Hubelino Pi Knikkerbaan M review

Hubelino Pi Marble Run Set M – review

De Hubelino Pi Marble Run Set is een stoere knikkerbaan met metalen balletjes voor kinderen vanaf een jaar of acht. Met je eigen LEGO (of andere reguliere bouwsteentjes) kun je de baan pimpen of anders bouwen. Wij mochten Hubelino Pi reviewen. Hoe cool is dat? Om het nog leuker te maken mogen we ook nog eens dezelfde set aan één van jullie verloten!

Hubelino Pi

Hubelino is een Duits speelgoedmerk en bestaat al sinds 2008. Het merk is vooral bekend geworden met de sets die je kunt gebruiken om met Duplo blokken een knikkerbaan te maken. Dat bleek een gat in de markt te zijn. Hubelino Pi is eigenlijk een beetje hetzelfde idee en een opvolger van de knikkerbaan met Duplo.

Duplo is leuk voor kinderen tot ongeveer 6 jaar. Daarna stappen veel kinderen over op de bekende kleine LEGO bouwsteentjes. Nu heeft Hubelino dus ook iets voor de oudere kinderen bedacht; Hubelino Pi! Oké vooruit… ook leuk voor volwassenen. 😉

Om jullie een betere indruk over Hubelino Pi te geven laat ik eerst even een kort filmpje zien waar we testen of de ballen op de baan blijven. Mijn 9 jarige zoon is super trots dat hij het zowat alleen in elkaar heeft gezet!

Compatibel met LEGO en andere bouwblokjes

Volgens Hubelino is het het merk 100% compatibel met reguliere bouwsteentjes. Dat hebben wij natuurlijk ook even getest. Het heeft mij ongeveer een uur gekost… maar met LEGO, Plus Bricks en LEGO Friends is dit het resultaat geworden. En het werkt! Een ‘bonte fantasiebaan’ noemen we de LEGO knikkerbaan. Het blijft wel de kunst als je andere blokjes gaat toevoegen om de ballen niet van de baan te laten schieten. Onze eerste poging met toevoeging van LEGO blokken was daarom niet gelukt en konden we al snel weer afbreken. Jammer! Daarom delen we graag onze ervaring met jullie. Zorg dat je de baan zo bouwt dat je de snelheid er een beetje uit haalt. Ga dus niet te vlot veel verdiepingen omhoog. Als je zelf aan het bouwen bent snap je precies wat ik bedoel. Test daarom tijdens het bouwen regelmatig of de bal op de baan blijft.

Hubelini Pi Marble Run M Compatibel LEGO Ervaring
Een ‘bonte fantasie’ knikkerbaan met Hubelino, LEGO en Plus Bricks

Review: Hubelino Pi Marble Run set M

Wij ontvingen voor dit review artikel de Hubelino Pi Marble Run Set M. Dat vinden wij als LEGO fans natuurlijk superleuk!

Hubelino Pi is echt uniek speelgoed en ook stevig zoals we dat van van Duitse speelgoedmerken gewend zijn. Voordat er nieuw speelgoed op de markt komt moet het eerst allerlei testen ondergaan en daar heeft Duitsland strenge eisen voor. Dat is alleen maar goed. Komt het door de keuring en mag het verkocht worden, dan is het vaak ook wel kwalitatief speelgoed!

De verkoopprijs de Marble Run Set M (online en in de winkels) ligt overal rond de 69,99 euro. Ook is er nog een XL set en zijn er sets met onderdelen om je knikkerbaan nóg groter te maken.

Hubelino Pi Inhoud
De inhoud van Hubelino Pi Marble Run M bestaat uit 99 onderdelen
Hubelino Pi Marble Run M set Lego - Ervaring bouwen
Heel geconcentreerd met Hubelino Pi aan het bouwen…

Uitpakken en bouwen maar! In de doos zit alles wat je nodig hebt om de baan te maken die op de voorkant van de verpakking afgebeeld staat. In de bouwhandleiding staat dan ook maar een voorbeeld uitgewerkt die je stap voor stap kunt bouwen. Hiervoor moet je goed kijken naar de plaatjes. Mijn zoon van net 9 jaar bouwde de baan bijna helemaal zelf. Bij twee stappen vroeg hij even om bevestiging of het zo nog goed ging. Je moet de stukken goed aandrukken. Dan is de baan stevig genoeg voor de metalen balletjes. Er zitten 4 balletjes bij en ze zijn kleiner dan normale ‘glazen’ knikkers. Let dus goed op dat je ze niet kwijt raakt.

