disney-on-ice-2023-nederland-utrecht-feld-entertainment

Disney On Ice show Durf te Dromen: December 2023 in de Jaarbeurs Utrecht

Na een afwezigheid van vier jaar keert de spectaculaire schaatsshow Disney On Ice eindelijk terug naar Nederland! Van vrijdag 22 december tot en met zaterdag 30 december kun je genieten van de adembenemende show Disney On Ice presenteert Durf te Dromen in de Jaarbeurs in Utrecht.

En om deze langverwachte terugkeer te vieren, start vandaag de ticketverkoop met een speciale pre-sale aanbieding.

Durf te Dromen

disney-on-ice-durf-te-dromen-2023-utrecht-nederland-feld-entertainment

De spectaculaire ijsshow Disney On Ice presenteert Durf te Dromen zit boordevol magische momenten, betoverende schaatskunsten, geliefde Disney-liedjes en tijdloze verhalen. Beleef de avonturen van bekende Disney-personages zoals Frozen, Vaiana, Aladdin, Coco, Belle en het Beest, De Kleine Zeemeermin, Rapunzel en De Prinses en de Kikker, die tot leven komen op het ijs.

Miguel uit Disney Pixar’s Coco brengt het feest van Día de los Muertos naar het ijs. Vaar mee met de moedige Vaiana en Maui terwijl ze het gestolen hart van Te Fiti terugbrengen. Ontdek de kracht van liefde samen met Anna en Elsa terwijl ze proberen een eeuwige winter te stoppen.

Zing mee met Aladdin, Genie en Jasmine terwijl hun avontuur hen naar een nieuw begin brengt. Laat je inspireren door de kracht, vastberadenheid en vriendelijkheid van de Disney prinsessen.

Nederlandstalige shows

De shows worden volledig in het Nederlands gesproken en gezongen, met de bekende stemmen uit de originele Disney-films. En op veler verzoek is er op zaterdagavond 23 december een speciale Engelstalige show (OV) met de originele voicecast.

disney-on-ice2023-utrecht-jaarbeurs-nederland-feld-entertainment

Meer informatie

Mis het niet! Disney On Ice presenteert Durf te Dromen van 22 tot en met 30 december 2023 in de Jaarbeurs Utrecht. Voor meer informatie en ticketverkoop kun je terecht op www.DisneyOnIce.nl.

Profiteer nu van de pre-sale aanbieding: ontvang € 5,- korting op geselecteerde rangen. Deze aanbieding is geldig van dinsdag 20 juni om 09.00 uur tot vrijdag 30 juni 2023 om 08.59 uur. Wees er snel bij en beleef een onvergetelijke avond vol magie op het ijs!

Geef een reactie