Win een geboortestempel! (gesloten)

geboortestempelBen je zwanger of ben je al een trotse moeder? Gefeliciteerd! Er is zoveel keus in geboortekaartjes, maar het is natuurlijk ook leuk om er zelf één te maken. En laat stempelen nu helemaal hip en hot zijn, je kunt nu je eigen geboorte stempels laten maken. Met de geboortegegevens zoals naam, geboortedatum, gewicht en lengte kun je hele leuke unieke stempels laten maken. Er is veel mogelijk van stoere lettertypes tot sierlijk.

Mocht je al een kindje hebben dan is het natuurlijk ook leuk om alleen de naam van je kindje met zijn/haar geboortedatum op een stempel te hebben. Hiermee kun je al zijn/haar persoonlijke spulletjes met een stempel voorzien.

IMG_1019

Review stempel

Voor mijn blog heb ik van Bedrijfsstempels een zelfinktende stempel ontvangen met het logo van Volgmama. Met deze Colop stempels kun je alle kanten uit. Eerlijk gezegd had ik zelf niet verwacht dat het stempelresultaat zo mooi zou worden. Boven mijn verwachtingen! Ik ben er echt super blij mee.

stempel

Vanaf nu verstuur ik al mijn post voorzien met een stempel. Ook is het voor mij handig om in de agenda of op onze gezinsplanner een Volgmama stempel neer te zetten als ik naar een bloggers event ga of elders een afspraak heb voor  Volgmama. Heel overzichtelijk dus.

IMG_1023

Win een geboortestempel!

Stempels maken is dus niet alleen voor bedrijven maar ook voor jou als consument. Wat zou jij op een stempel willen zetten?

Aan één van jullie mag ik een geboortestempel weggeven.

Om kans te maken moet je onder dit bericht of op Facebook een reactie achterlaten waarom je mee wilt doen.

Deze winactie loopt tot en met 22 januari 2015.

*Producten in deze blog zijn gesponsord.

 

13 thoughts on “Win een geboortestempel! (gesloten)

  1. Wat een leuke winactie! Over 2 maand word ik voor de 2e keer tante. Het zou mij leuk lijken om zo’n te gekke stempel als kraamcadeautje te geven voor de nieuwe baby van mijn zus en zwager!

  2. Stempels zijn zo leuk! Ze hebben iets nostalgisch maar geven een brief of kaart ook iets heel persoonlijks. Wij zijn gezegend met een groot gezin en in mijn luiheid maak ik me er onder kaartjes nogal eens schuldig aan om af te sluiten met “… en kinderen” ipv de namen voluit te schrijven dus uhmmm… als ik een naam minder hoef te schrijven belooooof ik dat ik me niet meer schuldig zal maken aan deze luiheid 😉

Geef een reactie