Hip, handig en Scandinavisch: Crawls joggingsbroekjes voor de kleintjes!

crawls4

Als je aan Scandinavische kindermode en lifestyle denkt, dan denk je al snel aan merken als  Minymo, Mala, Natursutten, Done by Deer en Hollie Nolia. Deze merken en meer zijn te koop in de webshop Nietgroot. Een vrijwel nieuw Scandinavisch merk voor de kleintjes is Crawls. Hippe joggingsbroekjes voor jongens en meisjes met antislip figuurtjes op de knietjes, dus ideaal voor het kruiptijdperk!

crwls

Crawls kruip joggingsbroekjes

Crawls is een jong Deens merk en heeft hippe joggingsbroekjes verkrijgbaar in de maten 74, 80 en 86. Dit zijn ook de kledingmaten waarbij de kindjes vaak beginnen met kruipen. Hierboven zie je 3 verschillende modellen voor jongens en meisjes. Mijn dochter kreeg het roze broekje model Liva van Nietgroot.nl in maat 80 om uit te proberen. Mijn dochter loopt elke dag een paar stapjes en langzaam worden het er meer maar kruipen doet ze ook nog veel. Ze is een kleine ontdekker en klimmen vindt ze ook helemaal te gek.

Perfect op maat!

Voor het kruipen zijn ze ideaal. De broekjes vallen precies goed op maat en met de gekleurde touwtjes kun je het altijd nog iets strakker knopen. Dit was bij ons slanke meisje zeker nodig 😉 De broekjes zijn fijn zacht, gemaakt van ecologisch katoen en GOTS gecertificeerd. Milieuvriendelijk dus! Crawls werkt met 100 % biologische materialen en zelfs de verpakking is van bio oplosbaar plastic gemaakt.

crawls5

Opvallende broekjes

Als je nog niet bekend met met Scandinavische kindermode en je zou het gaan googelen dan kom je vooral kleurrijke, patronen, ecologisch, biologisch en en opvallende kledingstukken tegen. De Crawls joggingsbroekjes zijn ook niet zomaar joggingsbroekjes! Ze zijn speciaal ontworpen en gemaakt voor kruipende kinderen. Door de extra stof aan de binnenkant van de benen heeft je kindje meer bewegingsvrijheid waardoor kruipen een stuk makkelijker gaat en de anti-slip figuren op de knietjes zorgen ervoor dat je kindje op gladde vloeren niet wegglijdt.

crawls7
Bij een Indoorspeeltuin genoeg oppervlakken en uitdaging om de Crawls broek te testen!

Onze mening

De pasvorm is prima, valt op maat en het is een mooi opvallend broekje. De anti-slip figuurtjes belemmeren het kruipen niet. Hier was ik namelijk een beetje bang voor. Deze figuurtjes zorgen er juist voor dat ze niet uitglijden op gladde vloeren en als ze op hun knietjes gaan zitten of klimmen. Het extra stofdeel zorgt voor meer bewegingsvrijheid en ik merk zeker dat mijn dochter hier beter en sneller in kruipt dan in bijvoorbeeld een skinny jeans.

De Crawls broekjes zijn momenteel in 5 verschillende kleuren in de aanbieding voor € 29,95 per stuk op Nietgroot.nl

Hebben jullie kinderen lang gekropen? Wat vind jij van speciale kruipbroekjes?

7 thoughts on “Hip, handig en Scandinavisch: Crawls joggingsbroekjes voor de kleintjes!

Geef een reactie