Inspiratie: een kijkje in de zomergarderobe van mijn peuter

De zomergarderobe van mijn peuter is goed gevuld. Van Zeeman tot Noppies en van Kik tot Le Chic. Vandaag laat ik jullie als inspiratie de zomerkleertjes van mijn tweejarige dochter zien. Als baby trok ik haar veel zuurstokroze kleertjes aan maar nu draagt ze veel navy blauw en pastelkleurtjes. Ook laat ik jullie zien hoe wij met een foto bekend maakten dat er een meisje op komst was.

Jurkjes

aa

Bij mijn dochter vind ik jurkjes het leukst staan. Die heeft ze dan ook veel. Het donkerblauwe jurkje linksboven kocht ik al tijdens de zwangerschap. Toen we bekend maakten met een foto dat we een meisje kregen hing dit jurkje aan een kapstokje met de tekst “it’s agirl”, en nu past het eindelijk, maat 92.  Het marine blauwe peplumjurkje heb ik van mijn tante gekregen en staat erg chique. De hoeden kocht ik bij H&M en Tedi. Het jurkje linksonder is van Noppies, ik mocht deze reviewen voor Marstyle een tijdje geleden,hij past nog steeds en word vaak gedragen. Er was alleen wel wat met dat jurkje… als je het niet ziet moet je even mijn gastblog lezen op haar site. Het roze zomerjurkje van H&M kocht ik op ebay voor 6 euro.

img_5665
Hoera, een zusje!
3
En nu past het jurkje! Zij is het geworden. Haha.

aa1

Het setje linksboven staat erg stoer met de geknoopte blouse en het broekje van de Wibra met patches op de knie. Het lijkt een beetje op een paardrijbroekje. De jumpsuit in maat 86/92 kocht ik vorig jaar bij de HEMA. Die was toen nog te groot en past nu perfect. De jurkjes ernaast zijn van Kik en H&M. Het jurkje links komt uit de huidige collectie van Kik en de kleur vind ik erg mooi. Linksonder een rokje van Le Chic en een shirtje van Primark. Rechtsonder een shirtje zonder merk en een rokje van Name it.

a2

De zomergarderobe van mijn dochter is overcompleet alleen moeten we nog opzoek naar echte sandalen. Ze heeft echt smalle voetjes en daardoor is het best lastig om sandalen te kopen voor haar. De meeste zijn echt te wijd. De neppe crocs en deze echte Adidas schoentjes trekt ze het liefst aan.

Zoals je ziet koop ik de kleren van mijn dochter echt overal en niet in één winkel. Vonden jullie het leuk om te zien of te lezen? En mogen we eens een kijkje nemen in jullie kinderkledingkasten?  Heb jij bijzondere kledingstukken waar je over wilt vertellen? Stuur ons dan even een mailtje.

Is jouw zomergarderobe al compleet? Welk item vinden jullie het leukst?

 

 

Bewaren

Bewaren

11 Comments

 • Reply Malou mei 20, 2017 at 8:29 am

  Wat heeft ze leuke kleertjes!

 • Reply Melanie mei 20, 2017 at 8:50 am

  Ik vind het blauw gestreepte jurkje erg leuk. Mijn zomer outfit voor mijn dochter is nooit compleet. Ze groeit gewoon te hard. Ik merk dat ik voor haar steeds minder roze koop. Weinig pastel. Staat haar niet zo mooi. Harde en felle kleuren staan haar beter. Wel ben ik blij dat ik zins kort niet meer bij de baby afdeling hoef te shoppen. Gaat een hele nieuwe wereld voor me open.

 • Reply Eline mei 20, 2017 at 9:54 am

  Nee joh, jouw dochter loopt er deze zomer leuker bij dan ik!! 😉 Dat peplumjurkje is echt té lief.

 • Reply All About Bertina mei 20, 2017 at 10:21 am

  Wat een leuke kleedjes. Ik vind het altijd zo schattig om kinderkleding te bekijken. Die roze adidas schoentjes zijn zo leuk en dat zalm roze jurkje met zwarte stippen. Leuk dat je dit deelde met je lezers!

 • Reply Vlijtig Liesje mei 20, 2017 at 11:51 am

  Ik vind het donkerblauwe jurkje met de witte stippen het leukst! Echt een superleuk modelletje.

  Mijn zomergarderobe is compleet vind ik.

 • Reply Fleur mei 20, 2017 at 7:33 pm

  Wat leuk dat ze nu het jurkje past! Ik vind de broekpakjes erg leuk, maar nu mijn jongste zinnelijk is, is het wel een risico dat ze het niet snel genoeg uit krijgt

 • Reply Irma mei 20, 2017 at 7:52 pm

  Wat een leuke vrolijke items! Het broekpakje vind ik erg leuk 😀

 • Reply Mirjam mei 20, 2017 at 10:59 pm

  Wat leuk om een kijkje te mogen nemen in haar kast! Leuk daf het jurkje nu past, echt een schattig jurkje!

 • Reply Bianca mei 21, 2017 at 6:11 am

  Vooral die jurkjes zijn zo leuk! Hopelijk gaan wij vandaag shoppen bij de Primark, mijn dochter heeft alleen nog maar zomer shirtjes…dus er moet nog heel wat bij komen x

 • Reply Judith mei 21, 2017 at 8:43 am

  Zo schattig! Hier ook echte meisjes meisjes, dol op roze en jurkjes

 • Reply Natalie mei 23, 2017 at 6:45 am

  Aww wat schattig! Vooral het gestreepje blauw-wit kleedje vind ik helemaal de max! Ik koop zo graag spulletjes voor mijn nichtje, kan er niet van af blijven 😀

 • Leave a Reply