Fletcher-hotels-voor-kinderen

Overnachten met kind bij Fletcher Hotel Erica in Berg en Dal

De meeste Fletcher hotelkamers zijn voor iedereen betaalbaar en daarom boeken wij met regelmaat een nachtje weg naar één van de vele 3 of 4 sterren hotels van deze hotelketen. Vaak hebben ze wel een aanbieding en het blijft altijd leuk om een andere omgeving van Nederland te ontdekken. Rond kerst waren wij bij Fletcher hotel Erica in Berg en Dal geweest, dat midden in de bossen en dichtbij Nijmegen (Gelderland) ligt. Wij hebben er heerlijk geslapen en ik kan Fletcher hotel Erica ook zeker aanraden met kinderen. Graag vertel ik jullie meer over mijn ervaringen in dit blog.

Hotel Erica

Fletcher Hotel Erica in kerstsfeer
Fletcher Hotel Erica in kerstsfeer, wat een plaatje hè?

Fletcher Hotel Erica ligt op een rustige plek, op steenworp afstand van Nijmegen. Je bent er in ongeveer 5 minuten rijden. Liefhebbers van mountainbiken kunnen hier hun hart ophalen want er zijn veel mountainbikeroutes in de buurt van Berg en Dal te vinden. Ook zijn er tal van wandelroutes in de buurt, denk bijvoorbeeld aan wandelen in de Ooijpolder, de Millingse Waard en het heuvellandschap van Groesbeek. Het hotel beschikt o.a. over een restaurant, terras en je kunt er ook heerlijk ontspannen in het binnenzwembad en in de sauna. Mits de corona maatregelen het toelaten uiteraard.

Fletcher hotel Erica met kinderen

Wij hebben in de afgelopen jaren al een aantal Fletcher hotels met één of meerdere van onze kinderen ontdekt. Vaak ga ik samen voor een 1 op 1 uitje op reis. De Fletcher hotels waren niet allemaal even leuk of mooi met kinderen maar dit hotel vonden wij wél een aanrader met kind. Daarom schrijf ik er graag een blog over. Aan het terras naast Hotel Erica bevindt zich een leuke speeltuin met trampoline en andere speeltoestellen zoals wipkippen. De wat oudere kinderen kunnen tijdens hun verblijf gebruik maken van gratis wifi. Voor tieners is dit inmiddels bijna onmisbaar geworden. Een zwembad doet het ook altijd goed bij kinderen.

Lees ook: dit zijn de leukste Fletcher hotels met kinderen.

Fletcher Hotel Erica met kinderen - Onze ervaring
Onze tweepersoons hotelkamer bij Fletcher hotel Erica
Fletcher hotel Erica met kind
Deel van de speeltuin

Review; onze eigen ervaring met Fletcher hotel Erica

Hoewel wij er slechts een nachtje zijn geweest, hebben wij het er goed naar ons zin gehad. Wij sliepen op de eerste verdieping in een tweepersoonskamer. De kamer was erg groot in vergelijking met andere Fletcher hotels waar wij eerder zijn geweest, en buiten is genoeg plek waar je kinderen even heerlijk kunnen uitrazen. Vanuit onze kamer hadden wij uitzicht op de ‘voortuin’ met veel groen en bomen.

De hotelkamer was netjes en schoon. Vanwege corona maatregelen konden wij eten en drinken beneden bij het restaurant bestellen en in onze hotelkamer nuttigen. Normaal doen we dat niet zo vaak en eigenlijk was het ook best gezellig zo met mijn puberzoon.

Fletcher Hotel Erica Berg en Dal Restaurant

Erg verrassend was het kleine ‘Magische Huis’ aan de rand van de speeltuin. Wij dachten eerst dat dit gebouw een soort van dierenhok was. Er lopen namelijk ook een paar kleine diertjes naast de speeltuin zoals eenden. Het kleine gebouw bleef onze aandacht trekken omdat het open stond en uit nieuwsgierigheid liepen wij er samen heen. Het bleek een soort van attractie! De zwaartekracht laat je letterlijk scheef lopen door het magnetische huis. Een hele aparte gewaarwording maar erg leuk en grappig.

Wij komen zeker nog eens terug als het zwembad ook geopend is.

Fletcher Erica Magische Slimme Huis
‘Het Magische Huis’ dat een soort attractie blijkt te zijn

Leuke uitjes in de omgeving van Berg en Dal

  • Dierentuin Burgers’ Zoo
  • Afrika museum
  • Pretpark Tivoli
  • Museumpark Oriëntalis
  • Bevrijdingsmuseum
  • Avonturenbos Stekkenberg
  • Kabouterroute Beek-Ubbergen

Klik hier voor meer informatie over Fletcher hotel Erica of bekijk hier de aanbiedingen van het hotelketen.

One thought on “Overnachten met kind bij Fletcher Hotel Erica in Berg en Dal

  1. Altijd fijn een nachtje weg! Even ergens dan je dagelijks omgeving. Zo kan je weer helemaal tot rust komen en opladen. Was er naast het zwembad ook nog een sauna? In een Finse of infraarood sauna kun je ook altijd heerlijk relaxen!

    Anne

Geef een reactie