Purebyme review essentiele olien en auraspray

Etherische olie van PURE by ME; zoveel meer dan alleen een lekker luchtje

Sinds september vorig jaar maak ik gebruik van een diffuser waar ik etherische olie aan toevoeg. Iets wat de laatste jaren steeds meer word gebruikt. Steeds meer mensen ontdekken de fijne werking van etherische olie. Het is zoveel meer dan een lekker luchtje in huis.

Wat zijn etherische oliën?

Etherische olie is eigenlijk een cadeautje van de natuur, iets wat de Aziaten, Grieken & Romeinen duizenden jaren geleden ook veelvuldig gebruikten. Maar wat is eigenlijk etherische olie? Etherische oliën worden gewonnen uit plantaardig materiaal door destillatie of koude persing van bloesem, vruchten, zaden, twijgen, bast, hout, wortels, bladeren, bloemen en hars. Wat overblijft is de etherische olie, zeer geconcentreerd en krachtig met ieder een eigen geur en werking. Wil je hier meer over weten? Kijk dan op fitvanbinnen.nl

Waar gebruik je etherische olie voor?

Etherische oliën zijn erg fijn om als ondersteuning te gebruiken. Het kan o.a. helpen bij luchtwegklachten, de kwaliteit van slapen verbeteren,  ontspanning of juist meer focus en concentratie. Het belangrijkste als je etherische olie koopt is dat het 100% natuurzuiver is. Dat betekend dat het niet vermengt is met chemische producten.

Pure by me essentiele olieen blog
Dit is toch een feestje om uit te pakken?

PURE by ME

Sinds kort is er een hele leuke nieuwe webshop op het gebied van etherische oliën en diffusers, PURE by ME. Maud en Elke zijn de gezichten achter Pure by ME, 2 dames die leuke en bruikbare tips delen over etherische olie. Op Instagram en Facebook delen ze regelmatig leuke blends en DIY tips.

Maud volg ik al een hele tijd op Instagram en ik heb met haar ook wel eens gekletst over etherische oliën. Vorig jaar juli kreeg ik te maken met een burn-out en dat was voor mij het moment om toch maar eens aan de slag te gaan met etherische olie als dagelijkse ondersteuning. Ik gebruikte al een hele tijd wat oliën van mijn schoonvader die aromatherapeut is. En zo af en toe kreeg ik van hem wat tips. Maud en Elke hebben beide te maken gehad met een burn-out en ook etherische olie als ondersteuning gebruikt.

In de webshop hebben ze een ruim assortiment van het merk de Groene Linde waaronder etherische oliën, samengestelde oliën/blends, auraspray & rollers, een kinder, HSP & burn-out collectie.

Review; mijn ervaring met PURE by ME blends en auraspray

Ik kreeg een heel leuk pakketje op gestuurd met een aantal producten. 3 olieblends en een auraspray. Als eerste heb ik de blends geprobeerd. Blends zijn samengestelde etherische oliën. Door ze te mengen versterk je de werking van de oliën. Al snel kwam ik erachter dat balans en innerlijke rust blends niet bij mij passen. En dat is ook wel weer het mooie van etherische olie, het is heel persoonlijk.

Ik ben zelf echt fan de blend tips die Maud & Elke geven op Instagram. Als je nog niet heel bekend bent met het gebruik van Etherische olie dan is PURE by ME echt een website waar je heel veel bruikbare info kunt vinden.

Pure by me essentiele olie ervaringen

De auraspray ben ik wel echt fan van geworden. Deze zit ook in mijn tas en sleep ik overal mee naar toe.
De Super Charger geeft een fijne energieboost, zo fijn als je je echt nog even wil focussen. Met de burn-out nog duidelijk in mijn achteruitkijkspiegel is deze auraspray erg fijn. De geur van de auraspray is minder sterk dan de pure etherische olie, dit komt door de samenstelling. Het is een combinatie van een aantal oliën en kristallen. De sprays zijn zeer zacht en zijn ook zeer goed te gebruiken in het dagelijks leven. Nu in corona tijd is het bijvoorbeeld de ‘clean hands’ een hele fijne natuurlijke en zachte ontsmetter voor je handen. Ik heb ook al weer een bestelling gedaan en ga binnenkort aan de slag om een heerlijke roller te maken.

Kortom ik ben zeker fan van PURE by ME. Etherische oliën zijn nu een vast onderdeel van mijn dagelijks (gezins)leven en ik vind het een hele prettige natuurlijke ondersteuning.

Heb jij al ervaring met etherische oliën en blends?

Geef een reactie