Win een geboortestempel! (gesloten)

geboortestempelBen je zwanger of ben je al een trotse moeder? Gefeliciteerd! Er is zoveel keus in geboortekaartjes, maar het is natuurlijk ook leuk om er zelf één te maken. En laat stempelen nu helemaal hip en hot zijn, je kunt nu je eigen geboorte stempels laten maken. Met de geboortegegevens zoals naam, geboortedatum, gewicht en lengte kun je hele leuke unieke stempels laten maken. Er is veel mogelijk van stoere lettertypes tot sierlijk.

Mocht je al een kindje hebben dan is het natuurlijk ook leuk om alleen de naam van je kindje met zijn/haar geboortedatum op een stempel te hebben. Hiermee kun je al zijn/haar persoonlijke spulletjes met een stempel voorzien.

IMG_1019

Review stempel

Voor mijn blog heb ik van Bedrijfsstempels een zelfinktende stempel ontvangen met het logo van Volgmama. Met deze Colop stempels kun je alle kanten uit. Eerlijk gezegd had ik zelf niet verwacht dat het stempelresultaat zo mooi zou worden. Boven mijn verwachtingen! Ik ben er echt super blij mee.

stempel

Vanaf nu verstuur ik al mijn post voorzien met een stempel. Ook is het voor mij handig om in de agenda of op onze gezinsplanner een Volgmama stempel neer te zetten als ik naar een bloggers event ga of elders een afspraak heb voor  Volgmama. Heel overzichtelijk dus.

IMG_1023

Win een geboortestempel!

Stempels maken is dus niet alleen voor bedrijven maar ook voor jou als consument. Wat zou jij op een stempel willen zetten?

Aan één van jullie mag ik een geboortestempel weggeven.

Om kans te maken moet je onder dit bericht of op Facebook een reactie achterlaten waarom je mee wilt doen.

Deze winactie loopt tot en met 22 januari 2015.

*Producten in deze blog zijn gesponsord.

 

13 Comments

 • Reply Channa januari 12, 2016 at 6:27 am

  Oh wat leuk! Stempel met jouw logo is prachtig, dat zou ik ook wel willen 🙂

 • Reply Birgit januari 12, 2016 at 8:54 am

  Gaaf! Ik doe graag mee natuurlijk! Dat ze dat zo mooi kunnen maken 🙂

 • Reply Vlijtig Liesje januari 12, 2016 at 11:28 am

  Dat lijkt me erg handig, zo’n stempel! Succes met de winactie!

 • Reply Eline januari 12, 2016 at 10:48 pm

  Wat een leuke winactie! Over 2 maand word ik voor de 2e keer tante. Het zou mij leuk lijken om zo’n te gekke stempel als kraamcadeautje te geven voor de nieuwe baby van mijn zus en zwager!

  • Reply VolgMama januari 24, 2016 at 2:30 pm

   Eline, van harte gefeliciteerd jij hebt een geboortestempel gewonnen!

 • Reply Anne januari 13, 2016 at 8:01 pm

  Oh jeetje geen baby en geen baby onderweg, maar wat een mooie en gave stempel! Zou het niet met puppy Candy kunnen of gewoon met het blog? Dan doe ik namelijk heel, heeeeel graag mee 😀

 • Reply Dorien | MissAislynn januari 16, 2016 at 2:19 am

  Wat leuk! Ik ben helemaal in de ban van stempelen (en andere creatieve dingen).
  En ik moet toegeven dat een stempel met de naam van mijn zoontje niet zou misstaan in mijn stempelcollectie, hihi.

 • Reply Linda Koning januari 17, 2016 at 11:20 am

  Wat leuk!
  Ik zou wel een stempel willen winnen voor mijn eigen webshop (www.happyloekie.nl). Het zou super gaaf zijn als ik de pakketjes kan stempelen met mijn eigen logo! Ben benieuwd.

 • Reply Achterlatertjes: take a smile! - VolgMama.nl januari 19, 2016 at 6:02 am

  […] een andere manier blij. Hebben jullie de winactie al gezien die nu loopt? Ik mag namelijk een Geboortestempel weg geven aan één van mijn lezers. Je kunt nog tot en met vrijdag mee […]

 • Reply Diana Schouten januari 22, 2016 at 4:09 am

  Wat origineel zeg! Baby is onderweg,24-01 uitgerekend dus heb nog geen datum en tijd,maar wat zou ik graag een stempel willen met mijn FB bedrijfsnaam: Mijn zwangere buik in gips. Voor op de cadeaubonnen ?.
  Superleuk!!
  XOXO,
  Diana.

 • Reply Winnen op vrijdag: 03/2016 – mamaLou januari 22, 2016 at 5:09 am

  […] geboortestempel is leuk en hip. Bij Joyce maak je kans om er 1 te winnen. Ook op Volgmama.nl maak je, alleen vandaag nog, kans op zo’n te gekke stempel. Spreid je kansen en waag een […]

 • Reply Sigrid januari 22, 2016 at 12:24 pm

  Stempels zijn zo leuk! Ze hebben iets nostalgisch maar geven een brief of kaart ook iets heel persoonlijks. Wij zijn gezegend met een groot gezin en in mijn luiheid maak ik me er onder kaartjes nogal eens schuldig aan om af te sluiten met “… en kinderen” ipv de namen voluit te schrijven dus uhmmm… als ik een naam minder hoef te schrijven belooooof ik dat ik me niet meer schuldig zal maken aan deze luiheid 😉

 • Reply Winnen op vrijdag: 03/2016 * mamaLou blogt februari 23, 2016 at 8:54 pm

  […] geboortestempel is leuk en hip. Bij Joyce maak je kans om er 1 te winnen. Ook op Volgmama.nl maak je, alleen vandaag nog, kans op zo’n te gekke stempel. Spreid je kansen en waag een […]

 • Leave a Reply