dr leenarts winactie

Dokter Leenarts herstellende bodycrème en droge handencrème + winactie (gesloten)

Herken je het gevoel van droge, jeukende onderbenen of schilferende handen met kloofjes?  Sinds een paar weken heeft dokter Leenarts nu ook een serie producten voor volwassen en kinderen vanaf 1 jaar. De herstellende bodycrème en de droge handencrème zijn daar twee producten van. Wij mochten deze twee producten proberen en ik mag ze ook aan één van jullie verloten.

Drs Leenarts kennen jullie vast al van de verzorgingslijn voor kinderen. De huid- en massageolie daarvan gebruiken wij ook en dat vinden wij nog steeds fijn product. De compleet nieuwe lijn bestaat uit droge handen crème, herstellende body crème, droge huid zalf+, lip care sun SPF25 en beschermende barrière crème.

dr-leenarts-herstellende-bodycreme

Over Drs Marjolein Leenarts

Marjolein Leenarts is dermatoloog in het Rode Kruis Ziekenhuis/Brandwondencentrum in Beverwijk. Haar missie: huidverzorging met enkel werkzame ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen.
De lijn is voor de dagelijkse verzorging van de huid, maar ook voor huidproblemen zoals drukplekken, drogehanden bij handeczeem of de bescherming van de lippen tegen de zon. Bij deze ongemakken wil je gewoon een product dat ook écht werkt. De producten van Drs Leenarts zijn geschikt voor alle huidtypen, voor jong en oud en zeker ook voor de meest gevoelige huid, aangezien de formuleringen geen ingrediënten bevatten zoals parfum of andere stoffen waarvoor je een allergie kunt ontwikkelen. De kwaliteit van de producten wordt dan ook erkend met het Huid Allergie Keurmerk, een initiatief van het Huidfonds. Naast werkzame producten geeft Marjolein Leenarts op www.drleenarts.com

waardevolle en betrouwbare informatie over de huid en schreef zij het ‘Handboek over de huid 0-4 jaar’.

dr-leenarts-getest-bodycreme-handcreme
Links op de hand de herstellende bodycrème en rechts de droge handencrème van Drs Leenarts

Drs Leenarts herstellende bodycrème

 • Hydrateert en kalmeert de huid
 • Helpt de huidbarrière herstellen
 • Intensieve verzorging voor droge, schilferende, jeukende huid

Ze zeggen dat als je ouder wordt je huid ook droger gaat worden. Ik voel mij met 31 jaar nog lekker jong maar mijn huid is nu al erg droog. Ik heb dan ook vaak last van schilfertjes en met mijn benen scheren krijg ik regelmatig kleine wondjes. Ik gebruik de crème bijna dagelijks op mijn benen en ik merk echt dat mijn benen nu een stuk zachter en minder droog aanvoelen. De crème smeert makkelijk uit en ik ben er heel tevreden mee.

De herstellende bodycrème is ook geschikt bij de dagdagelijkse verzorging van het lichaam bij psoriasis, eczeem, een droge huid of diabetes. De crème is te koop in een tube van 150 ml voor € 14,95

Drs Leenarts droge handencrème

 • Bij droge en gevoelige handen
 • Intensieve verzorging
 • Voor dagelijks gebruik

De handencrème smeert ook soepel maar trekt niet zo heel snel in. Daarom gebruik ik de crème voor het slapen gaan op mijn handen. De volgende ochtend zijn mijn handen nog lekker zacht en niet meer vettig. Deze handcrème is persoonlijk voor mij iets te vet en zou hem daarom niet zo snel weer kopen. De herstellende bodycrème echter wel, ik ben fan van dit product!

Mensen die veel in aanraking komen met water zoals kappers, mensen die in de zorg werken, of schoonmaaksters hebben zeker baat bij deze crème. Hun handen zijn vaak nog droger. De handcrème zit in een tube van 50 ml en is te koop voor € 7,95

Beide producten mogen al gebruikt worden bij kinderen vanaf 1 jaar en bevatten het ingrediënt Ureum. Decennia lang wordt ureum door dermatologen geadviseerd bij een droge of schilferende (eczeem)huid. Een echt dermatologisch bewezen ingrediënt dus! Ureum werkt vochtvasthoudend waardoor de huid langdurig gehydrateerd wordt. Ook werkt ureum keratolytisch, wat wil zeggen dat overtollige huidschilfers verwijderd worden.

Win Drs Leenarts droge handen crème en de herstellende bodycrème

Zijn jullie ook enthousiast geworden en wil je deze producten ook proberen? Ik mag twee fullsize producten in een setje verloten aan één van mijn lezers. Hier zit een 50 ml tube handencrème in en een 150 ml bodycrème.

Like de Facebookpagina van Volgmama en deel het bericht. Laat natuurlijk wel even een reactie achter hieronder of op Facebook dat je mee doet. De winnaar ontvangt op 7 december bericht.

Sascha Weykamp heeft dit keer gewonnen!

27 Comments

 • Reply Krystle/Batboy.nl november 30, 2017 at 7:48 am

  Ik heb ze ook en is echt heel fijn!

 • Reply Xaviera Jamie november 30, 2017 at 8:26 am

  Dat lijkt me een fijn produkt want die jeuk en de droge huid is erg irritant en ik hoop dat middel van Drs Leenarts verkichting zal bieden.

 • Reply Jamey november 30, 2017 at 8:31 am

  Ik heb al veel goede verhalen gehoord over dit merk. Zelf ken ik het nog niet!

