de blije boterham, getest, kinderpanel, review

Ons kinderpanel heeft getest: pasta’s van De Blije Boterham

Mogen jullie kinderen zoet beleg op brood mee naar school? Die van ons niet en daar heb ik geen problemen mee. Bij ons thuis mogen ze het wel met enige regelmaat en dan eten ze hun brood meestal met pindakaas of chocoladepasta. Wij ontvingen drie verschillende potten pasta van De Blije Boterham en ons kinderpanel heeft ieder zijn eigen favoriet gekozen!

Overal gelden regeltjes, thuis én op school. De meeste kinderen moeten eerst een boterham met hartig beleg eten en dan mogen ze een boterham met zoet beleg zoals pasta, jam of hagelslag. Er is volgens mij geen land in Europa zoals Nederland dat zoveel keus heeft aan broodbeleg. Dat maakt een broodje eten natuurlijk een stuk minder saai!

de-blije-boterham-pasta-stroopwafel
De Blije Boterham Caramel Stroopwafel is erg lekker!

Over De Blije Boterham

De Blije Boterham is aan de keukentafel bedacht door de Familie van Delden uit Nootdorp. De familie raakte geïnspireerd door de vele heerlijke ijssmaken op een vakantie in Italië. De familie vond het maar gek dat er wel zoveel keuze is in verschillende ijssoorten, maar als zoet beleg er alleen de bekende soorten zijn. En zo ontstond De Blije Boterham!

De pasta’s van De Blije Boterham zijn verkrijgbaar in drie varianten: Caramel Stroopwafel, Romige Kokos en Smeuïge Muisjes voor € 2,29 per stuk. Ze zijn onder andere te koop bij de Albert Heijn en PLUS  De smaak Smeuïge Muisjes is exclusief verkrijgbaar bij de Albert Heijn.

Het kinderpanel heeft getest

de-blije-boterham-kinderpanel
De jongens laten hun eigen favoriet zien!

Mijn drie kinderen (en wij als ouders) hebben de pasta’s allemaal geproefd. Toen ik tijdens ons weekendje weg in Duisburg de potten op tafel toverde vroegen de kinderen meteen wat het erin zat. Ze bestudeerden de potten boterhampasta’s uitvoerig en de naam ‘De Blije Boterham’ vonden ze erg leuk! Wij hadden in Duisburg geen boterhammen maar bij de lokale bakker echte Duitse broodjes gekocht.

“Nu maken wij een blije broodjes” zeiden ze. De smaakjes vonden ze wel een beetje gek maar erg lekker! Alle drie hebben ze hun eigen favoriet gekozen. De winnende favorieten van mijn zoontjes zie je hierboven. Mijn dochter vond de Caramel Stroopwafel pasta het lekkerst.

En wat papa en mama ervan vinden? Wij vinden ze ook erg lekker. Papa lust geen kokos dus heeft alleen de andere twee geproefd. Hij vind Caramel Stroopwafel het lekkerst en mama eet graag de Smeuïge Muisjes op brood. De pasta’s zijn zacht en smeren goed uit. De kinderen zijn er dol op maar ik moet ze wel even hoog wegzetten omdat de potten anders wel erg snel op zijn. Dat moet natuurlijk niet want brood met hartig beleg vinden wij ook belangrijk. In deze pasta’s zitten wel veel suikers en daarom houden wij de controle erop dat zo’n pot niet binnen een paar dagen op komt 😉

Heb jij de pasta’s van De Blije Boterham al eens in de winkel gezien of geproefd?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

6 thoughts on “Ons kinderpanel heeft getest: pasta’s van De Blije Boterham

Geef een reactie