DM Babylove luiers uit Duitsland - pampers getest - Ervaring Review

DM Babylove: goedkope luiers uit Duitsland getest

Babylove luiers zijn goedkope luiers die je bij de Duitse DM drogist kunt kopen. Ik kocht voor mijn dochter een pak luiers in maat 5 voor maar € 5,55! Er zitten 36 luiers in dit pak dus betaal je per luier € 0,15. Maar zitten ze ook fijn? En lekken ze niet door? Wij hebben het geprobeerd en delen onze ervaring met de Babylove luiers.

Twee jaar geleden heb ik voor het laatst een pak luiers bij de DM drogist in Duitsland gehaald. Het liefst gebruik ik Pampers of de luiers van de Lidl. Omdat het alweer een tijdje geleden was dat ik de Babylove luiers had, kocht ik ze opnieuw. De prijs is namelijk erg aantrekkelijk en de luiers zijn hier thuis niet aan te slepen. Van zindelijk worden wil madam nog niets weten.

Babylove: huismerk voor babyartikelen van de Duitse DM drogist

Elke drogist of supermarkt heeft zo zijn eigen huismerk. Voor de DM drogist is dat ‘Babylove’ en dat staat op allerlei babyartikelen. Van luiers, de eerste hapjes en verzorgingsproducten. Wist je trouwens dat er in Duitsland hele andere smaakjes babyvoeding op de markt zijn? Over het algemeen zijn ze daar ook een stuk goedkoper.

Lees ook: goedkope biologische luiers van DM Babylove Nature getest

Luiers DM Drogerie Duitsland - Review - Ervaring Babylove
Er zijn twee verschillende printjes in maat 5
DM Babylove luiers getest - Duitse drogist - Goedkope pampers
Opengevouwen zijn de luiers nog steeds dun

Review DM Babylove luiers

De luiers zien er goed uit en hebben twee leuke vrolijke printjes. De luiers zijn erg dun, wat op zich wel heel fijn is. Wat ik minder prettig vind is dat je de absorptiekorrels in de luier duidelijk voelt. Het is net alsof er mini rijstkorreltjes inzitten. Best apart maar mijn dochter lijkt er geen last van te hebben.

Op het achterpand zit een elastisch gedeelte zodat de luier prima aansluit. De pasvorm is hierdoor best goed. Doorlekken is overdag niet voorgekomen, maar ’s nachts hebben we een paar gehad dat de Babylove luiers doorlekten. Voor overdag vinden wij dit een prima luier. Voor de nachten blijf ik toch liever Lidl of Pampers gebruiken. Het scheelt je in ieder geval in de portemonnee als de luiers van Babylove goed bij je kindje passen.

Babylove DM goedkope luiers in Duitsland - Onze ervaring - Review
De luiers zijn in 10 verschillende maten verkrijgbaar

Naast de ‘normale’ Babylove luiers heb ik ook een pak biologische wegwerpluiers gekocht. Deze gaan wij nu gebruiken en een review hierover kunnen jullie binnenkort ook verwachten.

Welke luiers gebruiken jullie?

7 thoughts on “DM Babylove: goedkope luiers uit Duitsland getest

Geef een reactie