De leukste unicorn hebbedingetjes

Zijn jullie gek op unicorns? Wij hebben een warmte knuffel gekregen en van een tegoedbon die ik bij Marstyle heb gewonnen heb ik leuke pantoffels gekocht. Maar er is nog zoveel meer leuks te koop van dit favoriete diertje. Kijk je mee naar nog meer unicorns?

unicorn1

De warmte unicorn knuffel warm je zo op in de magnetron. Met deze koude dagen is dat zeker prettig. Mijn dochter legt hier graag haar voetjes op. Een leuk alternatief voor een kruik. Deze unicorn knuffel is gevuld met tarwekorrels en lavendel. De geur is sterk aanwezig. Heerlijk rustgevend. Wel jammer dat deze unicorn niet in de wasmachine kan dus we gebruiken hem alleen waarvoor hij bedoeld is. Deze eenhoorn knuffel kost € 24,95

eenhoorn

Deze eenhoorn pantoffels heb ik gekocht met de tegoedbon die ik bij Marstyle heb gewonnen. Ze zijn lekker warm maar vallen groot uit.

unicorn-slippers-2Deze eenhoorn sloffen zijn ook cute. Ze kosten € 32,95

unicorn-hat-1Met bijpassende eenhoorn muts. € 29,95

inflatable-unicorn-1

Helemaal the bomb. Een unicorn opblaasboot. Wel een beetje duur maar dan heb je ook wat bijzonders. Deze kost € 59,95

giant-unicorn-lamp-5

Er zijn ook gave unicorn ledlampen in groot en klein formaat. Verschillende prijzen.

pinata-unicorn-01

De  unicorn piñata vind ik het allerleukst. Wel zonde eigenlijk om hem kapot te slaan tot er snoepgoed en cadeautjes uitvallen. Deze kost € 19,95 en je kunt hem zelf naar wens vullen.

Vinden jullie unicorns ook zo leuk? Heb jij er al iets van of heb je nog een leuke unicorn shoppingtip?

Bewaren

Bewaren

7 thoughts on “De leukste unicorn hebbedingetjes

Geef een reactie