De voorpret van een gezinsvakantie begint met het Familie Vakantiedagboek van Elma van Vliet + Winactie (gesloten)

De bouwvak is begonnen en de meeste gezinnen gaan binnen nu en de komende weken in augustus even heerlijk op vakantie. Met schoolgaande kinderen zit je vanwege de leerplicht vast aan de schoolvakanties als je wilt reizen. Voor kinderen kun je een leuke aftelkalender maken maar het is nog leuker om samen het Familie Vakantiedagboek in te vullen. 

Kort geleden ontving ik dit leuke boek met een ansichtkaart van Elma van Vliet met de post. Zij maakte ook het boek Mam, vertel eens, het eerste in een reeks producten die helpen bij het maken, delen en bewaren van kleine en grote momenten en herinneringen. Haar boeken, spellen en online-concepten staan bekend om de fraaie vormgeving en inspirerende vragen, en als startpunt van mooie gesprekken. Een tijdje geleden reviewden we ook het spel ‘Vraag maar’ en dat is hier nog steeds een groot succes! Sommige vragen krijgen op een ander moment een ander antwoord, het blijft verrassend en leuk om elkaar de vragen te stellen op de kaartjes. Wij zijn gek op reizen en nu gaan we het over het Familie Vakantiedagboek hebben.

strand1

img_7669

Het Familie Vakantiedagboek

Vorige maand is het Familie Vakantiedagboek uitgebracht. Met dit dagboek kan de vakantiepret alvast beginnen. Van huis uit gingen wij vroeger drie keer per jaar op vakantie, nu we een groot gezin hebben gaan we elk jaar minstens een week weg en een weekend. De ene keer blijft het in de Benelux, de andere keer wordt het zuid Europa. We gaan bijna nooit naar een zelfde accommodatie omdat er genoeg leuke plekken zijn om te ontdekken.

Op vakanties maak ik vaak veel foto’s die na de tijd op de harde schijf belanden. Zo jammer dat ik telkens vergeet om er fotoboeken van te maken. Vakanties betekenen voor ons rust, genieten en herinneringen maken.

Het Familie Vakantiedagboek heeft alles in zich om het hele gezin maximaal van de vakantie te laten genieten – van de eerste voorpret tot dagboekpagina’s voor op reis en natuurlijk het samen doorbladeren achteraf. Het invullen van de zonnig vormgegeven bundel begint al voor de vakantie, met het beantwoorden van vragen over waar je heen wilt en waar iedereen zich het meest op verheugt. De paklijsten helpen om niets te vergeten, het overzicht van must do’s in de regio zorgt ervoor dat jullie niets missen. De dagboekpagina’s bieden veel ruimte voor foto’s, weetjes, tekeningen, weerberichten, souvenirs en alles wat je voor altijd wilt onthouden. Ook aan het contact houden met je vakantievrienden is gedacht, met de speciale bladzijden om hun gegevens in te vullen.

img_7683

img_7679

Bij de volgende vakantie gaan we zeker gebruik van dit boek maken. Het boek is superleuk om in te vullen en een blijvende herinnering voor het hele gezin. Zo weet je later nog precies wat je allemaal hebt gedaan, gezien, hoe het weer was en wie de vakantievriendjes waren.

Het Familievakantiedagboek van Elma van Vliet is verkrijgbaar bij de boekhandel, kinderboetiek en online voor de consumentenadviesprijs van €17,99

Wil jij ook een exemplaar van het Vakantie Familiedagboek winnen?

Vertel dan hieronder of op onze Facebookpagina wat jouw leukste vakantie(herinnering) tot nu toe was.

We zouden het leuk vinden als je deze winactie op Facebook of Twitter deelt maar dit is niet verplicht. De winnaar ontvangt op 4 augustus bericht.

Eve Allijn, jij hebt dit leuke invulboek gewonnen!

Bewaren

Bewaren

7 thoughts on “De voorpret van een gezinsvakantie begint met het Familie Vakantiedagboek van Elma van Vliet + Winactie (gesloten)

  1. Leuk, leuk, leuk! Mijn leukste vakantieherinnering is de heerlijke ontspannen sfeer die er dan altijd was. Mijn vader en moeder waren allebei vrij en we gingen dan dingen samen doen zoals naar de supermarkt, fietsen, zwemmen en jeu de boules spelen! En natuurlijk midgetgolven! Ik geloof dat wij heel wat banen in Nederland gehad hebben 😉

  2. Mijn mooiste herinnering van vroeger is, gewoon echt lekker weg met elkaar en tijd voor elkaar hebben. Gezellige sfeer, echt iedereen bij elkaar en leuke dingen doen. Kanoën blijft ook een hilarische herinnering 😉

  3. Oh ik zou heel graag meedoen voor mijn dochtertje. We wonen op dit moment op lanzarote ivm werk vriend en elke seizoen ergens anders (meestal om de 8 maanden) De vakantie vieren we in NL zodat we mooie herinneringen kunnen maken met de familie. Dit boek komt dus als geroepen?

  4. Mijn leukste vakantieherinnering is van onze trip naar Oostenrijk. Onze dochters waren onder de indruk van al die mooie bergen en de prachtige natuur. Ook het zomer-rodelen was geweldig, een topvakantie!!

  5. Mijn leukste en allermooiste vakantieherinnering is dat ik er op vakantie achter kwam dat ik in verwachting was van ons wondertje! Zo bijzonder en mooi! Inmiddels is ons wondertje alweer 4 jaar.

Geef een reactie