Cakesmash fotoshoot + leuke korting op naamslingers!

volgmamacakesmash1Afgelopen zaterdag konden jullie lezen hoe ik de taart heb gemaakt voor de cakesmash! Dat was leuk om te maken maar nog leuker was de cakesmash fotoshoot zelf!

Over de fotoshoot

De foto’s heb ik zelf gemaakt. Foto’s maken is één van mijn grootste passies naast mijn familie en het bloggen. En dat doe ik nu al 7 jaar. Ik heb al een tijdje een spiegelreflex camera waar ik goed mee overweg kan. Ik fotografeer al een aantal jaren mijn kinderen, maar ook andere kinderen van familie, vrienden en buren.

Ook heb ik op een paar bruiloften en feestjes gefotografeerd, en een aantal zwangerschappen en newborn baby’s! Zwangerschappen en newborn baby’tjes vind ik het allerleukst om te fotograferen. Wat ik ooit nog een keer graag zou willen is fotograferen bij of na een bevalling.. lijkt me zo bijzonder!

Een cakesmash had ik nog nooit gedaan, maar zag het wel eens voorbij komen bij anderen op Facebook. Nu was er eindelijk de gelegenheid voor omdat mijn dochter bijna 1 word. Ik had een setje gekocht voor haar; een tutu rokje met een shirtje waar “Birthday Girl” op stond. Jammer dat het shirtje klein uitviel. In plaats van het shirtje draagt ze nu dus een witte romper.

Eerst een paar foto’s van de taart en ons meisje apart. Daarna had ik de taart voor haar neer gezet. Ze ging er eigenlijk gelijk op af en begon de taart voorzichtig aan te raken. Toen mijn zoon ook een hapje proefde ging madam los met smeren..

Binnen 3 minuten lag de taart uit elkaar en heeft ze zichzelf, haar beer, en alles eromheen onder gesmeerd. Overal taart! Het was leuk om te zien en te fotograferen. We hebben erg gelachen. Het was de moeite waard en zou het zo weer doen. Alleen veel schoonmaakwerk na afloop maar dat had ik er graag voor over.

De foto’s kun je natuurlijk bewaren in het fotoalbum, maar het is ook leuk om hiervan een verjaardag uitnodiging te maken of om op een poster of canvas te laten afdrukken. Een leuke herinnering!

Decoratie voor de fotoshoot & Ma-ciel.nl

volgmamacakesmash1Ik heb een witte papieren achtergrond gebruikt waarop ik fuchsiaroze muurvlinders heb geplakt. De slinger heb ik van Ma-ciel gekregen in ruil voor een paar foto’s van de cakesmash. Maciël maakt zelf onder andere slingers, kroontjes en labeldoekjes. Ook verkoopt ze producten van A little lovely company, Justmeiself en Koetjes en Kaartjes.

De slinger was te lang voor de achtergrond zelf maar dat geeft niet. One kan je goed lezen. De gehele tekst op de slinger was I AM ONE. De vlaggetjes hebben een raffelkantje en zijn van stevig katoen. De kleuren zijn grijs en fuchsia, echt een supermooie kleurencombinatie. Met haar verjaardag hangen we hem weer op in de woonkamer als verjaardagsversiering en daarna kan hij nog leuk een jaar in haar slaapkamertje hangen.

Neem eens een kijkje op www.ma-ciel.nl naar deze producten.

Speciaal voor de lezers van VolgMama mag ik jullie van Maciël een korting aanbieden op een naamslinger naar keuze. Vul als kortingscode VOLGMAMA in bij je bestelling van een naamslinger en ontvang 15 % korting! De code is geldig tot 31/12/2015. Ook leuk om cadeau te geven voor een verjaardag of voor de komende feestdagen.

ma9

Hoe vinden jullie de foto’s? Zouden jullie ook een Cakesmash organiseren voor de eerste of tweede verjaardag?

 

Geef een reactie