Mucibi draagzak review

Een aantal weken na de geboorte van onze dochter ben ik begonnen met dragen. En wel met een ByKay draagdoek. Een prachtige doek, grijs/antraziet met een roze bloem.  Ik heb hem graag gebruikt, en mijn dochter vond het ook erg fijn. Tot ze 6 maanden was, ze is erg beweeglijk geworden en probeerde zich eruit te wurmen, dat zat mij niet lekker en heb de doek toen even weg gelegd. De doek is heerlijk zacht, fijn voor de kleine baby’s.

Vorige maand was ik op bezoek bij een vriendin die net een Mucibi had gekocht. Een draagzak. Mij eerste indruk was een draagzak? ouderwets.. niets voor mij.. daar ga ik echt niet mee lopen.. hooo stop! Daar kom ik op terug. Mijn vriendin was erg enthousiast en ik dacht dat wil ik ook proberen. En wat denk je? Ik was meteen verkocht! Ik wilde er ook één.

 

IMG_9219v

 

De Mucibi is een stevige ergonomische draagzak. Het lijkt een beetje op de Manduca. Je kunt je kindje op je buik, op je rug of op je heup dragen. Er zit een apart inzetstuk bij zodat baby’s er al vanaf de geboorte in kunnen. Op de website van www.pinkandblue.nl waar je hem ook kunt bestellen staat dat deze geschikt is voor kindjes van 3,5 tot 18 kilo. Ook zitten er reflectoren op en een handig zonnekapje.

Hebben jullie een draagzak?

 

 

 

2 thoughts on “Mucibi draagzak review

  1. hallo

    ik overweeg om een mucibi draagzak te kopen, het zou enkel zijn om mn zoontje (8m) heel af toe te dragen, maar zou toch graag hebben dat het een ergonomische is.
    Kan je er nog wat meer over vertellen? een foto van de beentjes? hartelijk bedankt voor de hulp! Groetjes!

  2. Hoi Maaike, ik heb de Mucibi inmiddels al meer dan 2 maand in gebruik en hij bevalt supergoed! De draagzak is stevig en ergonomisch. De beentjes zitten aan de zijkant waar het hoort en hangen dus niet naar beneden. Er staat ook een foto onderaan het blogartikel “Op vakantie met Corendon Kids & Co”

    Ik zal er deze week of volgende week een nieuwe blog over schrijven met duidelijke draagfoto’s en close ups.

Geef een reactie