Hiep hiep hoeraaa

Hiep hiep hoeraaaa, mijn eigen website is online !  Eerder was ik al regelmatig aan het bloggen op Facebook. Maar vanaf nu blog ik vanaf de website. De blogs worden gedeeld op de Facebookpagina dus als je niets wilt missen, graag even liken. Het Facebook-icoontje op de site kun je aanklikken zodat je meteen doorgeleid wordt of copy + paste deze link : www.facebook.com/Volgmama

Ondertussen heb ik de Facebookpagina even opgeschoond zodat het er weer netjes uitziet en ik kan beginnen met een schone lei. Het was even uitvogelen hoe alles werkte om een internetsite te maken, al is het nog niet af.. ik ben er aardig tevreden mee..

Ook wordt er achter de schermen aan een logo gewerkt voor VolgMama. Ik hoop dat deze snel af is zodat ik die met jullie kan delen.

Willen jullie meer over mij en VolgMama weten ? Klik dan op Over VolgMama 😉

Bij deze kan het bloggen beginnen, ik hoop dat jullie mijn verhalen met plezier zullen lezen.

IMG_8880a

Geef een reactie