Zijn Flipsticks de nieuwe Fidgetspinners?

De winkels lijken niet meer van de fidgetspinners af te komen en prijzen ze soms al af naar één euro. Gaat de trend zo snel voorbij of worden de flipsticks de nieuwe fidgetspinners? Ik kocht ze voor mijn kinderen en mijn zoontje laat in een filmpje zien wat hij er zoal mee kan.

Net als de fidgetspinners kun je de flipsticks in verschillende kleuren kopen en ook met lampjes. Ze worden ook wel eens verkocht onder de naam gravitysticks. Ik kocht er twee met lampjes bij de Action voor ongeveer € 1,40 per stuk.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=QsbyFXWe7MI[/embedyt]

 

Nu mijn kinderen de flipsticks hebben zijn deze interessanter dan de fidgetspinners. Nog niet iedereen op school heeft een flipstick en ze vinden het leuk om daarmee een van de eersten te zijn. De sticks kun je laten flippen of rollen. Als je goed oefent kun je de flipstick een rondje laten maken. Op YouTube staan natuurlijk al veel meer trucs. Wij gaan dus nog even oefenen. Ook zou je een wedstrijdje kunnen doen welke flipstick het langst blijft flippen.

flipstick-test-trucs

Helaas is bij één van de flipsticks die ik heb gekocht het lampje al stuk omdat de flipstick op de grond is gevallen. Mijn jongens vinden het een leuke bezigheid maar de ‘oude’ fidgetspinners zien er qua look veel mooier uit! Deze oranje lijkt net een wortel.

Hebben jullie kinderen al een flip stick?

 

Bewaren

3 thoughts on “Zijn Flipsticks de nieuwe Fidgetspinners?

Geef een reactie