De Dooky Cover: een handige bescherming tegen zon, wind en lichte regen

 

Iedere ouder van jonge kinderen herkent het wel: je gaat erop uit met je kindje en wil het beschermen tegen zon, wind, lichte regen of omgeving. Dan grijp je vaak naar een losse doek, jas of deken . Onhandig want die blijven niet goed zitten. Dooky Cover biedt de handigste oplossing: blijft goed zitten, is makkelijk aan te brengen, UV werend en universeel te gebruiken op alle kinderwagens, buggy´s en autostoelen 0+.  Hiernaast is de Dooky een echte blikvanger!

Dooky Cover

De Dooky Cover is functioneel en trendy. Hij past op ieder merk kinderwagen, buggy en autostoel  0+. Daarom kun je hem gebruiken tot je kind ongeveer 3 jaar is.  De Dooky Cover is makkelijk aan te brengen met de handige, meegeleverde ringen, blijft goed zitten bij harde wind en als je kind eraan trekt. De stof is UV werend en ademend, extra fijn wanneer je kind ligt te slapen.  De Cover is makkelijk in hoogte te verstellen d.m.v. het klittenband .

Dooky wordt verkocht door de meeste babyspeciaalzaken en online. De Dooky Cover is er in effen kleuren  wit, crème, roze, blauw en zwart. Als ouder kun je ook kiezen voor een eigentijds sterrenmotief of Lief! design.

Over Dooky

Het idee voor Dooky is in 2010 geboren. De eigenaar van Dooky en destijds kersverse vader: “Ik zag ouders op straat lopen die jassen en zelfs hydrofiele luiers met wasknijpers over de kinderwagens hadden gedaan. Dat kan veel beter: netter, handiger en veiliger.”
Hij ging met een lap stof, schaar en nietmachine aan de slag en binnen de kortste keren was de Dooky Cover ontworpen. De Dooky Cover lag al snel in veel babyspeciaalzaken en werd een enorme hit!

PR4Kids.Dooky.1999.150731_Dooky_Grey_Star_on_buggy_walking2_copy

Mijn ervaringen met de Dooky Cover

Zelf heb ik er ook een uit een oudere collectie. Een parasol aan de kinderwagen was niet voldoende om mijn baby te beschermen tegen de zon. Voordat ik een Dooky had gebruikte ik grote swaddle doeken als bescherming tegen de zon. Niet helemaal optimaal want met een harde wind waaide het telkens van de kinderwagen af. Een Dooky past echt werkelijk op zowel de kinderwagen, buggy en op de Maxicosi. Wij gebruiken hem graag!

Wat gebruik jij om je kindje te beschermen in de zon in de wagen of autostoel?

Shop een Dooky Cover bij Bol.com

10 thoughts on “De Dooky Cover: een handige bescherming tegen zon, wind en lichte regen

Geef een reactie