Mijn persoonlijke top 5 Disney kostuums voor meisjes

Mijn dochter is dol op verkleden. We hebben thuis een kledingrek staan waar verkleedkleren voor mijn kinderen hangen en 9 van de 10 keer kiest ze voor een prinsessenjurk. Vandaag deel ik mijn persoonlijke top 5 Disney kostuums voor meisjes..

Als je kindje gek op verkleden is kun je nooit genoeg kostuums hebben. Zelf heb ik 3 mooie jurkjes voor mijn dochter en hoop de collectie in de toekomst uit te kunnen breiden. En stiekem wil ik zelf ook wel een mooie grote prinsessenjurk!

1 Sneeuwwitje

Dit kostuum hebben we al een tijdje maar is eigenlijk nog net iets te groot voor mijn dochter. Toch is dit sneeuwwitje kostuum van mijn dochter één van mijn favorieten. Sneeuwwitje kent natuurlijk iedereen!

2 Elsa of Anna (Frozen)

Als je mijn dochter een jurk laat uitzoeken dan wordt het vast een Elsa of Anna jurk. Ze heeft de film al tientallen keren gezien en kijkt er soms nog steeds naar. De jurk staat op de wishlist voor de december feestdagen. Als ze iets in de winkel ziet liggen wil ze het ook hebben. Gelukkig geef ik hier niet altijd aan toe 😉

3 Minnie Mouse

Denk je aan Disney dan denken de meesten aan Mickey Mouse en Minnie Mouse. Minnie Mouse is zó leuk en daar heb ik al leuke feestkleding van gezien, met bijpassende oortjes.

4 Prinses Sofia

Naast Elsa en Anna van Frozen is mijn dochter fan van Sofia. Het prinsesje met de paarse jurk en een grote amulet. Stiekem vindt ik dat hele prinsessengedoe ook best wel leuk!

5 Ariël de kleine zeemeermin

Als laatste kies ik dan voor Ariël. Dat keek ik vroeger altijd op tv en ken de liedjes nog steeds bijna uit mijn hoofd. Diep in de zee.. diep in de zee. Zeemeerminnen zijn bovendien nog steeds hip!

Dit is mijn persoonlijke top 5. Welke is jouw favoriet?

One thought on “Mijn persoonlijke top 5 Disney kostuums voor meisjes

Geef een reactie