review-go-vacation-switch-nintendo

Review: Go Vacation voor de Nintendo Switch

Vakantie! Nee grapje, dat duurt nog even… Met het spel Go Vacation voor de Nintendo Switch kom je wel makkelijk in de vakantiestemming. Maak je eigen poppetjes, ontdek de resorts en speel alleen of met je vrienden meer dan 50 minigames.

Go Vacation

We gaan op vakantie naar Kawaii Island. Het eiland is van alle markten thuis. Verdeeld in 4 resorts is er overal wat te beleven. Van paardrijden en tennis tot parachute springen en wintersport..

Go Vacation voor de Nintendo Switch bestaat grotendeels uit minigames (vakantiesporten) en is bedoeld voor alle leeftijden. Het lijkt een klein beetje op de Wii Sports maar dan met veel meer keuze uit spelletjes. Je kunt het spel alleen spelen en maximaal tot 4 spelers.

go-vacation-switch-review

Onze ervaring met Go Vacation voor de Switch

Wat erg leuk is bij dit spel is dat je je eigen poppetjes kunt maken. Hier waren we dan ook even mee bezig. Je kunt ze customizen met kleding en leuke accessoires zoals een pet of een zonnebril. De resorts op Kawaii eiland kun je inrichten maar daarvoor dien je wel eerst even te sporten. Daarna wordt er steeds iets vrijgegeven. Als je alleen speelt op de tv-modus dan heb je soms 2 Joy-cons nodig.

De spelletjes vind ik vrij simpel en te makkelijk voor een volwassene. Er zitten wel leuke minispelletjes bij maar sommige zijn saai. Die bieden weinig uitdaging en zeker als je het alleen speelt tegen de computer.

switch-go-vacation-review-recensie-ervaring-sonos-playbase

Mijn jongens van 8 & 10 jaar delen helaas dezelfde mening. De meeste minigames in dit spel zijn eenvoudig en makkelijk te halen. Als je met meerdere spelers speelt word het spel interessanter en leuker. Ik denk dat dit spel voornamelijk leuk is voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Een voordeel voor hun is dat het spel Nederlandstalig is. Dan snappen de kleintjes het ook iets beter. En voor kinderen die vaak willen switchen van game is dit ook een fijn spel. De minigames duren maar een paar minuten en dan kun je zelf weer een ander spel (minigame) kiezen.


Ken jij het spel Go Vacation al? Wat is jouw favoriete spel voor de Nintendo Switch?

*Dit blog bevat een affiliatie linkje. Voor meer info zie onze disclaimer.

2 thoughts on “Review: Go Vacation voor de Nintendo Switch

Geef een reactie