Mijn zoon was erg trots toen hij de baan klaar had. Wij vinden de baan erg mooi. Hubelino Pi bestaat uit 3 kleuren; zwarte constructieonderdelen, gele baanstukken en een grijze bouwplaat. Minimalistisch maar erg stoer! Als je meer van kleur houdt dan kun je de baan opleuken met gekleurde LEGO steentjes. Af en toe vliegt een bal van de baan maar meestal gaat het goed.

De handleiding is duidelijk, het bouwen is leuk en het is goed voor de motoriek en je denkvermogen. Leuk en duurzaam speelgoed!

Hubelino Pi M Review

Wil je meer informatie of eerst het hele assortiment bekijken? Kijk dan op de website van Hubelino. Naast knikkerbanen en -onderdelen verkopen ze ook educatieve denkspelletjes voor kinderen.

Win een Hubelino Pi knikkerbaan!

Wil jij ook kans maken op een Hubelino Pi Marble Run Set M? Meedoen kan door hieronder of op Facebook een reactie achter te laten.

Wil je extra kans maken? Deel de winactie dan openbaar op een van je socialmedia kanalen of/en tag een aantal vrienden. Dan doen we een extra lootje in de pot.

De winnaar maken we op 15 november bekend. Veel succes!

Josette Meijer-Schevers heeft de Hubelino Pi Set M gewonnen. Gefeliciteerd!

145 Comments

 • Reply Bonnie november 8, 2019 at 12:42 pm

  Doe heeel graag mee. Ons zoontje en dochter zullen dit beiden heel leuk vinden ♡♡

 • Reply Marjo van Leeuwen november 8, 2019 at 12:42 pm

  WAuw dit is echt gaaf! Daar worden de kids heel blij van! Dus ik doe mee voor mijn drie schatten

 • Reply Lenny Wibbelink november 8, 2019 at 12:51 pm

  Een leuk cadeau voor mijn meiden. Lekker samen spelen. En ik denk dat de vriendinnetjes die hier regelmatig komen er ook wild van zijn

  • Reply Natascha dejong november 8, 2019 at 6:56 pm

   Wat een onwijs toffe set is dit!!! Onze boef bouwt de coolste banen met de duplo versie,samen met vriendjes! Maarja eigenlijk is duplo niet stoer meer, hij heeft alleen nog maar wat blokken voor de knikkerbaan. Hoe tof zal het zijn als hij met zijn lego een coole baan kan bouwen met zijn vrienden!

   • Reply Patricia Lubbertje november 12, 2019 at 9:10 am

    Wat een super gave prijs zeg. Ik zou ontzettend graag onze zoon hier blij mee maken. Hij is net voor Sinterklaas jarig, dus dit kado zou erg goed van pas komen.

  • Reply Joyce Nolet november 11, 2019 at 10:04 am

   Ik wil graag kans maken op de linkerbaan voor mijn zoon Daimy. Dat zou hij echt super gaaf vinden!

   • Reply Astrid Ouwens november 13, 2019 at 6:14 pm

    Ik doe heel graag mee aan de hubelino pi actie. Gegarandeerd uren speelplezier tijdens de koude wintermaanden

  • Reply Vanessa november 11, 2019 at 11:01 pm

   Oei, die zou zoonlief van 9 echt te gek vinden! LEGO genoeg hier in huis om de van nog cooler te maken;-)

 • Reply jantine november 8, 2019 at 12:59 pm

  Wauw wat een gave knikkerbaan, en wat leuk dat het te combineren is met lego. Daar hebben we zat van. Dit zouden mijn meiden geweldig vinden. We doen graag mee.

