Op jacht naar nieuwe eetkamer stoelen

Jeetje wat is dat moeilijk zeg, samen op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen. We dachten dat we er samen wel uit zouden komen. Nou mooi niet dus!

niendeur

Onze eetkamerstoelen hebben na ongeveer 7 jaar hun beste tijd wel gehad. We hadden vier bruine houten stoelen met suede bekleed. Smalle stoelen met een hoge leuning. Ik weet nog wel dat we deze bij de Kwantum vandaan hadden en dat er korting op zat. Maar goed even to the point, één is kapot mijn schuld. En de andere drie zijn gewoon op. De verf zit niet mooi meer om de poten en er zitten vlekken op de bekleding die er niet meer uit gaan..

Ik weet niet of jullie de XXXLUTZ in Nordhorn of andere Duitse steden kennen? Dat is een supergroot woonketen, zeg maar zo’n beetje een hele woonboulevard in één winkel.  Daar waren we afgelopen zaterdag met het idee dat we samen wel iets zouden vinden wat ons beide aan sprak. Echt waar hè met een keuze uit 200 verschillende eetkamerstoelen word het er echt niet makkelijk op. Natuurlijk hadden we van te voren een budget afgesproken wat we er voor uit wilden geven. Maar de meeste stoelen die ik mooi vond waren grofweg gewoon te duur! De stoelen die mijn man wel mooi vond, vind ik weer tien keer niets.  Dus na een uur rondkijken toch maar weer naar huis zonder nieuwe stoelen.

Dat we een Ikea kinderstoel hebben wil nog niet zeggen dat we daar ook de eetkamerstoelen vandaan willen. Binnenkort gaan we een keer kijken in Oldenzaal op de Woonboulevard bij een grote meubelzaak  Van Gils en bij woonwinkel de Niendeur in de binnenstad van Oldenzaal.

store%20dining

 

Handig dat je op de website van de Niendeur al een beetje kan inzien wat voor collectie ze aanbieden. Al ga ik liever eerst even proef zitten. De stoel hieronder op de afbeelding vind ik erg mooi. Totaal anders maar past toch wel bij ons,  al weet ik alleen niet of wieltjes onder de stoelen handig is met kinderen en een parketvloer..

21417-18%20HRLastig hè, samen meubelstukken uitzoeken? Waar hebben jullie de eetkamerstoelen vandaan?

* Alle afbeeldingen in dit blogartikel komen van de website van de Niendeur.

 

6 thoughts on “Op jacht naar nieuwe eetkamer stoelen

  1. Oh ellende, hier hebben we eigenlijk ook nieuwe nodig. De oude komen hier volgens mij ook bij de Kwantum vandaan. Ik vind het overigens ook lastig met kleine kinderen, wil niet dat ze over een half jaar weer kapot zijn of vol vlekken zitten!

Geef een reactie