Haarmode voor meisjes, er gaat een wereld voor mij open!

Mijn dochter haar haartjes zijn eindelijk eens een beetje gaan groeien. Zo heb ik laatst twee invlechtjes gemaakt en dat stond echt super cute! Een klein staartje lukt ook al en nu gaat er een wereld voor mij open aan haarmode. Elin’s stuurde mij een verrassingspakketje en dus was het aan mij de taak om er leuke outfits bij te zoeken en er iets leuks mee te doen.

Over Elin’s

Via een berichtje op Facebook kwam ik in gesprek met Monique. Zij is 28 jaar, heeft een stijlvol lifestyle blog moniquemichelle.nl, en heeft een dochtertje van 1,5 jaar. Ze vond de standaard haaraccessoires maar saai en vond dat het wel beter kon. Ze is toen online gaan speuren naar artikelen om zelf aan de slag te gaan voor haar dochtertje. Dit beviel haar erg goed en ze kreeg complimenten over de unieke haaraccessoires die ze voor haar dochtertje Elin maakte. Zo is het begonnen en heeft ze nu haar eigen webshop waar ze leuke knipjes, haarbandjes en speldjes verkoopt.

elins-haarmode-meisjes
Wat zijn de strikjes prachtig. Echt meisje-meisje met veel glitters!

Verrassing!

Monique wilde mij graag een klein pakketje opsturen zodat ik haar creaties met eigen ogen kon bewonderen. Ze vroeg of ik nog ‘wensen’ had en ik zei alleen dat het wel mocht opvallen. Verder liet ik mij wel verrassen wat ze voor mijn dochter had uitgezocht. Op de foto hierboven zie je wat er in de envelop zat. Drie hele mooie strikjes met glitters.

https://www.instagram.com/p/BaEeKGensu7/?taken-by=volgmama

Strikje bij een outfit of outfit bij een strikje?

Samen met mijn dochter maakten we de envelop open daarna ging ik meteen opzoek naar bijpassende outfits, en dat is gelukt! Al klinkt het eigenlijk logischer om een haarstrik bij een outfit te zoeken dan een outfit bij een haarstrik, het was een uitdaging. Gelukkig is de kledingkast van mijn dochter goed gevuld en heeft ze outfits die bij de kleuren van de strikjes passen. Het turquoise strikje past mooi bij het gelijkkleurige jurkje van Minymo, een zwarte maillot, hesje en lakschoentjes. Eigenlijk is het strikje de kers op de taart. Het staat ook erg leuk bij een Elsa prinsessenjurkje.

Voor het andere knipje en de haarband heb ik ook leuke outfits gevonden. Deze kun je zien op mijn Instagram account. De strikjes zijn erg mooi en ze zien er feestelijk uit. Ik kreeg er al leuke reacties op uit mijn omgeving en volg Elin’s op Facebook om op de hoogte te blijven voor de nieuwe collecties die Monique maakt.

Kortingsactie bij Elin’s

Vinden jullie de haarstrikjes en haarbandjes van Elin’s ook zo mooi? Ik mag speciaal voor jullie een tijdelijke kortingscode aanbieden voor 20% korting op je bestelling EN als bonus gratis verzending! Hiervoor vul je in je winkelmandje de code VOLGMAMA20 in.

 

Heb jij een dochter die gek is op glitters? En welk strikje vinden jullie het leukst?

Bewaren

2 thoughts on “Haarmode voor meisjes, er gaat een wereld voor mij open!

Geef een reactie