  • Reply Ellen november 8, 2019 at 4:32 pm

   Wat een trots gezicht… Wat een Prachtige baan kan je bouwen van 99 stukjes.
   Mijn jongste gaat dit prachtig vinden…. sowieso samen met haar vader, maar stiekem wil ik ook graag meehelpen bouwen.
   De knikkerbaan die ik vroeger had, bestond uit een vaste baan. Dit is even heel iets anders😍

   • Reply Daniëlle november 10, 2019 at 8:26 pm

    Heel heel heel erg leuk!!!!! Mijn zoontje heeft een klein zusje en door haar slaapjes zijn we nu wat meer aan huis gebonden. Het zou heel leuk zijn als wij dan samen met deze baan kunnen spelen!

 • Reply Linda van Duren november 8, 2019 at 1:09 pm

  Ik zou heel graag onze tweeling Lucas en Eva blij maken die 5 december jarig zijn 😍

 • Reply bé vermeiren november 8, 2019 at 1:11 pm

  Amaai wat een coole Hubelino-doos. Hier ook een 9-jarige zoon, en een 7-jarige dochter. Beide fan van Lego (de Duplo mag hier trouwens nog niet opgeruimd worden…). Benieuwd wat ze van deze set bouwen. Wat een schat van een zoon heb jij trouwens!

 • Reply Saskia van Berkel november 8, 2019 at 1:13 pm

  Super leuk! Ik loot graag mee voor mn kids!

  • Reply Lotte november 11, 2019 at 8:02 pm

   Ik doe heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel graag mee!😝🤤😀😁😃😄😊😋😍☺️🙂🤗

 • Reply Erna november 8, 2019 at 1:17 pm

  Wauw! Wat gaaf om dit in te zetten bij ons op school. We doen graag mee voor deze DIJK van een school! Obs Dijkerhoek😊😊

 • Reply Susan november 8, 2019 at 1:18 pm

  Ik doe heel graag mee voor mijn grote lego en knikkerbanen fan, dit is de ideale combinatie voor hem!

 • Reply Hanneke november 8, 2019 at 1:18 pm

  Super. Dit zou gaaf zijn voor mijn zoontje met autisme. Dan kan hij ook leuk met de lego spelen.

  • Reply Anja Sikkenga november 8, 2019 at 10:06 pm

   Dat zou een supergaaf cadeau zijn voor mijn beide zoons!

 • Reply Mariska Leemhuis november 8, 2019 at 1:19 pm

  Heel graag voor onze Lego-/knikkerfans. Hubelino kennen we maar pi nog niet. Lijkt helemaal geweldig! We duimen!

 • Reply Geralda november 8, 2019 at 1:22 pm

  Deze knikkerbaan zou zeer welkom zijn met 3 jongens die van lego houden!

 • Reply Jannemiek Hanszens november 8, 2019 at 1:25 pm

  Wauw, wat een toffe winactie. Daar doe ik zeker aan mee voor mijn meiden. Wat zou het tof zijn deze toe te mogen voegen aan de zak met Sinterklaascadeautjes🥰

  • Reply Mariska Korteland november 8, 2019 at 1:45 pm

   Ik doe graag mee voor mijn dochters! Leuk om op een andere manier bezig te zijn met Lego. Haar zusjes willen vast helpen met de knikkers

 • Reply Nynke november 8, 2019 at 1:27 pm

  Deze is prachtig. Onze kinderen zijn gek op knikkerbanen!Onze buurtante heeft een knikkerbaan. Geen tijd om te begroeten maar ze rollen snel naar de knikkerbaan!

 • Reply Bianca november 8, 2019 at 1:33 pm

  Wow wat een mooi pakket, daar komen ze de kerstvakantie wel mee door!!

 • Reply Barbara van Rijswijk november 8, 2019 at 1:41 pm

  Gaaf!!! Duimen maar…. Hier thuis 2 bouwers met een basis Hubelino. Ze vinden het super leuk elke keer weer een nieuwe creatie te maken. Deze Hubelino erbij is een stapje verder. Super tof!!

  • Reply Hendrina november 8, 2019 at 2:22 pm

   Super leuk! Waag graag een kansje mee voor mijn zoon. Een super leuk extra cadeau voor zijn verjaardag!

 • Reply Gwendolyn Alberga november 8, 2019 at 1:43 pm

  Wat een leuk cadeau voor mijn bouw grage zoontje die ook nog eens dol is op knikkerbanen.

