De grootste wens van mijn zoon is uitgekomen..

tractor1

Mijn jongste zoon speelde nooit met auto’s maar wel met tractors. Hij heeft speelgoedtractors, aanhangers en hakselaars. Uiteraard hoort hier ook een stal bij en koeien en nog meer.. Hij maakt graag ritjes met opa op de grasmaaier en op de hobbytractor. Deze week is zijn grootste wens in vervulling gegaan want hij wilde al heel lang een ritje op..

Wij wonen nu nog op het platteland en aan alle kanten van onze tuin grenzen weilanden. Weilanden en grootvee hebben wij niet maar soms staan er koeien van een andere boer, maisvelden of ander graan. Opa heeft wel een John Deere hobby tractor en een zitmaaier. Daar wil hij dan ook graag op meerijden en dat mag hij soms ook. Helemaal fan dus van tractors en het boerenleven.

tractor2

Hij speelt elke dag buiten en kan wel uren naar tractors kijken als ze naast ons huis op het land bezig zijn. Hij wilde al heel lang een keer meerijden op de zilveren tractor. Hij was er eerst veel te klein voor en afgelopen herfst heeft hij het gevraagd maar toen kon het niet omdat er geen werk meer was. De laatste tijd rijden de tractors weer en zijn ze (vraag me niet wat) aan het werk.

Maandag stopte de tractor langs de weg en vroeg mijn zoon aan de boer of hij nú wel mee mocht. Hij mocht maar moest mij natuurlijk eerst even toestemming vragen. Dat mocht en je had hem moeten zien stralen. Hij klom de cabine in en mocht mee. Ik dacht eerst dat ze alleen een rondje zouden rijden maar hij is wel bijna twee uur lang weggeweest.

tractor3

Ik ben even boven op de glijbaan geklommen om deze foto’s te maken. Hij vond het zo leuk en hoopt dat hij nog een keer mee mag. Wij gaan binnenkort verhuizen dus heel vaak meerijden met de boer is dan geen optie meer. Gelukkig kan hij dan nog even bij opa op de tractor mee zolang opa en oma hier nog even blijven wonen. En deze mooie foto’s van zijn droom? Te zonde om daar niets mee te doen, ik denk dat ik ze afdruk op posters voor in zijn nieuwe slaapkamer straks.

Hebben jullie kinderen ook een wens?

Bewaren

11 Comments

 • Reply Gerdi maart 30, 2017 at 8:11 am

  Wat gaaf dat hij mee mocht! Hier wonen mijn ouders ook op het platteland en komen de kids regelmatig op een boerderij en rijden een rondje met de tractor.

 • Reply Linda maart 30, 2017 at 8:56 am

  Oh wat heerlijk dat hij er gewoon echt op mocht! Voor zo’n klein mannetje moet dat toch ook wel echt gewoon iets prachtigs zijn hè! Tof!

 • Reply serafina maart 30, 2017 at 8:57 am

  hey wat cool seg, ook leuk voor een fotoshoot lijkt me! ik hoop dat je zoon dit nooit meer vergeet!! wat een gave avontuur!!! <3.

 • Reply Maris maart 30, 2017 at 9:34 am

  Wat gaaf! Dat lijkt mij nou ook wel wat, zo’n ritje met de tractor.

 • Reply Chantal maart 30, 2017 at 9:37 am

  O wat prachtig zal het geweest zijn voor hem. Ik heb zelf nog geen kinderen, maar die zullen vast wel dromen hebben tegen die tijd. Hihi.

 • Reply Batboy maart 30, 2017 at 9:41 am

  Wat leuk dat hij mee mocht erg gaaf! Mooie foto’s ook.

 • Reply [email protected] maart 30, 2017 at 12:48 pm

  Die heeft genoten .

 • Reply Fallon maart 31, 2017 at 5:32 am

  Wat ontzettend leuk dat hij mee mocht rijden. En niet, wat vaak is, een lullig rondje. Ik hoop dat hij er heel erg van heeft genoten!

 • Reply Leonie van Mil maart 31, 2017 at 9:15 am

  Wat ontzettend leuk dat het mocht!!! 🙂

 • Reply Kim maart 31, 2017 at 8:07 pm

  Nou wat mooi dit! En jaaa doen.. afdrukken op posters voor zijn kamer! Dat vind ie vast helemaal het einde.

  Mijn meisjes zijn nog te jong om hun wens uit te spreken.. dus die laten we maar even in het midden. 🙂

 • Reply Daphne april 1, 2017 at 1:55 pm

  Wat ontzettend leuk! Zo fijn voor hem dat hij eindelijk mee mocht 😀

 • Leave a Reply