Deel 3: Highlights van de Negenmaandenbeurs 2017 + Winactie (gesloten)

Vandaag lezen jullie het laatste deel over mijn bezoek aan de Negenmaandenbeurs. Hierin laat ik jullie de leukste shops, baby verzorgingsproducten en hebbedingen zien. Als afsluiting van deze blogserie over de Negenmaandenbeurs heb ik een verrassing goodiebag voor jullie samengesteld voor een aanstaande mama. Wil jij deze winnen?

Het laatste verslag alweer. Het is vandaag ook de laatste dag dat je de Negenmaandenbeurs kunt bezoeken. Het is jammer dat ik er niet om de hoek woon anders was ik er zeker nog een keer heen geweest want ik heb lang nog niet alles gezien. De Negenmaandenbeurs is zeker de beurs van het jaar voor alle zwangere vrouwen, verse ouders en voor de moeders die het leuk vinden! Je kunt er een gezellig uitje van maken en je bent er zeker de hele dag zoet. En als je nog tijd en puf hebt kun je altijd nog even over de Huishoudbeurs trekken want met je kaartje van de Negenmaandenbeurs kun je óók gratis de Huishoudbeurs bezoeken.

UMusthave

3deel1

UMusthave is een webshop die ontzettend leuke hebbedingen verkoopt zoals deze gepersonaliseerde shirts. Ook hebben ze hele leuke kraskaarten die je aan je ouders of schoonouders  kunt geven zodat ze er daarmee achter komen dat er een kindje op komst is. Kei leuk en origineel!

Wood Yubi

3deel2

3deel3

Wood Yubi verkoopt mooie houten geboortekaartjes, decoratie, kraamcadeaus en meer. De persoon die hier achter zit is Patricia. Door haar reis avonturen is een nieuwe grote liefde ontstaan en dat is hout. Haar huis staat vol met houten meubels en haar zoontje heet ‘Yuka’, die naam betekent boom in het Aboriginal. Haar liefde en passie voor hout gaat verder, haar huwelijk is verzegeld met natuurlijk… een houten ring. Haar tweede kindje heet ‘Bindi’, wat klein meisje betekent. Hierdoor is de naam voor haar bedrijf ontstaan: Wood Yubi. Ontzettend uniek zijn de 2D en 3D geboortekaartjes. Ik ontving een leuke badge van hun en het ruikt zo heerlijk naar hout. Het is voor mij geen obsessie maar ik vind het prachtig!

Kikker

3deel5

Kikker heeft een nieuwe collectie fotobehang in verschillende prints. Wij zijn gek op de boekjes van Kikker, jullie ook?

Draagkracht

3deel6

Draagkracht is een conceptstore in hartje Utrecht met verschillende ondernemers. Hier kun je een draagconsult krijgen en ze verkopen er superhandige duurzame en leuke babyproducten.

Nijntje

3deel13

Op de stand van Nijntje zag ik een ontzettend leuke lichtjesslinger! Leuk om boven de commode te hangen!

Baby verzorging

3deel73deel103deel113deel123deel153deel14

Op de beurs was er genoeg aanbod aan baby en mama verzorgingsproducten. Van Zwitsal, Etos eigenmerk tot verzorging op natuurlijke basis. Hier de hoogtepunten qua verzorging:

  • Zwitsal heeft een nieuwe conditioner.
  • Petit & Jolie komt binnenkort met een een nieuwe vette crème.
  • Dermo Care heeft als nieuw icoon Teletubbies in hun assortiment.
  • Dr Leenarts heeft als nieuw product zonnebrandcrème.
  • Squitos heeft anti-muggen pleisters, óók geschikt voor de allerkleinsten.
  • De producten van Dermo Care komen uit Scandinavië, bevatten geen ingrediënten en zijn daardoor zeer geschikt voor kinderen die een (hoge kans op) allergie hebben.
  • Naïf komt binnenkort met een aftersun en verzorgingsdoekjes. En er wordt aan een nieuw project gewerkt waar we jullie zeker op de hoogte van zullen houden.
  • Difrax, bekent van de S-flessen, viert hun 50 jarig bestaan en heeft daarbij een unieke tijdelijke gouden collectie uitgebracht.
  • MAM heeft hele fijne flessen die geschikt zijn voor de overstap van borst naar fles.
  • Welede heeft producten met alleen natuurlijke ingrediënten. Ze hebben ook een productenlijn voor baby’s en (aanstaande) mama’s.

3deel4

Ontzettend grappig vond ik de buggy parkeerplaatsen op de stand van Pampers.

Win een verrassing goodiebag!

Als blogger heb ik een aantal leuke goodiebags ontvangen en daarvan kennen we sommige producten al of kunnen we het niet gebruiken. Mocht je de Negenmaanden beurs gemist hebben, zwanger zijn of iemand kennen met een pasgeboren baby’tje dan kun je meedoen met deze winactie. Ik heb namelijk een goodiebag samen gesteld met leuke producten voor jou! Er zitten leuke goodies in voor de baby zoals bijvoorbeeld een speentje, sokjes, proefmonsters en wat leesvoer.

Laat in een reactie onder het Facebookbericht weten dat je meedoet voor de goodiebag en tag een zwangere vriendin of mama die het ook goed kan gebruiken.

That’s it. De winnaar krijgt op 5 maart bericht.

Bewaren

Bewaren

15 thoughts on “Deel 3: Highlights van de Negenmaandenbeurs 2017 + Winactie (gesloten)

Geef een reactie