familie-slim-recensie

Filmtip: De Familie Slim op DVD en Video On Demand + Winactie (gesloten)

De Familie Slim is als je het aan ons vraagt de leukste familiefilm van het jaar. In deze Nederlandse speelfilm spelen bekende Nederlanders zoals Najib Amhali, Tatum Dagelet en  Onnedi. Het gaat over een slimme uitvindersfamilie die elk jaar grote prijzen wint, behalve hun zoon Max. Als hij besluit dit keer over te slaan en alleen thuis blijft komen er problemen.. Lees onze recensie en maak ook kans op een DVD!

Bij ons is het een beetje een traditie geworden om elke zaterdagavond met het gezin een familiefilm te gaan kijken. De DVD De Familie slim is sinds 17 april uit op DVD en afgelopen week hebben wij deze toffe film mogen kijken. Popcorntime!

dvd-slim

film-kijken

Over de film

Max Slim is de jongste zoon van de Familie Slim, een echt uitvindersgezin. Max heeft het idee dat hij altijd in de schaduw staat van zijn grote zus en ouders. Alle drie super slimme uitvinders die elk jaar weer prijzen winnen op Inventicon, het grootste uitvindersfestival van de wereld. Max heeft nog nooit een prijs gewonnen en zijn uitvindingen mislukken altijd of ontploffen zelfs. Wanneer de familie een uitnodiging krijgt voor de 25ste editie van Inventicon, stelt Max voor om niet mee te gaan en alleen thuis te blijven. De uitnodiging blijkt alleen fake te zijn en de familie belandt ergens in Niemandsland. Collega-uitvinder en aartsrivaal Elon Teslison heeft de familie bewust ‘ontvoerd’ naar een plek ver van de echte Inventicon af. Elon is vastbesloten dat hij dit jaar Inventicon gaat winnen en nu de familie Slim uit de race is, staat niets hem meer in de weg…. Behalve Max dan. Gaat het Max lukken om zijn familie te redden met een door hemzelf gemaakte uitvinding?

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=q5g1Fnl_RDw[/embedyt]

 

Speelduur: 78 minuten Taal: Nederlands gesproken Beeldformaat: 16:9 Audio: Dolby Digital Surround 5.1 Kijkwijzer: AL CAP: €9,99 VERPAKKING DVD: 1 DVD Amaray Slipcase

‘De Familie Slim’ is beschikbaar op de volgende kanalen: iTunes, Ziggo, MovieMAX Online, KPN, Pathé Thuis, Tele2 en bij de KLM. Op DVD is de film De Familie Slim onder andere verkrijgbaar bij Bol.com

Wat vonden wij van de film?

De film begint meteen al goed en blijft van begin tot eind spannend en interessant. Daarnaast hebben we ook enkele keren gelachen tijdens de film. Bijvoorbeeld toen de snoepmachine wel 100000 kauwgomballen over de tafel liet rollen toen Max iets verkeerds zei. Dat was een erg grappig momentje. Wij leefden helemaal mee in de film en hoopten op een goede afloop. Het was zo spannend! De film heeft een bijzonder open einde, er komt dan een brief voor de Familie Slim.. Wie weet komt er in de toekomst nog een deel 2. En daar hopen wij stiekem wel op! Wij vonden het een super toffe film!

Maak kans op een DVD van De Familie Slim!

familie-slim-dvd

Willen jullie deze spannende film ook graag zien? Ik heb namelijk ook een DVD exemplaar voor één van jullie. Nodig je vriendjes of familie uit voor een gezellige filmmiddag of filmavond met De Familie Slim. Wat je moet doen om kans te maken op deze film is heel eenvoudig.

Volg ons op Twitter en retweet de winactie. Als je GEEN Twitter hebt mag je het ook delen op Facebook. Laat ons hieronder wel even weten hoe je mee hebt gedaan. Veel succes!

De winnaar maken we bekend op 12 mei en krijgt bericht.

Shirley Giesberts heeft de dvd gewonnen. Proficiat!

20 thoughts on “Filmtip: De Familie Slim op DVD en Video On Demand + Winactie (gesloten)

Geef een reactie