Themaweek 1 t/m 7 februari | Een week lang over draagmoeders

draagmoederweek

De eerste week van februari staat Volgmama.nl in het teken van draagmoeders en wensouders. Ik besteed hier aandacht aan omdat hier nog steeds een tekort aan is. Draagmoeders zijn belangrijk voor onze samenleving.

Veel hetero stellen, singles, homoparen en lesbiennes hebben een onvervulde kinderwens. In sommige situaties kunnen ze zelfs alléén met behulp van een draagmoeder of adoptie een kindje krijgen.

Jullie krijgen  meer informatie over dit onderwerp in een serie blogartikelen inclusief een gastblog van Sara Coster. Ik interviewde daarbij een aantal draagmoeders zodat jullie een beter beeld krijgen hoe het is om draagmoeder te zijn. En ook lees je het verhaal van een wensouder die opzoek ging naar een draagmoeder. Lees hun verhalen en ervaringen en praat mee!

Zou ik ook een keer draagmoeder willen/kunnen zijn? Je leest het allemaal binnenkort.

Wil je als eerste op de hoogte blijven? Like Volgmama op Facebook, Twitter of Instagram om niets te missen.

Sharing is caring.

 

14 thoughts on “Themaweek 1 t/m 7 februari | Een week lang over draagmoeders

  1. Ik ben benieuwd tis een mooi onderwerp, we hebben nu zelf het geluk gehad met een draagmoeder een dochtertje op de wereld te zetten en hoop dat we dat geluk nog eens mogen beleven!

  2. Ga het ook volgen! We zijn een homostel met een kinderwens maar er is helaas zo lastig om iemand te vinden die draagmoeder wil zijn, ook omdat het zo moeilijk is het buiten je persoonlijke kring kenbaar te maken. Er zullen vast vrouwen zijn die het willen maar niet weten waar ze moeten beginnen. Ben benieuwd naar de verhalen!

  3. Heel interessant onderwerp die ik zeker ga volgen. Ik heb de keuze gemaakt om draagmoeder te worden voor een heel leuk stel. We zitten nog in een heel vroeg stadium. Maar weet heel zeker dat ik dit voor hun wil doen!! Ben heel benieuwd naar ervaringen van dames die al eens draagmoeder zijn geweest.

Geef een reactie