geheime-verstopplekken-voor-cadeaus

Geheime verstopplekken voor al je decembercadeaus

Kopen jullie de decembercadeautjes voor sinterklaas en kerst ook al ruim van te voren? Het is natuurlijk heel verleidelijk om cadeaus (voor je kinderen) in de opruiming te scoren.. Maar waar berg je ze op? Ik vroeg jullie vorige week op Facebook en Instagram naar jullie geheime verstopplekken en deelde ook die van mij. Samen met jullie antwoorden maakte ik er een leuke blog van met handige verstopplekken voor sinterklaas- en kerstcadeaus. Misschien hebben anderen er ook nog iets aan deze tips.

Wij vieren elk jaar pakjesavond. De oudste gelooft niet meer maar mijn jongste twee van 3 en 8 jaar nog wel. Mijn oudste weet dus dat wij of opa en oma voor de cadeautjes zorgen. Voor pakjesavond krijgen mijn kinderen meestal een cadeau wat ze zich wensen. Ja oké.. ik moet er wel mee eens zijn natuurlijk. 😉 En met kerst kopen we vaak een aantal kleine cadeaus vooronder de kerstboom of een dobbelspel met de familie. Die verstop ik dus in een doos, in de opslagkamer in huis waar ik voornamelijk de kinderkleding bewaar die mijn kinderen te klein of te groot zijn. En daar heb ik dus een sleutel van dus niemand komt daar zomaar in.. hoop ik!

kerstcadeaus-verstopplekken-uitpakken

Handige verstopplekken voor grote cadeaus en kleine cadeautjes

Er kwamen zowel op Instagram en Facebook genoeg reacties. En zelfs een aantal dubbele antwoorden. De verstopplekken die mij het slimst leken heb ik hier op een rijtje gezet.

  1. Bij iemand anders in huis (buurvrouw, familie vrienden..)
  2. In een doos op zolder of in de kelder
  3. In koffers verstoppen
  4. Op de ouderlijke slaapkamer in de kledingkast of linnenkast
  5. In de kruipruimte
  6. In de garage
  7. Onder je bed
  8. Op werk

Ik ben nu wel heel benieuwd waar jij je sinterklaas- en kerstcadeaus verstopt. Laat je het hieronder weten?

*De uitgelichte afbeelding met gouden cadeautjes is van Fotohunter – Shutterstock.

One thought on “Geheime verstopplekken voor al je decembercadeaus

Geef een reactie