FurReal Walkalots Interactief huisdier kat - Onze ervaring

FurReal WalkAlots; interactieve huisdieren om te vertroetelen en verzorgen

De FurReal WalkAlots van Hasbro zijn überschattige interactieve huisdieren voor kinderen. Je kunt urenlang met ze knuffelen, spelen, wandelen, en ze vertroetelen met de bijpassende Grooming Salon. Te leuk gewoon! De FurReal WalkAlots hebben ons hartje laten smelten en ik vertel jullie meer over onze nieuwe dierenvriendjes…

Ken jij FurReal al? De meesten zullen het vast al wel eens tegengekomen zijn in speelgoedfolders of -winkels. FurReal Beer Cubby (onze favoriet) is zelfs genomineerd voor Speelgoed van het jaar 2019. Leuk voor op het verlanglijstje voor sinterklaas of kerst misschien.

Om het even kort samen te vatten voor degenen die het nog niet kennen: FurReal zijn schattige interactieve knuffels die geluiden maken, soms bewegen kunnen en aaibaar zacht zijn. Je kunt de verzameling van je dierenvriendje(s) uitbreidden met allerlei leuke FurReal accessoires en kleine knuffelvriendjes.

FurReal WalkAlots

De FurReal WalkAlots zijn een serie speelgoed huisdieren (formaat groot en klein) waarmee je kunt wandelen. Hiervoor hebben ze handige wieltjes tussen hun voorpoten. Door middel van een kliksysteem kun je de uitlaatriem bevestigen aan wel 3 dieren tegelijk! Gezellig toch?

Ook zijn er kleine dieren met een kortere riem. Deze maken geen geluiden maar kun je bij het grote dier aan de riem koppelen of apart uitlaten aan zijn eigen riempje op tafel bijvoorbeeld. Er zitten ook exotische en fantasiedieren bij zoals een panda of een unicorn!

Ervaring FurReal Walkalots
Kijk nou hoe die oogjes je aankijken. Om verliefd op te worden!
Het kliksysteem in hun nekjes
Onderkant

Interactief huisdier

Terwijl je de FurReal WalkAlots uitlaat bungelen hun hoofdjes mee en kwispelen de staartjes. Ze vinden het leuk om uitgelaten te worden. De grote dieren maken geluiden, de kleine niet. Wij hebben een poes gekregen die regelmatig miauwt, spin-geluiden maakt, neuriet en heel soms… een scheetje laat hihi! (Mijn dochter schiet dan telkens in de lach.)

Bijpassende accessoires

De Grooming Salon is een reis- en verzorgingsset voor je WalkAlot huisdieren. Deze kun je gebruiken als reismandje, kattenbak, mandje, badje of dierensalon. Er zit een douchekop (met geluid), een haardroger (met geluid), schaartje, borstel, shampoo & conditioner, drinkflesje en dierensnoepjes bij.

Ook zag ik op Amazon nog een FurReal dieren buggy. Leuk om het uitlaten van de WalkAlots op deze manier af te wisselen.

Even wat drinken geven…
De uitlaatservice staat klaar! Nu nog even de riempjes pakken…

Review FurReal WalkAlots

Elke ouder herkent het vast wel… Ooit komt de vraag “Mag ik een huisdier?” Dan willen ze een poes, dan weer een konijn en dan weer een pup… Een echt huisdier koop je niet zomaar voor je kind en behandel je zeker niet als speelgoed. Het is niet zo dat de FurReal WalkAlots een echt huisdier kunnen vervangen. Maar echt, het zijn superleuke (interactieve) speelgoed huisdiertjes! Hadden ze dat vroeger maar toen ik zelf nog klein was.

Mijn dochter is superblij met haar 2 FurReal WalkAlots. Een grote poes of kat en een kleine panda. “Aaah wat een lief poesje” was een van haar eerste reacties. De poes is super zacht. Mijn dochter aait haar dan ook vaak. Het enige minpuntje vind ik, is dat er geen aan- en uitknop op zit. De poes maakt eigenlijk echt alleen geluid als je aan haar komt. Als we dan samen een film kijken en mijn dochter wil de FurReal WalkAlots poes op schoot om te aaien en knuffelen, dan begint het dier steeds te miauwen haha. In dit soort gevallen had het fijn geweest om het geluid even uit te kunnen zetten.

Review Furreal Walkalots Poes
Poes en panda uitlaten. Natuurlijk nemen we ook dierensnoepjes (en kindersnoepjes) mee voor onderweg.

Het was wel grappig toen wij met de WalkAlots diertjes naar buiten gingen. Andere buren met honden vonden het erg leuk dat mijn dochter haar diertjes aan het uitlaten was. We kregen er leuke reacties op! Ook zijn ze al mee geweest naar de wachtkamer van de kinderarts. Andere kinderen wilden ook graag een keertje het poesje aaien. Zo leuk dat er ineens 3 andere kinderen omheen zaten.

Wij zijn om en ik denk dat de FurReal WalkAlots nog vele harten zullen veroveren.

De WalkAlots zijn voor kinderen vanaf 4 jaar en online verkrijgbaar bij Amazon, Bol.com en binnenkort ook bij Top 1 Toys. De kleine dieren kosten ongeveer 12,99 en de grote dieren 24,99.

Geef een reactie