Speelreservaat Cowboy en Indianen Coevorden

indianen

Wij zijn twee weken geleden een middagje met de kinderen naar Cowboy & Indianen Speelreservaat in Coevorden geweest. Het was slecht weer en we hadden zin om iets leuks te gaan doen. In dit speelparadijs kun je veel beleven want naast een ballenbak, springkussens en apenkooien is er een mini kinderboerderij, een klimwand en je kunt er glow en midgetgolfen!

Bereikbaarheid

Het was even zoeken aangezien een groot deel van de weg was afgebroken. Na een paar kilometer omrijden hebben we het dan toch gevonden. Of je er met het openbaar vervoer kunt komen dat weet ik niet maar er is parkeergelegenheid genoeg! Parkeren is overigens gratis bij het speelparadijs.

indianen1

Eten en drinken

Het benuttigen van meegebracht eten en drinken is hier niet toegestaan. Best jammer want je betaald best wat aan entree en van het spelen krijgen de kinderen natuurlijk honger en dorst. Overigens mag dit bij veel indoor speeltuinen niet, dus gek is het niet! Een kan ranja koop je al voor € 3,- en daar haal je zo’n 6 bekers drinken uit. Aan eten en drinken is er genoeg te koop en te bestellen. Bij een warme hap krijg je een piepertje mee zodat je je bestelling op kunt halen zodra de pieper af gaat.

indianen4

Ballenbak en peuterochtend

Een klassieke ballenbak mag natuurlijk niet ontbreken! Boven is er een ruimte speciaal voor baby’s en peuters. Doordeweeks zijn er peuterochtenden voor ouders met kinderen van 0 t/m 4 jaar. De kinderen betalen tijdens een peuterochtend €4,50 en de ouders niets.

indianen6

indianen3

Thema ingericht

Cowboy en Indianen, de naam zegt het al en verraad hoe het er van binnen en buiten uitziet. Bijna alles is geheel in cowboy en indianen stijl. Van springkussens tot tafeltjes en beelden. Het ziet er allemaal leuk uit! Mocht je een (thema) kinderfeestje willen organiseren kun je hier ook goed terecht.

indianen2

Sanitair en hygiëne

Er zijn twee toiletten aanwezig voor de gasten met een extra mini wastafeltje voor de kleine kinderen. Een kinder wc was er niet dus de hele kleintjes moet je echt even helpen. Een verschoonkussen is aanwezig en op een prettige hoogte. Wel jammer dat op het moment dat ik zelf naar de wc moest ik het toilet inclusief de wasruimte vies aantrof. Hier kan wel iets beter op gelet worden of misschien had ik gewoon pech en is het anders goed voor elkaar.

indianen8

indianen9

Buiten spelen

Het regende bijna de hele dag dus alle kinderen speelden binnen. Het was ook best druk met ik geloof wel zes kinderfeestjes. Buiten kun je spelen, midgetgolfen of de dieren in de mini kinderboerderij bekijken. Een varken, eenden, konijnen en andere kleine dieren vind je buiten naast de speeltuin.

indianen5

Speelautomaten

De verschillende speelautomaten kosten geld, meestal € 0,50 per ritje. Natuurlijk is het zonder muntje ook leuk om er even in te zitten.

indianen7

Souvenirs en winkeltje

Aan souvenirs genoeg keus. Misschien wel iets te veel want het ziet er een beetje rommelig uit en uit 40 verschillende snoepsoorten is het voor een kindje best moeilijk kiezen.

indianen10

Glowgolf

Yes, dit vonden mijn kinderen een bijzonder leuk spel! Midgetgolf in de kelder met neon geverfde banen, balletjes en muren. Dit is overigens een gratis activiteit. Je betaald alleen € 5,- aan borg voor een balletje. Dit is ook leuk voor volwassenen!

*Dit blog is GEEN samenwerking, de kosten aan dit dagje uit waren voor ons en we hebben ons prima vermaakt in het speelparadijs Cowboy en Indianen. Een uitgebreider speelaanbod dan in een gemiddeld ander speelparadijs 🙂

Kijk voor meer informatie en entreeprijzen op kinderspeelparadijscoevorden.nl

Zijn jullie hier al eens geweest?

3 thoughts on “Speelreservaat Cowboy en Indianen Coevorden

  1. Erg leuk om eens heen te gaan. Weet je zo of ze ook kinderfeestjes organiseren? Onze bas wordt binnenkort 5 en houd enorm van cowboys. Het lijkt mij dan leuk om de kids allemaal een cowboyhoed op te zetten en naar de speeltuin te gaan. Voor €2,50 heb ik mooie gevonden. Dan nog de entree erbij en wat drinken. Mag je trouwens zelf drinken meenemen of niet? Graag hoor ik van jullie.

Geef een reactie