Kinderschoenen, bunnies, review, ervaring, blog

New in: roze kinderschoenen van BunniesJR

Worden jullie ook zo somber van dit herfstweer? Al die regen en koude wind.. wij vinden het maar niets. Mijn dochter kreeg een paar weken geleden nieuwe kinderschoenen en ze vallen lekker op tussen alle herfstkleuren. Zij rockt de herfst met deze roze BunniesJR!

Mijn dochter is gek op roze. Dat merk ik als we in winkels lopen en dan maakt het nog niet eens uit welke winkel dat is. Als ze zelf iets uit mag kiezen is het 9 van de 10 keer iets dat roze is. Het is ook maar goed dat we de muren in haar slaapkamer niet roze hebben want roze accessoires zijn er genoeg, een hoog zuurstok gehalte dus 😉

Ze was daarom ook erg blij toen ze haar nieuwe ‘roze’ sneakers mocht uitpakken. “Roze mama, kijk mooie schoenen, voor mij” is het eerste wat mijn peutermeisje zei.

bunnies-kinderschoenen-review
BunniesJR model: Pien Pit – Pink

Rock de herfst met BunniesJR kinderschoenen

Dit keer kozen we dus voor BunniesJR schoentjes die lekker opvallen. Het model is Pien Pit – Pink, de kleur vinden wij meer richting framboos gaan. Het zijn roze schoenen met een glimmetje en glitters aan de zijvlakken met zilverkleurige veters. Erg fijn is het uitneembare zooltje waarop je kunt zien of de schoenen nog passen. De schoenen zijn van echt leer wat ik zelf erg prettig vind. In schoentjes van ander materiaal krijgt mijn dochter snel zweetvoetjes en dat is bij deze BunniesJR niet het geval.

bunnies-herfst-kinderschoenen
Rock de herfst met BunniesJR!

Ook fijn om te weten, de glitters vallen er niet zomaar af. Deze zitten echt goed in de stof van de schoenen. De zolen zijn stevig maar ook goed buigzaam. Mijn dochter loopt graag op deze schoenen dus ik ga er van uit dat ze lekker lopen. Jammer dat de schoentjes maar tot maat 32 gaan, deze mama had ze ook wel willen hebben!

Deze kinderschoentjes zijn verkrijgbaar in maat 20 t/m 32 voor een adviesprijs van € 79,95.

Wat vinden jullie van deze schoentjes? Kiezen jullie wel eens voor een opvallende kleur schoenen of toch liever natuurtinten?

Bewaren

7 thoughts on “New in: roze kinderschoenen van BunniesJR

Geef een reactie