Een terugblik op Mei ’16, Vloggen, een blogpartner en veel verjaardagsfeestjes

Wat is er afgelopen maand op Volgmama gebeurd en wat zijn de beste artikelen? Sandy had zich afgelopen week voorgesteld en blogt over haar zwangerschap en andere dingen die ze als moeder meemaakt. Ik heb leuke producten gereviewd en mijn eerste vlog is ook een feit. Heb jij deze al gezien?

binkie1

7000?

Bijna 7000 unieke bezoekers telde Volgmama alleen al afgelopen maand. Het is echt leuk om te zien als je zoveel tijd en liefde in je blog steekt dat het ook meer bezoekers trekt. Elke maand worden het er meer. Super gezellig! Natuurlijk gaat het niet alleen om de cijfertjes maar het is leuk om te weten.

Mijn eerste vlog

Mocht je het gemist hebben dan kun je het hier nog eens bekijken. Ik was enorm zenuwachtig maar ik vond het leuk om te doen. Ik denk dat ik niet heel vaak zou gaan vloggen. Af en toe, dan blijft het vast leuk! Ik kreeg zowel op de site, op Facebook en privé enorm leuke reacties op mijn vlog. Nogmaals dank hiervoor!

vlog1afb

Sandy

Sandy is Volgmama komen versterken. Drie á vier keer per maand ongeveer zal ze een stukje schrijven over haar zwangerschapsavontuur en dingen die het moederschap met zich mee brengt. Ze heeft daarnaast ook een zoontje van vier die net naar school gaat. Momenteel is ze 13 weken zwanger.

Achter de schermen

Helemaal trots dat mijn dochter haar eerste stapjes zette. Mijn man en ik zijn 10 jaar samen, hiervoor moeten we nog steeds een datum prikken om dit met een etentje te vieren. En mijn zoon is weer terug bij een logopedist. Verder was dit een maand waar we veel verjaardagsfeestjes hadden.

De vijf best gelezen artikelen in mei

  1. Review: Cocobelt draagsysteem voor het babyautostoeltje
  2. Schoolfotograaf fotoshopt de foto’s iets te veel!
  3. Kinderen mogen in sommige winkels geen gebruik maken van het toilet
  4. Kindje tot minimaal 15 maanden achterwaarts vervoeren in het autostoeltje
  5. Aldi luiers Bebino, yes or no?

Welk artikel is jullie bijgebleven van afgelopen maand?

10 thoughts on “Een terugblik op Mei ’16, Vloggen, een blogpartner en veel verjaardagsfeestjes

Geef een reactie