Ghazoo-luiers-junior-review

Onze ervaring met GhaZoo luiers en de voordelen van een luierabonnement

De meeste moeders gaan opzoek naar luieraanbiedingen. Ze willen de beste luiers voor de laagste prijs. Maar welke zijn dat, en waar koop je ze? Nog niet zo lang geleden ontdekte ik de luiers van GhaZoo. Als je het aan mij vraagt; luiers van pampers-kwaliteit maar dan stukken goedkoper. Neem je een luierabonnement, dan worden ze ook nog eens gratis thuisbezorgd. Daar worden wij blij van. 🙂

Tijdens een polletje op Instagram Stories vroeg ik of jullie de luiers van GhaZoo al kenden. De meesten van jullie kenden het nog niet. Tijdens een gesprek met dit bedrijf op de Negenmaandenbeurs en het zien van de luiers was ik erg onder de indruk en wilde ik de luiers graag eens onder de loep nemen.

GhaZoo-goedkope-luiers-getest-ervaring

Over GhaZoo

Het bedrijf GhaZoo is opgericht door ervaringen en frustraties die luiers kopen met zich mee brachten. Herken je ook dat gesjouw met pakken luiers? Voor je het weet zijn ze op, dus kan je maar beter een voorraadje thuis hebben liggen. Ook zoeken de meeste ouders naar aanbieding voor de luiers van hun kindje om op de kosten te besparen. Het zou toch fijn zijn om gewoon betaalbare luiers te vinden die altijd goedkoper zijn dan de meeste aanbiedingen?

GhaZoo vond dat het veel beter en gemakkelijker kon. De juiste maat luiers automatisch op het juiste moment geleverd voor altijd dezelfde, scherpe prijs. Goede kwaliteit, transparant service en helemaal afgestemd op je persoonlijke situatie.

Ghazoo-maten-prijs-review
De GhaZoo luiers zijn in 4 verschillende maten verkrijgbaar. Elke doos kost €36,- inclusief verzenden.

De voordelen van een GhaZoo luierabonnement

 • Uitstekende kwaliteit, voldoet aan de hoogste normen en dermatologisch goedgekeurd.
 • Optimaal gemak, service die afgestemd is op jouw persoonlijke situatie
 • Eerlijke vaste prijs
 • Automatisch thuisbezorgd, scheelt een hoop gesjouw en je zit niet meer onverwacht zonder luiers thuis
 • Direct en eenvoudig opzegbaar, geen verborgen kosten of andere addertjes onder het gras
 • Liever eerst testen? Vraag een gratis pak luiers aan tegen betaling van de verzendkosten. Bekijk hier hoe het werkt.

GhaZoo-luiers-test-ervaring

Review GhaZoo luiers (maat 5 Junior)

Op de Negenmaandenbeurs werd ik meteen enthousiast na het zien van de luiers en een praatje met GhaZoo, dat ik ze graag meteen wilde proberen. Elke maat luier heeft zijn eigen printje in de vorm van een dierenhoofd. Op maat 5 lijkt het een beetje op een wasbeertje maar ik durf niet zeker te zeggen of het ook een wasbeertje moet voorstellen. Mijn dochter noemt het een katje, prima joh!

Elke doos luiers kost 36 euro inclusief verzenden. Als ik dat voor maat 5 deel door 145 luiers kom ik op een prijs van € 0,25 per luier. Als je ze in maat 2 besteld, dan kom je uit op een prijs van € 0,16 per luier. Dat verschil van 9 cent vind ik wel veel. Natuurlijk zijn de luiers een stuk groter dan maatje 2, maar ik heb wel eens luiers gekocht die minder dan € 0,25 cent kosten. Het voordeel is natuurlijk wel dat de luiers van GhaZoo bij een luierabonnement gratis thuisbezorgd worden en als je elders luiers online besteld, betaal je vaak extra verzendkosten en kom je duurder uit dan € 0,25 per luier.

GhaZoo-luiers-review
Print op de achter- en voorkant van de luier in maat 5
GhaZoo-luiers-getest
De luiers zijn dun en hebben een goede pasvorm

De luiers kan ik best met Pampers vergelijken maar dan een stuk goedkoper, ze zijn dun, zacht en hebben (voor mijn kindje) de perfecte pasvorm. Ze nemen veel vocht op en lekken niet door, ook ’s nachts niet. Ik heb dus helemaal geen minpuntjes aan deze luiers kunnen ontdekken. Ik kan deze luiers echt aanraden, probeer het eens!

Bestel jij wel eens luiers online? Had jij al van GhaZoo gehoord?

9 Comments

 • Reply Laura / fitfunfab.nl maart 19, 2018 at 11:53 am

  Ik moet zeggen dat ik nog nooit van GhaZoo had gehoord eigenlijk… We bestellen wel altijd de luiers, scheelt inderdaad een hoop gesjouw! Ik hoop dat we binnenkort toch uit de luiers zijn, daar kijk ik echt naar uit! haha.

 • Reply Gerdine maart 19, 2018 at 11:55 am

  Grappig, ik kende dit niet. Ik gebruik wasbare luiers maar anders zou dit zeker een optie zijn.

 • Reply Krystle /Batboy maart 19, 2018 at 11:56 am

  Nog niet van gehoord. Ze zien er leuk uit en zo te lezen een aanrader! Ik bestel eigenlijk nooit luiers online. Wil ze wel eens proberen

 • Reply Christa maart 19, 2018 at 12:16 pm

  Ik kende dit merk inderdaad niet! Toch ook maar eens proberen, want ik sjouw me nog steeds een bruik aan luiers en ik vind ze inderdaad altijd veel te duur!
  Waardevolle tip dit!

 • Reply Nicole Orriëns maart 19, 2018 at 1:06 pm

  Nee, ik kocht ze altijd gewoon bij de supermarkt. Meestal Lidl, Aldi of bij de Kruidvat.

 • Reply Marjolein maart 20, 2018 at 9:58 am

  Ik ben niet zo van een abonnement, dan betaal je er toch snel de volle pond voor. Ik koop vaak groot in bij aanbiedingen

 • Reply Mirjam maart 21, 2018 at 8:25 am

  Dat klinkt als een fijn merk, ik kende het nog niet! Ik kocht de luiers altijd gewoon in de winkel.

 • Reply Susan maart 22, 2018 at 7:09 pm

  Ik ben altijd zo huiverig voor een abo! Maar ik moet wel eerlijk bekennen dat deze luiers wel interessant zijn. Ik ga ze in ieder geval uitproberen!

 • Reply Fleur maart 24, 2018 at 8:09 pm

  Ik ken het merk niet, maar een abonnement waarbij de luiers thuisbezorgd worden, klinkt wel erg handig

 • Leave a Reply