Ghazoo-luiers-junior-review

Onze ervaring met GhaZoo luiers en de voordelen van een luierabonnement

De meeste moeders gaan opzoek naar luieraanbiedingen. Ze willen de beste luiers voor de laagste prijs. Maar welke zijn dat, en waar koop je ze? Nog niet zo lang geleden ontdekte ik de luiers van GhaZoo. Als je het aan mij vraagt; luiers van pampers-kwaliteit maar dan stukken goedkoper. Neem je een luierabonnement, dan worden ze ook nog eens gratis thuisbezorgd. Daar worden wij blij van. 🙂

Tijdens een polletje op Instagram Stories vroeg ik of jullie de luiers van GhaZoo al kenden. De meesten van jullie kenden het nog niet. Tijdens een gesprek met dit bedrijf op de Negenmaandenbeurs en het zien van de luiers was ik erg onder de indruk en wilde ik de luiers graag eens onder de loep nemen.

GhaZoo-goedkope-luiers-getest-ervaring

Over GhaZoo

Het bedrijf GhaZoo is opgericht door ervaringen en frustraties die luiers kopen met zich mee brachten. Herken je ook dat gesjouw met pakken luiers? Voor je het weet zijn ze op, dus kan je maar beter een voorraadje thuis hebben liggen. Ook zoeken de meeste ouders naar aanbieding voor de luiers van hun kindje om op de kosten te besparen. Het zou toch fijn zijn om gewoon betaalbare luiers te vinden die altijd goedkoper zijn dan de meeste aanbiedingen?

GhaZoo vond dat het veel beter en gemakkelijker kon. De juiste maat luiers automatisch op het juiste moment geleverd voor altijd dezelfde, scherpe prijs. Goede kwaliteit, transparant service en helemaal afgestemd op je persoonlijke situatie.

Ghazoo-maten-prijs-review
De GhaZoo luiers zijn in 4 verschillende maten verkrijgbaar. Elke doos kost €36,- inclusief verzenden.

De voordelen van een GhaZoo luierabonnement

  • Uitstekende kwaliteit, voldoet aan de hoogste normen en dermatologisch goedgekeurd.
  • Optimaal gemak, service die afgestemd is op jouw persoonlijke situatie
  • Eerlijke vaste prijs
  • Automatisch thuisbezorgd, scheelt een hoop gesjouw en je zit niet meer onverwacht zonder luiers thuis
  • Direct en eenvoudig opzegbaar, geen verborgen kosten of andere addertjes onder het gras
  • Liever eerst testen? Vraag een gratis pak luiers aan tegen betaling van de verzendkosten. Bekijk hier hoe het werkt.

GhaZoo-luiers-test-ervaring

Review GhaZoo luiers (maat 5 Junior)

Op de Negenmaandenbeurs werd ik meteen enthousiast na het zien van de luiers en een praatje met GhaZoo, dat ik ze graag meteen wilde proberen. Elke maat luier heeft zijn eigen printje in de vorm van een dierenhoofd. Op maat 5 lijkt het een beetje op een wasbeertje maar ik durf niet zeker te zeggen of het ook een wasbeertje moet voorstellen. Mijn dochter noemt het een katje, prima joh!

Elke doos luiers kost 36 euro inclusief verzenden. Als ik dat voor maat 5 deel door 145 luiers kom ik op een prijs van € 0,25 per luier. Als je ze in maat 2 besteld, dan kom je uit op een prijs van € 0,16 per luier. Dat verschil van 9 cent vind ik wel veel. Natuurlijk zijn de luiers een stuk groter dan maatje 2, maar ik heb wel eens luiers gekocht die minder dan € 0,25 cent kosten. Het voordeel is natuurlijk wel dat de luiers van GhaZoo bij een luierabonnement gratis thuisbezorgd worden en als je elders luiers online besteld, betaal je vaak extra verzendkosten en kom je duurder uit dan € 0,25 per luier.

GhaZoo-luiers-review
Print op de achter- en voorkant van de luier in maat 5
GhaZoo-luiers-getest
De luiers zijn dun en hebben een goede pasvorm

De luiers kan ik best met Pampers vergelijken maar dan een stuk goedkoper, ze zijn dun, zacht en hebben (voor mijn kindje) de perfecte pasvorm. Ze nemen veel vocht op en lekken niet door, ook ’s nachts niet. Ik heb dus helemaal geen minpuntjes aan deze luiers kunnen ontdekken. Ik kan deze luiers echt aanraden, probeer het eens!

Bestel jij wel eens luiers online? Had jij al van GhaZoo gehoord?

9 thoughts on “Onze ervaring met GhaZoo luiers en de voordelen van een luierabonnement

Geef een reactie