gocustomized-shirt-ontwerpen

Kindershirt ontwerpen bij GoCustomized + winactie

Bij GoCustomized kun je terecht voor een telefoonhoesje met foto of leuke quote, maar je kunt er ook tablethoezen en kleding laten bedrukken. Zeker rond de feestdagen of voor verjaardagen zijn gepersonaliseerde cadeautjes altijd erg leuk om te geven of te krijgen. Ik mocht van GoCustomized een kindershirt ontwerpen en één van jullie kan een tegoedcode winnen om er ook eentje naar wens te maken.

Vroeger was ik gek op tekenen. Ik had toen van die kleurboeken waar modellen in stonden en waar je zelf de kledingstukken van kon ontwerpen. Jurken, tasjes en zelfs hun kapsels kon je zelf stylen met eigen kleurtjes. Ik zou graag eens een kledingstuk zelf ontwerpen en maken voor mijn kinderen. Ik heb het wel eens geprobeerd met de naaimachine maar dat was echt geen succes. Een shirt ontwerpen bij GoCustomized gaat er een stuk makkelijker aan toe. 😉

Shirt laten bedrukken bij GoCustomized

kleding-bedrukken-gocustomized

In deze online shop kun je shirts voor kleuters, kinderen en volwassenen ontwerpen. Je kiest uit welk t-shirt je wilt bedrukken, de maat en de kleur van het shirt. Daarna kun je je eigen foto uploaden of kiezen uit een template of een voorbeeld uit de collecties. Ik liet een kinder t-shirt bedrukken voor mijn dochter en koos hiervoor een quote met de tekst; Best. Kid. Ever.

Mijn dochter is net 4 jaar en koos daarom voor maat 4. Toen ik het shirtje heb ontvangen bleek deze maat overeen te komen met maat 110/116. Aangezien mijn dochter normaal gesproken maat 98/104 draagt valt het shirtje dus iets te lang. Het shirtje is gemaakt van katoen en valt een beetje wijd. Voor de zomer is dat juist wel fijn dat een shirt iets losser zit.

Best. Kid. Ever.

Ja maar Nathalie… elke ouder vind zijn of haar kind toch de beste? Waarom moet jou dochter dan een shirtje met de tekst Best. Kid. Ever.? Daar heb ik eigenlijk geen reden voor. Al lopen er 100 kinderen met het een shirtje en de tekst Best. Kid. Ever. of Smart. Kid. Ever… het kan mij niets schelen. Voor mij is ze in ieder geval de beste, de liefste, de gekste, de slimste, dochter… want ik heb er maar één!

De opdruk is mooi en staat leuk in combinatie met deze zwarte jeans van het merk LeChic. Een knotje in het haar en leuke zwarte laarsjes van Bo Bell. Dat staat toch hartstikke stoer? Het shirtje is een beetje oversized maar ze groeit er van zelf in. Komende zomer past het vast prima. De opdruk blijft prima na het wassen. Let er wel op dat je het shirtje niet in de droger doet en niet over de opdruk strijkt.

Een shirt bestellen kan vanaf € 17,49.

Win en ontwerp je eigen kindershirt bij GoCustomized

Namens GoCustomized mag ik een code weggeven aan een van onze lezers om een eigen shirtje te ontwerpen voor een kleuter of kind.

Like het Facebookbericht, onze pagina en laat een leuke reactie achter.

De winnaar ontvangt op 27 december bericht van ons. Succes!

Review Date
Reviewed Item
Shirt bedrukken GoCustomized
Author Rating
41star1star1star1stargray

8 Comments

 • Reply elisabeth maria martina december 20, 2018 at 10:25 pm

  voor een coole kleinzoon heel graag

 • Reply Oma Will december 20, 2018 at 11:07 pm

  Ik had graag meegedaan voor mijn ‘Best kid ever’ , mijn kleindochter, maar ik heb geen facebook (om privéredenen).
  Heb wel Bloglovin geliked en geloved.
  Hoop mee te mogen loten.

 • Reply Anneke Haas december 21, 2018 at 7:30 am

  Ik wil graag meedoen voor mijn bijdehante dochter van 5. De tekst die op het shirt moet komen is: In willekeurige volgorde: IK. HET. TOCH. ZEI.

 • Reply Marian B december 21, 2018 at 10:10 am

  Dit lijkt me erg leuk voor mijn zoontje. Uiteraard wel in overleg want hij moet het natuurlijk wel goedkeuren 😉

 • Reply Katrien december 21, 2018 at 10:58 am

  Wat een leuke actie!! ??Geen standaard shirt waar zoveel kinderen in rond lopen, maar een hele speciale!? Wij doen heel graag mee voor ons speciale boefje!❤❤

 • Reply Debbie december 23, 2018 at 1:30 pm

  Ja leuk zeg! Ik zou ook voor die tekst gaan, ik snap je helemaal 🙂

 • Reply Claudia Diependaal december 25, 2018 at 11:34 am

  Wat leuk zeg. Ik doe dan ook graag een poging!

 • Reply Linda Smeets december 25, 2018 at 9:30 pm

  Wat een leuk shirt! Ik doe graag mee voor mijn dochter.

 • Leave a Reply