Star Wars Footwear van Disney

starwars3

Mijn oudste zoon is helemaal gek van Star Wars. Hij heeft er al een badjas, opbergmanden en een shirt van en hij werd helemaal blij toen hij Star Wars schoenen kreeg. En niet zomaar Star Wars schoenen want er zitten blinklampjes in de zolen. Gisteren had mijn zoon een kerstfeest op school en natuurlijk moest iedereen zijn nieuwe schoenen zien! Bristol heeft in samenwerking met Disney coole footwear van Star Wars geïntroduceerd.

Star Wars

Star Wars is een filmserie bedacht door George Lucas. In 2012 werd zijn bedrijf Lucasfilm overgenomen door de Walt Disney Company. De serie bestaat uit meerdere Star Wars films en de nieuwste, Rogue One, draait nu in elke bioscoop! Beleef de avonturen met Jedi, Sith, Darth vader en meer.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=O24BvWgAwHY[/embedyt]

Footwear

Disney heeft in samenwerking met Shoe Discount en Bristol een coole footwear lijn van Star Wars geïntroduceerd in Nederland en België. De lijn bestaat uit toffe schoenen en accessoires als T-shirts, petten en tassen voor stoere jongens en hippe meiden in de leeftijd van ongeveer 5 t/m 12 jaar. De producten liggen op dit moment in de winkel, een groot gedeelte is ook online verkrijgbaar en variëren in prijs van €4,99 tot €39,99. Te gek voor alle fans van Star Wars!

starwars5

Wij ontvingen een paar schoenen voor mijn oudste zoon. Het is een sportieve schoen met klittenband sluiting. De schoenen zitten volgens mijn zoon heel comfortabel en hij wil ze nu elke dag aan. Het model dat wij hebben ontvangen valt iets kleiner uit dan verwacht maar gelukkig heeft hij nog een beetje groeiruimte. De schoenen sluiten met klittenband wat erg fijn is met aan en uittrekken. Geen geouwehoer met loszittende veters.

starwars4

Het is natuurlijk cool dat de Darth Vader op de schoenen staat. Toen mijn zoon de schoenen aan trok kwamen we er zelfs achter dat er lampjes in de zool verwerkt zaten. Wat is hij blij zeg! Ik was namelijk al een tijdje opzoek naar schoenen met lampjes voor hem en voor zijn broertje kan ik die wel vinden, het probleem is dat de meeste schoenen met lampjes tot maat 30 gaan. Deze Star Wars schoenen met lampjes zijn er dus ook in grotere maten. De prijs valt mee, deze schoenen koop je al voor  €29,99 online of in winkel.

starwars1

Voordat het kerstfeest begon. Dit outfit had hij dus aan speelde hij nog even met het lichtgevende Star Wars zwaard. Een mooi moment om even een paar foto’s in actie te nemen. En je kunt zien dat mijn dochter grote broers heeft. Haar broers leren haar wel even vechten met een Star Wars zwaard 😉

Zijn vrienden op school vonden de schoenen prachtig. Wat vinden jullie van de schoenen? Hebben jullie Star Wars fans in huis?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

5 thoughts on “Star Wars Footwear van Disney

Geef een reactie