New in: E-walk schoenen van Wolky

Aubergine is één van de kleuren die je deze herfst en winter veel gaat zien op straat. Ik loop al drie weken op mijn nieuwe Wolky e-walk schoenen en omdat ik bijna elke dag een uurtje wandel heb ik de schoenen goed kunnen inlopen. Ik vertel jullie graag meer over mijn ervaring met deze Wolky schoenen.

Als jullie mij op social media volgen dan hebben jullie waarschijnlijk al een filmpje van de unboxing voorbij zien komen. Ik was toen een beetje verkouden maar wilde ze dolgraag aan jullie laten zien. Inmiddels zijn we een tijdje verder en zal ik jullie vertellen hoe ze lopen en of ik er blij mee ben.

wolky-ewalk-aubergine
Wolky e-walk sneakers

Comfortabele Wolky’s

Zelf heb ik nog nooit eerder schoenen van Wolky gedragen maar kende ik ze wel van mensen uit de zorg. Zij staan veel en lopen veel en goed schoeisel is daarom erg belangrijk voor hun beroep. Had ik Wolky’s maar eerder ontdekt, ze zitten namelijk heerlijk! Aan de materialen kun je zien dat het kwaliteitsschoenen zijn en de uitneembare zolen zijn erg prettig.

E-bike, E-walk?

Een week terug heb ik voor het eerst op een E-bike gezeten. Mijn moeder heeft er een aangeschaft en ik moest het ook maar eens proberen zei ze. “Als je hierop fietst dan ben je verkocht”. Ik dacht dat het niets voor mij zou zijn omdat ik juist wil bewegen, “zo’n fiets is voor luie mensen” zei ik nog. Nou dat is toch echt niet waar. Ik had er namelijk een verkeerd beeld mij, natuurlijk moet je ook op een elektrische fiets blijven trappen! Het is alleen minder vermoeiend door het extra steuntje wat je hebt.

Met deze gedachte heeft Wolky dus ook de nieuwe e-walk schoenencollectie uitgebracht om het lopen gemakkelijker te maken met een soort Roll-a-Way systeem. Er is een zogenaamde ‘afwikkelbalk’ in de lichtgewicht EVA-zool geplaatst die ervoor zorgt dat de schoen tijdens het lopen bijna automatisch wordt afgewikkeld. Het resultaat: lopen kost minder energie, waardoor je langere afstanden kunt maken.

wolky-ewalk-schoenen-zool

Mijn ervaring met de Wolky e-walk schoenen

Bij het uitpakken was ik al zeer enthousiast over het model en de kleur en dat ben ik nog steeds. De e-walk schoenen zijn er ook in andere kleuren maar ik koos juist voor deze aubergine/bordeauxrode kleur omdat dit een van de trendkleuren is van dit herfst/winter seizoen. Ik heb ook twee mosgroene jassen en daar passen de schoenen natuurlijk ook erg mooi bij. Ik moest even wennen aan de harde zolen die mijn andere schoenen niet hebben maar dat merkte ik niet meer door de zachte binnenzolen zodra ik ze aan had. De schoenen vallen prima op maat  en zitten comfortabel door het soepele leer.

De schoenen lopen fijn en het uurtje wandelen wat ik bijna elke dag doe, gaat makkelijk met deze schoenen. De schoenen zien er ook nog eens modieus uit, dus wat wil een vrouw nog meer? 😉

wolky-ewalk-schoenen

De Wolky e-walk schoenen zijn online bij de Wolkyshop te koop en bij de betere schoenenzaken.

Wat vinden jullie van deze schoenen? Lopen jullie veel?

*Voor deze eerlijke review heb ik een product ontvangen. Voor meer informatie zie onze disclaimer.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

10 Comments

 • Reply Marsha oktober 18, 2017 at 8:30 pm

  Ik moet eerlijk zeggen dat het niet mijn kleur is. Maar als je er heerlijk op loopt maak dat mij eigenlijk niet veel uit haha. Ik heb altijd moeien voeten helaas 🙁 Ik loop het best op air max.

  • Reply Nathalie oktober 19, 2017 at 7:30 am

   Ze zijn er ook in andere kleurtjes. Vervelend dat je last hebt van vermoeide voeten.

 • Reply Nicole Orriëns oktober 19, 2017 at 6:47 am

  Ik vind ze zo lelijk…. Maar ik weet wel dat Wolky vaak hele comfortabele schoenen maakt!

  • Reply Nathalie oktober 19, 2017 at 7:28 am

   Smaken verschillen, comfortabel zijn ze zeker!

 • Reply marjolein oktober 19, 2017 at 8:43 am

  Ze zien er ontzettend comfortabel uit, de kleur zou ik neit uitkiezen, maar smaken verschillen immers. Zolangd ze maar lekker lopen, dat is heel waardevol!

 • Reply Tessa oktober 19, 2017 at 4:09 pm

  Ik ken ze vanuit mijn horeca-tijd. Fijn dat ze er nu ook in een leuke kleur zijn. Ik ben dol op de aubergine kleur!

 • Reply Mirjam oktober 19, 2017 at 5:58 pm

  Wat een mooie kleur. Ze lijken me heerlijk lopen!

 • Reply Krystle/Batboy.nl oktober 22, 2017 at 8:41 pm

  Ik loop echt bar weinig! Maar dan heb ik daar ook niet de goede schoenen voor ?

 • Reply Tonny Woestenberg april 11, 2018 at 10:43 pm

  Ik heb zelf voor de zomer Wolky Move’s gekozen in zilverkleurig leer met een lichte zool.
  Daar kom ik heerlijk de zomer mee door, want Wolky loopt echt heel fijn.

  • Reply Nathalie april 11, 2018 at 11:27 pm

   Dat is ook een mooi kleurtje! Veel plezier met je nieuwe schoenen.

  Leave a Reply