Verantwoord en lekker drinken met Cool Bear

coolbear

De meeste drinkpakjes zitten vol met suiker. Teveel suiker is natuurlijk niet goed en je zit al snel over de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid. De drinkpakjes van Cool Bear kun je je kinderen gerust mee geven naar school want hier zit namelijk geen suiker aan toegevoegd. Maar zijn de drinkpakjes wel lekker? Mijn jongens hebben het uitgeprobeerd. En wisten jullie al dat Lange Frans ambassadeur is van dit leuke merk. Cool hè?!

Drinkpakjes mee naar school?

De meeste kindjes krijgen van hun ouders drinkpakjes mee naar school. Zelf doe ik dat zelden. We hebben wel drinkpakjes in huis maar die zijn meer bedoeld voor dagjes uit. Ik heb namelijk twee keer meegemaakt dat hun rugtasje plakte van een lekkend pakje. De meeste kleine rugtasjes zijn precies gemaakt voor een broodtrommel en een drinkbeker, veel meer past er niet in. Neem dan mijne jongens.. die af en toe met tassen gooien of erop gaan zitten. Daarom blijft mijn voorkeur om drinkbekers mee naar school te geven, geeft natuurlijk geen garantie voor lekken maar ze zijn wel iets steviger tegen een stootje. Vaak vullen we deze bekers met Ranja zonder toegevoegde suikers. De fruitdrops zijn daardoor ideaal. Paar druppels erin en water erbij en de beker is klaar voor school.

coolbear6

coolbear5NIEUW: Cool Bear Fruit Drinkpakjes

Cool Bear® – “Made with Love” wordt bereid met liefde en zorg en maakt al haar producten met hart voor jong en oud. De nieuwe Cool Bear® Fruit Drink is een lekker én verantwoord drinkpakje met alleen de beste ingrediënten uit de natuur. De producten bevatten puur vruchtensap, geen toegevoegde suikers, geen aspartaam of andere kunstmatige zoetstoffen. Wist je dat Stevia niet schadelijk is voor de tanden? Stevia onderdrukt de groei van bacteriën en helpt zelfs bij preventie van gaatjes en tandsteen. Eindelijk een cool én verantwoorde limonade die calorie en koolhydraatarm is. Eén pakje Cool Bear® Fruit Drink bevat veel minder dan 1 calorie en maar 0,08 gram koolhydraten! Daarom is deze fruitdrank ook nog eens uitermate geschikt voor diabetespatiënten en voor wie een koolhydraatarm dieet volgt.

Bevat veel minder dan 1 kcal én maar 0,08 gram koolhydraten!

Wat wij van Cool Bear vinden

De pakjes vinden we erg cool met de stoere mascotte beer. Waar je verwacht dat het drinken een bepaalde kleur heeft is dit drinken vrij kleurloos. Er zijn dan ook  geen kleurstoffen en suikers aan de drinkpakjes toegevoegd. Ideaal voor onze jongste zoon met ADHD. Het schijnt dat deze kinderen namelijk getriggerd kunnen worden door deze stofjes. Pluspunt dus!

Maar waren de drankjes lekker? Mijn jongens vonden het drinkpakje ‘Framboos’ het lekkerst. Zoals de jongens het noemen in vergelijking met andere pakjes vinden hun het smaken naar water met een smaakje. Zelf vind ik het erg lekker!

De Fruit Drops van Cool Bear doen wij dus in de schoolbekers. Maar weet je wat ook handig is? Vanwege het kleine formaat ideaal mee te nemen in de handtas of in de koffer voor op vakantie. Dorst? Koop een flesje water en voeg er een paar druppels Cool Bear Fruit Drops aan toe en je hebt binnen een paar seconden een fijne dorstlesser.

 

coolbear2

Wil jij de Cool Bear ook proberen? Je vindt Cool Bear bij supermarkten, speciaalzaken en bij steeds meer horecabedrijven. De drinkpakjes kosten € 1,49, de fruit drops € 2,95 en de flessen vruchtensiroop ook € 2,95.

Geven jullie drinkpakjes mee naar school? Heb jij Cool Bear al eens geproefd?

6 thoughts on “Verantwoord en lekker drinken met Cool Bear

Geef een reactie