dr leenarts winactie

Dokter Leenarts herstellende bodycrème en droge handencrème + winactie (gesloten)

Herken je het gevoel van droge, jeukende onderbenen of schilferende handen met kloofjes?  Sinds een paar weken heeft dokter Leenarts nu ook een serie producten voor volwassen en kinderen vanaf 1 jaar. De herstellende bodycrème en de droge handencrème zijn daar twee producten van. Wij mochten deze twee producten proberen en ik mag ze ook aan één van jullie verloten.

Drs Leenarts kennen jullie vast al van de verzorgingslijn voor kinderen. De huid- en massageolie daarvan gebruiken wij ook en dat vinden wij nog steeds fijn product. De compleet nieuwe lijn bestaat uit droge handen crème, herstellende body crème, droge huid zalf+, lip care sun SPF25 en beschermende barrière crème.

dr-leenarts-herstellende-bodycreme

Over Drs Marjolein Leenarts

Marjolein Leenarts is dermatoloog in het Rode Kruis Ziekenhuis/Brandwondencentrum in Beverwijk. Haar missie: huidverzorging met enkel werkzame ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen.
De lijn is voor de dagelijkse verzorging van de huid, maar ook voor huidproblemen zoals drukplekken, drogehanden bij handeczeem of de bescherming van de lippen tegen de zon. Bij deze ongemakken wil je gewoon een product dat ook écht werkt. De producten van Drs Leenarts zijn geschikt voor alle huidtypen, voor jong en oud en zeker ook voor de meest gevoelige huid, aangezien de formuleringen geen ingrediënten bevatten zoals parfum of andere stoffen waarvoor je een allergie kunt ontwikkelen. De kwaliteit van de producten wordt dan ook erkend met het Huid Allergie Keurmerk, een initiatief van het Huidfonds. Naast werkzame producten geeft Marjolein Leenarts op www.drleenarts.com

waardevolle en betrouwbare informatie over de huid en schreef zij het ‘Handboek over de huid 0-4 jaar’.

dr-leenarts-getest-bodycreme-handcreme
Links op de hand de herstellende bodycrème en rechts de droge handencrème van Drs Leenarts

Drs Leenarts herstellende bodycrème

 • Hydrateert en kalmeert de huid
 • Helpt de huidbarrière herstellen
 • Intensieve verzorging voor droge, schilferende, jeukende huid

Ze zeggen dat als je ouder wordt je huid ook droger gaat worden. Ik voel mij met 31 jaar nog lekker jong maar mijn huid is nu al erg droog. Ik heb dan ook vaak last van schilfertjes en met mijn benen scheren krijg ik regelmatig kleine wondjes. Ik gebruik de crème bijna dagelijks op mijn benen en ik merk echt dat mijn benen nu een stuk zachter en minder droog aanvoelen. De crème smeert makkelijk uit en ik ben er heel tevreden mee.

De herstellende bodycrème is ook geschikt bij de dagdagelijkse verzorging van het lichaam bij psoriasis, eczeem, een droge huid of diabetes. De crème is te koop in een tube van 150 ml voor € 14,95

Drs Leenarts droge handencrème

 • Bij droge en gevoelige handen
 • Intensieve verzorging
 • Voor dagelijks gebruik

De handencrème smeert ook soepel maar trekt niet zo heel snel in. Daarom gebruik ik de crème voor het slapen gaan op mijn handen. De volgende ochtend zijn mijn handen nog lekker zacht en niet meer vettig. Deze handcrème is persoonlijk voor mij iets te vet en zou hem daarom niet zo snel weer kopen. De herstellende bodycrème echter wel, ik ben fan van dit product!

Mensen die veel in aanraking komen met water zoals kappers, mensen die in de zorg werken, of schoonmaaksters hebben zeker baat bij deze crème. Hun handen zijn vaak nog droger. De handcrème zit in een tube van 50 ml en is te koop voor € 7,95

Beide producten mogen al gebruikt worden bij kinderen vanaf 1 jaar en bevatten het ingrediënt Ureum. Decennia lang wordt ureum door dermatologen geadviseerd bij een droge of schilferende (eczeem)huid. Een echt dermatologisch bewezen ingrediënt dus! Ureum werkt vochtvasthoudend waardoor de huid langdurig gehydrateerd wordt. Ook werkt ureum keratolytisch, wat wil zeggen dat overtollige huidschilfers verwijderd worden.

Win Drs Leenarts droge handen crème en de herstellende bodycrème

Zijn jullie ook enthousiast geworden en wil je deze producten ook proberen? Ik mag twee fullsize producten in een setje verloten aan één van mijn lezers. Hier zit een 50 ml tube handencrème in en een 150 ml bodycrème.

Like de Facebookpagina van Volgmama en deel het bericht. Laat natuurlijk wel even een reactie achter hieronder of op Facebook dat je mee doet. De winnaar ontvangt op 7 december bericht.

Sascha Weykamp heeft dit keer gewonnen!

27 thoughts on “Dokter Leenarts herstellende bodycrème en droge handencrème + winactie (gesloten)

 1. Sinds ik een infectie heb gehad aan mijn beide benen zijn mijn onderbenen net schuurpapier.Ze schilferen en zijn rood. Ik baal daarvan als een stekker. Het enige wat er tegen te doen is is smeren,smeren en nog eens smeren.Misschien dat deze creme van dokter Leenarts wat verlichting en hydratatie kan brengen.
  Zou het heel graag eens probereb

 2. Tijdens de koude wintermaanden kunnen mijn handen en mijn lichaam tijdens het ontzwangeren wel wat extra goede verzorging gebruiken. Ik heb de actie gedeeld via Facebook en ben meteen lid geworden van de Facebookpagina van Volg Mama. Leuke manier om kennis te maken.

 3. Dit zou erg perfect voor mij zijn ik heb vaak kapotte en droge rode handen in de winter die vaak erg pijn doen. En mijn huid voelt ook vaak droog en jeukerig aan door de kou en een heerlijke crème erop smeren is veel fijner dan er niks op kunnen smeren. Ik doe heel graag mee met de loting zodat ik fijn zonder pijn, jeuk en rood heid de winter door kan komen.

 4. Een heerlijke handcrème en bodycrème, ja daar heb ik wel zin aan.
  In deze tijd van het jaar heb ik die wel nodig.
  Ik doe graag mee, maar heb geen Facebook, volg wel op Bloglovin.

 5. Ik zou graag kans maken hierop. Vooral mijn handen hebben altijd te leiden van het winterweer. Ik heb in de winter altijd kloofjes en veel pijn aan mijn handen. Ik zou graag willen kijken of dit help.

Geef een reactie