Nieuwe tweekleurige Fingerlings aapjes en magische unicorns

De Fingerlings van WowWee zijn erg populair speelgoed. Praten jullie kinderen hier wel eens over? Fingerlings zijn kleine interactieve robot aapjes of unicorns waar je mee kunt spelen. Ik vroeg mij af wat het nou precies was en wat je er allemaal mee kunt doen. Wij hebben de tweekleurige Fingerling ‘Candi’ getest en vertellen jullie er graag alles over. Binnenkort volgt er ook een leuke winactie waarbij we een Fingerling mogen weggeven aan een van jullie!

Mijn kinderen praten al een tijdje over Fingerlings. Finger wat? “Dat zijn kleine aapjes die je op je vinger kunt zetten, mama” zeiden ze. Het zal wel dacht ik. Wat is daar nou leuk aan? Toen ik een persbericht over deze beestjes kreeg, had het meteen mijn interesse gewekt. Nu snap ik waarom de kinderen er steeds over praten. Ze zien er schattig uit, reageren op aanrakingen en maken veel geluidjes.

Fingerlings unicorns 

Gigi, Gemma en Alika zijn je nieuwe, interactieve eenhoornvriendjes. Deze lieve Fingerlings unicorns houden zich vast aan je vinger en reageren op beweging, geluid en aanraking met de magische geluidjes en bewegingen van een eenhoorn. Ze weten zelfs wanneer ze ondersteboven hangen. De WowWee unicorn zusjes Gigi (wit), Gemma (roze) en Alika (lila) betoveren graag jouw wereld. Batterijen zijn hierbij inbegrepen.

Tweekleurige Fingerlings

De populaire Fingerlings familie krijgt eind maart nog meer uitbreiding! Ontmoet Melon, Sidney, Candi en Eddie: de nieuwe tweekleurige Fingerlings robotaapjes.   

Dit kun je zoal met een Fingerling doen

·        Blaas in het gezicht van jouw aapje en krijg een kusje terug  

·        Druk met 2 vingers op het hoofdje van jouw Fingerling en hoor een schattig scheetje 

·        Hang je robotaapje ondersteboven en luister eens hoe enthousiast hij wordt 

·        Druk nu met 2 vingers op het hoofdje terwijl jouw aapje ondersteboven hangt… Oeps 

·        Geef je je vingeraapje te weinig aandacht? Dan hoor je een fluitje 

·        Leg je Fingerling in je handen en wieg hem zacht in slaap 

Review tweekleurige Fingerling Candi

Wij kregen de tweekleurige Fingerling opgestuurd ter review. De kinderen waren meteen blij met dit vrolijk en schattig gekleurde aapje. Op de verpakking staat dat het speelgoed geschikt zou zijn voor kinderen vanaf 5 jaar. Wij hebben drie kinderen in de leeftijden 3,7 en 9 en allemaal wilden ze er tegelijk mee spelen.

Naar mijn idee kan een driejarige er onder ouderlijk toezicht wel mee spelen. Deze leeftijdsgrens is omwille van kleine onderdeeltjes die los kunnen komen en voor verstikkingsgevaar kunnen zorgen. Mijn peuter gaat rustiger om met het aapje en zag Candi echt meteen als een lief klein babypopje. Ze begon Candi gelijk te aaien en wiegen, zo lief. Mijn 7 jarige ging er iets woester mee om en heeft al aan de armpjes getrokken en aan het hoofdje gedraaid. Arme Candi.. gelukkig heeft ze het allemaal overleefd en kan ze best wat hebben 😉

We moesten ook heel erg lachen toen we erachter kwamen dat Candi scheetjes kon laten. Ze krijgt regelmatig een aai over de bol en mijn kinderen vinden het leuk om haar kusjes te geven. Het leuke robotaapje laten ze ook graag aan hun vriendjes en vriendinnetjes zien als ze komen spelen. Het speelgoed valt goed in de smaak! We maakten een leuk filmpje om jullie een kleine indruk te geven. Ik denk dat er hier nog wel een Fingerling in huis gaat komen. Bij Intertoys zag ik trouwens ook een heel leuk speeltoestel voor de Fingerlings!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=QKc2cEY8axE[/embedyt]

 

De unicorns en tweekleurige Fingerlings zijn vanaf half maart verkrijgbaar bij o.a. Bol.com, Intertoys, Wehkamp, Dreamland en Fun. Ze hebben een consumentenadviesprijs van €19,99. Fingerlings zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Is een Fingerling iets voor jouw kindje?

12 Comments

 • Reply Laura / fitfunfab.nl april 6, 2018 at 1:56 pm

  Ik ben altijd zo slecht op de hoogte van dit nieuwe speelgoed. Maar goed dat ik jouw blog volg 😉 kom ik nog eens op nieuwe ideeën voor speelgoed! Ik denk dat het hier wel in de smaak zou vallen!

  • Reply Nathalie april 11, 2018 at 11:32 pm

   Wat een leuk compliment! Dankjewel 🙂

 • Reply Marjolein april 6, 2018 at 3:00 pm

  Te grappig dat het scheetjes kan laten, dat vinden wij ook hilarisch speelgoed. Leuke omschreven en ziet er top uit!

 • Reply Rachel april 7, 2018 at 12:41 am

  De kinderen zullen het fantastisch vinden, al zijn ze er nog iets te jong voor. Met al die geluidjes denk ik dat ik er snel genoed de kriebels van krijg. Ik probeer geluidmakers te ontwijken. Lukt trouwens niet ?

 • Reply Judith Jasper april 7, 2018 at 12:37 pm

  Ik vind ze zo leuk! Vooral die eenhoorn versie, echt super schattig

  • Reply Nathalie april 11, 2018 at 11:31 pm

   Die zijn ook erg leuk!

 • Reply marjolein westerbaan april 11, 2018 at 12:23 pm

  Te leuk en ideaal voor kinderen om helemaal op te gaan in het verzorgen van een knuffel. Wie weet kunnen dan ooit echt ene hondje gaan nemen 😀

  • Reply Nathalie april 11, 2018 at 11:30 pm

   Een echt hondje komt er ooit ook wel, maar hey, echte dieren moet je niet als speelgoed zien 😉

 • Reply Oma Will april 11, 2018 at 11:08 pm

  Wat een grappig speelgoed.
  Mijn kleindochter is eind april jarig en zij krijgt van mij zo’n Fingerling.
  Soms zo moeilijk te bedenken wat ze leuk vinden. Denk dat dit aapje wel in de smaak valt.
  Ga hem kopen bij Bol.com.
  Bedankt voor de tip.

  • Reply Nathalie april 11, 2018 at 11:29 pm

   Ja ze zijn zeker leuk. Veel plezier op de verjaardag!

   • Reply Oma Will april 13, 2018 at 7:20 pm

    Dank je wel, Nathalie.

   • Reply Oma Will april 23, 2018 at 12:35 am

    De Fingerling is een groot succes, ze is er erg blij mee.

  Leave a Reply