bellamia-houten-gegraveerde-borrelplank-hapjesplank-serveerplank-gezonde-hapjes

Gepersonaliseerde borrelplank met familieboom: maakt het borrelen nóg specialer

Er zijn van die momenten die je het liefst met je hele familie wilt delen. Een verjaardag, een speciale gelegenheid of gewoon een gezellig samenzijn op zondagmiddag. Maar wat is er nu leuker dan al die fijne momenten op een bourgondische manier te combineren met een prachtig, gepersonaliseerd borrelplankje vol lekkere hapjes? In deze blog vertellen we je alles over het ideale geschenk voor je familie: een houten borrelplank gegraveerd met jullie familieboom en namen. Een uniek en bijzonder cadeau dat de liefde en verbondenheid tussen familieleden viert!

Deze familieboom borrelplank kreeg ik onlangs van Bella Mia; een webshop met toffe gepersonaliseerde items zoals deze mooie hapjesplank, sieraden, sleutelhangers en zelfs kerstballen! Deze prachtige, persoonlijke en unieke geschenken zijn niet alleen een feest voor het oog, maar ook een betekenisvolle manier om herinneringen te creëren.

De magie van een houten borrelplankje: duurzaam en sfeervol

Houten borrelplankjes hebben een tijdloze uitstraling en zijn perfect voor het serveren van hapjes, kaas, vleeswaren en meer. De serveerplanken zijn duurzaam, natuurlijk en robuust, waardoor ze jarenlang meegaan. Door een familieboom met namen in het hout te laten graveren, geef je een unieke touch aan het plankje en creëer je een waardevol cadeau voor jouw familie. Je zou zo’n plankje bijvoorbeeld cadeau kunnen geven op een verjaardag, jubileum, Moederdag of Vaderdag, of op een ander speciaal moment.

borrelplank-familieboom-stamboom-gepersonaliseerd-bellamia-review-blog

Gepersonaliseerd borrelplankje met familieboom of stamboom

Het laten graveren van een familieboom op een houten borrelplankje is een leuk idee! Hier zit natuurlijk ook een verhaaltje achter. De stam van de boom vertegenwoordigt de oorsprong of in dit geval de achternaam van de familie, terwijl de takken en bladeren de groei en uitbreiding van de familie symboliseren. Door de namen van familieleden op de takken en bladeren te graveren, breng je de familiegeschiedenis tot leven.

Als je op zoek bent naar een uniek en origineel geschenk voor je familie, dan is een houten borrelplankje met een gegraveerde familieboom en namen een uitstekende keuze. Zo’n gepersonaliseerd item straalt niet alleen warmte en gezelligheid uit, maar vormt ook een blijvende herinnering aan mooie momenten die je samen met je familie hebt beleefd.

borrelplank-hapjesplank-gezond-hout-met-namen-gepersonaliseerd-familieboom-stamboom-bella-mia

Review; mijn ervaring met een gepersonaliseerde borrelplank van Bella Mia

Dat een gepersonaliseerde borrelplank met familieboom en namen een geschikt cadeau is voor familie, spreekt voor zich. Toch wil ik uit enthousiasme ook graag mijn ervaringen met jullie delen over de gegraveerde borrelplank van Bella Mia. Het is de eerste keer dat ik een bestelling plaatste in deze leuke webshop en ik zag nog veel meer leuks. De kerstballen zet ik in ieder geval op mijn verlanglijstje! Het bestellen ging vrij snel en soepel, en binnen een paar werkdagen kwam mijn gepersonaliseerde cadeau binnen.

Het houten plankje zat goed verpakt in een stevig kartonnen doosje en werd verzonden met PostNL. Het houten borrelplankje is 33cm lang, 16cm breed en 15mm dik. Dit is een perfecte maat borrelplank voor een paar lekkere hapjes of om als broodplankje, snoepplankje, kaasplankje of fruitplankje te gebruiken. Er zit een gaatje in het handvat van de serveerplank waardoor je hem met een lusje ook op kunt hangen aan je keukenmuur.

Het plankje voelt stevig aan en de gravure ziet er helemaal top uit! Ik ben er echt heel blij mee en onze gezinsleden vinden het ook een heel speciaal plankje. De appel valt niet ver van de boom zeggen ze toch weleens. 😉

Zij wisten trouwens van niets, want ik ze zagen de boom en namen pas wanneer er steeds meer hapjes in hun mondjes verdwenen. Het was een leuke verrassing op een spontane vrijdagmiddagborrel met onze kinderen!

Verder bedacht ik mij dat het ook een heel leuk gebaar is, om een familieboom borrelplank cadeau te geven aan opa en oma namens onze kleinkinderen. Zij wonen op een boerderij en hebben voor ieder kleinkind op het erf een boom geplant. Dus dit cadeau maakt het extra speciaal. Ik zou het plankje dan inrichten met als tekst in de stam: “kleinkinderen van opa & oma” en dan de namen van alle kleinkinderen in de boom. Geweldig toch?

Wat vinden jullie van deze familieboom borrelplank?

Bekijk hier onze voorbeelden van gevulde borrelplanken met leuke thema’s.

Geef een reactie