Gastblog | Onze droom….

Het verhaal van een wensmoeder op zoektocht naar een draagmoeder om hun wens in vervulling te laten komen.

Wat zijn wij blij dat er aandacht geschonken wordt aan het draagmoederschap. Bijzonder dat er vrouwen zijn die andermans droom in vervullen laten gaan door het dragen van hun kindje…..

Toen mijn relatie over ging, waaruit ik twee kinderen heb gekregen, had ik nooit verwacht de ware liefde te vinden. Tot ik mijn huidige partner tegen kwam. Tot op de dag van vandaag voelt het zo bijzonder en ontzettend goed samen!

Onze kinderwens kwam al snel ter sprake vanwege het enorme verlangen naar een kindje samen. Toen kwam ook het moeilijke moment dat ik moest vertellen dat ik geen kinderen meer kan krijgen.
Vier jaar geleden had ik vage klachten in mijn buik. Ik bleek een HCG hormoon in mijn lijf te hebben, maar er was geen zwangerschap te vinden.

“Het heeft lang geduurd voor ze erachter waren wat ik had.”

Ik heb verschillende vervelende behandelingen moeten ondergaan en uiteindelijk hebben ze ontdekt dat mijn baarmoeder er slecht aan toe was. De enige optie was hem verwijderen.
Eenmaal geopereerd bleek mijn baarmoeder vol kwaadaardige cellen te zitten en bleek ik een zeldzame tumor gehad te hebben in mijn baarmoeder.
Op dat moment was ik opgelucht dat ik er goed vanaf ben gekomen, totdat ik de liefde van mijn leven ontmoette en onze kinderwens zo sterk is. Wat een verdriet kwam er omhoog en nog steeds voel ik de pijn daarvan. Toch proberen we de pijn om te zetten in actie tot het laten uitkomen van onze droom, dan wel op een andere manier.

Wij hebben alle opties bekeken van adoptie tot draagmoederschap. Mijn partner is zelf geadopteerd en zijn wens een eigen, biologisch kindje krijgen is ontzettend sterk. Wij besloten te gaan voor hoog technologisch draagmoederschap. (Eicellen van de wensmoeder met het zaad van de wensvader).
Gelukkig heb ik mijn eierstokken nog en hebben wij na een afspraak bij de gynaecoloog kunnen zien dat er voldoende eicellen zijn. Ook heb ik groen licht gekregen dat ik in aanmerking kom voor het traject. Wij waren zo blij!

“Nu komt het moeilijkste punt; het vinden van een betrouwbare draagmoeder die onze grootste droom uit wilt laten komen.”

Alle mogelijkheden iemand te vinden benutten wij. We hebben mensen benaderd in onze privé kring en kijken nu ook daarbuiten. Gezien mijn leeftijd hopen wij snel aan het traject te kunnen starten, want het is nog best een lange weg te gaan.

Wij zijn erg blij ervaringen te kunnen lezen en ook te zien dat er steeds meer aandacht geschonken wordt aan het draagmoederschap. Hoe mooi is het als je een wondertje voor een ander op de wereld kan zetten en daarmee hun grootste wens in vervulling kan laten gaan?

droom

3 thoughts on “Gastblog | Onze droom….

Geef een reactie