Een bloggersmeeting en een kijkje in speelgoedbedrijf BOTI

boti1

Afgelopen week zijn wij bij BOTI geweest. De naam zegt je misschien niets maar dit is het speelgoedbedrijf van onder andere K’nex, Qixels, Tsum Tsum, Little Live Pets en Pom Pom WOW! We kregen een presentatie te zien en leerden wat over het bedrijf. Dit was superleuk en de kinderen mochten mee. Zij speelden met K’nex en ander speelgoed en er was ook een tafel vol lekkers!

Vooraf wist ik niet heel goed wat nou precies de bedoeling was, ik dacht dat we alleen een presentatie kregen over de Pom Pom WOW! Nou dat was dus veel meer dan dat. Toen we aankwamen bij BOTI (Big On Toy Innovation) in Apeldoorn zagen we grote bouwwerken van K’nex in de etalage staan! Gaaf joh! De kinderen voelden zich meteen thuis en er stonden bakken waar ze zelf ook wat mochten bouwen. Ook waren er verschillende tafels gedekt met speelgoed waar de kinderen mee mochten spelen. Zo konden de kids Pom Pom WOW! uitproberen, Qixels of kleurplaten kleuren.

boti2
Bouwen met K’nex

Terwijl de kinderen zich vermaakten kregen wij meer uitleg over BOTI. Het bedrijf richt zich op de ontwikkeling en wereldwijde distributie van innovatief en inspirerend speelgoed voor kinderen. Hun belangrijkste productcategorieën zijn hobby en creatief, constructie, pre-school en collectibles. We kregen ook meisjes K’nex te zien met veel roze en paars. In de VS is dit al een grote hit maar de winkels in Nederland durven de verkoop nog niet aan. Best jammer want er is toch ook meiden LEGO. K’nex in deze vrolijke kleurtjes zullen de meiden vast geweldig vinden!

boti4

qixels - live pets - volgmama
Deze twee producten mocht ik meenemen om te reviewen

Het was leuk om op de meeting weer wat bekende gezichten te zien van andere bloggers en vloggers en het personeel van BOTI was erg vriendelijk. Persoonlijk contact met bloggers en bedrijven waar je samen mee werkt is toch wel erg fijn! Wat mijn jongens enorm interessant vonden waren de Qixels en de K’nex. Op de foto hierboven zie je voorbeelden die gemaakt zijn met Qixels. We hebben een doosje Qixels Fuse Blaster meegenomen en een Little Live Pet Kikker om een review over te schrijven. Hier gaan we binnenkort mee aan de slag.

De Tsum Tsum lijken me ook erg leuk maar die heb ik niet meegenomen. Er was zoveel leuk speelgoed om te zien. Zijn jullie benieuwd naar één van de producten van BOTI?

6 thoughts on “Een bloggersmeeting en een kijkje in speelgoedbedrijf BOTI

Geef een reactie