Glamour en glitter met de nieuwe Stap Bunnies

bunnies

Op Facebook liet ik jullie al weten dat de leuke Flex Bunnies laarsjes van mijn dochter te klein werden. Mijn dochter loopt nu alleen maar en heeft het lopen goed onder de knie. Tijd voor mooie Stap Bunnies. Tip: de leukste Bunnies kinderschoentjes van dit seizoen zijn nu ook in de sale! 

bunnies3

Glitter en glamour

In de huidige Bunnies collectie zitten er op veel schoentjes glitters. Ik vind dit zelf erg leuk en feestelijk maar natuurlijk zijn de schoentjes geschikt voor alledaags. Op de schoentjes die wij hebben gekregen zitten er glitters in de veter en aan de zijkanten van de schoenen. De Flex Bunnies die we hiervoor hadden waren ook voorzien van glitters.

Ik stoor mij er wel eens aan dat ik jurkjes of shirts met glitter koop en dat deze er vanzelf af vallen. Dan ligt onze hele woonkamer vol glitters op de plekken waar mijn dochter heeft gelopen of gezeten. Dat is gelukkig bij de Bunnies schoenen en laarsjes niet het geval. De glitters zullen er niet zomaar vanzelf afvallen.

bunnies4

Info over de verschillende Bunnies schoentjes

  • Baby Bunnies: schoentjes maat 18 t/m 23. Deze schoentjes zijn zacht en soepel voor de allerkleinste voetjes.
  • Flex Bunnies: zoals de naam het als zegt zijn deze schoentjes flexibel. Ideaal voor de eerste stapjes. Deze schoentjes zijn er in maat 20 t/m 27.
  • Stap Bunnies: voor de kindjes die al goed kunnen lopen in maat 20 t/m 32. Deze schoentjes zitten stevig aan de voeten en vlak aan de grond.
  • Superstap Bunnies: zijn geschikt voor de peuters die alles al kunnen, lopen, dansen, rennen en springen. Deze schoenen gaan van maat 24 t/m 32.

bunnies1

Oog voor details

Naast dat Bunnies kinderschoenen voor goede kwaliteit zorgen hebben ze ook oog voor detail. De schoenen zijn erg mooi en let zeker eens op de details. Zo staat er in de binnenkant van deze schoenen op de schoenflapjes een L en een R zodat je kindje het verschil leert kennen tussen de linker en rechter schoen. Een vaak voorkomend probleem waar veel kleine kinderen tegenaan lopen. Nu kan mijn dochter haar schoenen nog niet zelf aantrekken maar voor kinderen die dat wel kunnen is dit een handig hulpmiddeltje.

bunnies5

Meten = weten. In de schoenen zit een uitneembaar inlegzooltje waarop je kunt zien hoeveel groeiruimte je kindje nog over heeft. Zo zie je precies wanneer je kindje toe is aan nieuwe schoenen.

joy
De Stap Bunnies staan ook leuk bij het kerstoutfit

Sale wintercollectie

Het schoenmodel wat je hier op de foto’s ziet heet Parel Pit en is nu afgeprijsd van 79,95 naar 54,95! Deze schoentjes zijn er ook in navy kleur verkrijgbaar. De meeste schoentjes zijn nu flink afgeprijsd. Dus als je opzoek bent naar schoenen voor je zoon of dochter zou ik zeker een kijkje nemen op shop.bunnies.nl

Houden jullie van glitters op kleding en schoenen?

 

Bewaren

Bewaren

6 thoughts on “Glamour en glitter met de nieuwe Stap Bunnies

Geef een reactie