 • Reply querine november 30, 2017 at 8:44 am

  dat lijkt me een fijn product zeg!
  helemaal nu in deze tijd zijn je handen bijna altijd droog

 • Reply Ling november 30, 2017 at 8:55 am

  Dat lijkt mij heel fijn voor mijn droge huid en ben benieuwd naar dit merk.

 • Reply Marian Zw november 30, 2017 at 11:21 am

  Ik doe heel graag mee, vooral mn handen zijn erg droog en pijnlijk, Ik zou deze graag eens willen proberen hopelijk werkt dit iets langer.

 • Reply Anita H. november 30, 2017 at 11:24 am

  Al zoveel geprobeerd tegen mijn handeczeem. Tot nu toe slechts succes met 1 creme, maar daar zit paraffine in. Ik ding graag mee!

 • Reply Sharon de Ridder november 30, 2017 at 11:40 am

  Zo, dat lijken me fijne producten! Ik doe graag mee!

 • Reply An V november 30, 2017 at 12:05 pm

  Sinds ik een infectie heb gehad aan mijn beide benen zijn mijn onderbenen net schuurpapier.Ze schilferen en zijn rood. Ik baal daarvan als een stekker. Het enige wat er tegen te doen is is smeren,smeren en nog eens smeren.Misschien dat deze creme van dokter Leenarts wat verlichting en hydratatie kan brengen.
  Zou het heel graag eens probereb

 • Reply Marieke Joustra november 30, 2017 at 2:23 pm

  Mijn zoontje heeft echt een droge schrale winter huid. Dit product zou voor hem heerlijk zijn

 • Reply Nicole Orriëns november 30, 2017 at 2:23 pm

  Ik heb hier recent een tube van gewonnen : ) Ik had een kloofje in mijn hand en dat was snel weg.

 • Reply van erum maria louisa november 30, 2017 at 3:24 pm

  ik heb zeer droge handen

 • Reply Lucienne november 30, 2017 at 7:28 pm

  Tijdens de koude wintermaanden kunnen mijn handen en mijn lichaam tijdens het ontzwangeren wel wat extra goede verzorging gebruiken. Ik heb de actie gedeeld via Facebook en ben meteen lid geworden van de Facebookpagina van Volg Mama. Leuke manier om kennis te maken.

 • Reply Marian B november 30, 2017 at 8:48 pm

  Dit moeten hele fijne producten zijn heb ik gehoord 😉 Op het moment heb ik erg droge handen, ik zou ze graag verwennen met deze crème. Ben erg benieuwd!

 • Reply marieska november 30, 2017 at 10:00 pm

  Ik ben helemaal fan van Dr. Leenarts. Haar producten zijn super voor de gevoelige huidjes van mijn kinderen. <3

 • Reply Eke december 1, 2017 at 9:40 am

  Oh, als na het scheren de haartjes weer doorkomen, heb ik altijd zo’n jeuk! Ik blijf dan smeren en stiekem ook krabben. Ik doe dus graag mee met je winactie, leuk!

 • Reply Amelie december 1, 2017 at 2:04 pm

  Tijdens de wintermaanden heb ik vaak last van een droge huid! Ik doe dus mee met de winactie!

 • Reply Fleur december 2, 2017 at 3:46 pm

  Hele fijne crème! Ik heb thuis ook altijd de handcreme binnen handbereik staan

 • Reply Nancy van Heck december 2, 2017 at 9:47 pm

  Dit zou erg perfect voor mij zijn ik heb vaak kapotte en droge rode handen in de winter die vaak erg pijn doen. En mijn huid voelt ook vaak droog en jeukerig aan door de kou en een heerlijke crème erop smeren is veel fijner dan er niks op kunnen smeren. Ik doe heel graag mee met de loting zodat ik fijn zonder pijn, jeuk en rood heid de winter door kan komen.

 • Reply Lisanne Bons december 3, 2017 at 6:34 am

  Het klinkt als een fijn product. Vooral nu dat het echt koud begint te worden (en ik te warm douche) heb ik last van een droge (hoofd) huid.

 • Reply lottie december 3, 2017 at 10:49 am

  HEERLIJKE PRODUCTEN! Ik doe mee!

 • Reply Anne-Wil Kraan december 3, 2017 at 2:52 pm

  Wat een leuke winactie. zelf heb ik nog geen ervaring met dit merk. ook is mijn huid best wel droog in de winter/koude dagen

 • Reply Mariëlle | Me-licious december 3, 2017 at 5:56 pm

  Super leuke actie en heerlijk hoor die cremes van dr leenarts!

 • Reply Oma Will december 3, 2017 at 9:58 pm

  Een heerlijke handcrème en bodycrème, ja daar heb ik wel zin aan.
  In deze tijd van het jaar heb ik die wel nodig.
  Ik doe graag mee, maar heb geen Facebook, volg wel op Bloglovin.

 • Reply Patricia Bouthisma december 5, 2017 at 11:47 am

  Ik zou graag kans maken hierop. Vooral mijn handen hebben altijd te leiden van het winterweer. Ik heb in de winter altijd kloofjes en veel pijn aan mijn handen. Ik zou graag willen kijken of dit help.

 • Reply Daan december 5, 2017 at 9:34 pm

  Ik doe graag mee, lijken mij heerlijke producten!

 • Reply Linda Smeets december 6, 2017 at 8:26 pm

  Ik ben ontzettend benieuwd naar deze producten en doe dan ook graag mee.

 • Leave a Reply