 • Reply Elvira november 8, 2019 at 1:56 pm

  Dit is echt leuk! Een moeilijke versie, daar zijn mijn jongens wel aan toe😀
  Ik doe graag mee aan deze winactie!

 • Reply Loes Ouweneel november 8, 2019 at 2:00 pm

  Wat leuk! Met drie mannetjes in huis zou deze hier flink gebruikt worden!

 • Reply Kelly Callemeijn november 8, 2019 at 2:09 pm

  Ik maak graag kans! Dit zou een fantastisch Sinterklaas of Kerst kado voor ons zoontje Daley zijn 💙 ik doe graag weer mee 💪 gedeeld 🍀

 • Reply Fleur Haulussy november 8, 2019 at 2:11 pm

  Super leuk zeg deze knikkerset. Knikkers zijn bij ons thuis hele jaar door in trek. Doe graag mee voor m’n zoon van 9.

 • Reply Linda Kruidhof november 8, 2019 at 2:22 pm

  WauW! Deze is echt prachtig! Deze zou onze zoon van bijna 9 geweldig vinden! En ik denk stiekem zijn broertje ook wel! Nu duimen dat we deze stoere knikkerbaan winnen!

 • Reply Heleen november 8, 2019 at 2:33 pm

  Ziet er superleuk uit! Combinatie van lego en gravitrax, beide een hit hier bij mijn zoontjes van 6 en 8, dus dit vast ook! Ik ding graag mee!

 • Reply elisabeth maria martina november 8, 2019 at 2:42 pm

  wat een cool gebaar verras mijn kleinzoon maar met dit prachtige exemplaar
  hij gaat vast helemaal uit zijn plaat als de naam, van oma hier als winnaar staat #duimenmaar

 • Reply Mara november 8, 2019 at 2:43 pm

  Ons zoontje van 3 vindt dit denk ik geweldig!

 • Reply Ingrid Hopster november 8, 2019 at 2:51 pm

  Wat een leuke knikkerbaan, denk dat mijn zoon mega veel plezier zou hebben met het bouwen er van. En dat filmpje heeft hij zo knap gedaan, ik had hem al gezien!

 • Reply F velzen november 8, 2019 at 2:53 pm

  Super leuk voor mijn jongens ze voelen zich te groot voor de gewone hubelino.

 • Reply Karianne november 8, 2019 at 2:58 pm

  Ik maak graag kans voor mijn 3 Lego kindjes. Ze spelen het liefst me Lego en dit is wel heel erg leuk!!

 • Reply Ilona C. november 8, 2019 at 3:07 pm

  Deze is cool voor mijn jongens! Ik doe graag mee!

 • Reply Cora november 8, 2019 at 3:09 pm

  super leuk, de Lego versie! Dat geeft weer nieuwe uitdagingen voor mijn zoon.
  Vooral die bonte variant vind ik erg mooi geworden!

 • Reply Trudy Benschop november 8, 2019 at 3:19 pm

  Ja super leuk, ik doe graag mee voor mijn klas. 20 jongens en 7 meisjes moeten nu lang wachten voordat ze weer met de knikkerbaan mogen, dus een iets moeilijker knikkerbaan erbij zou geweldig zijn.
  Yes uitdagend speelgoed!

 • Reply Irene november 8, 2019 at 3:38 pm

  Wauw!! Ik doe graag mee met deze gave win actie. Onze zoon wordt 8 december 7 jaar en dit zou hij echt te gek vinden!!😍🍀

 • Reply Corina vink november 8, 2019 at 3:39 pm

  Ik zou dit heel gaaf vinden voor mijn zoon. Hij maakt een moeilijke tijd door. Het is een echte jongen die gek is op lego en op bouwen . Hij wil ook later architect worden.😃😀

 • Reply Maaike november 8, 2019 at 3:40 pm

  Oh wat zou dit leuk zijn voor de december maand! Ik doe graag mee met de winactie!!

 • Reply Heidie van der Steeg november 8, 2019 at 3:47 pm

  Dit lijkt me echt ontzettend leuk voor mijn beide kinderen (dochter van 7 en zoon van 9). We hebben veel gewone Lego blokken in huis en voorheen dacht ik dat zo’n knikkerbanen alleen met Duplo waren te combineren. Maar gelukkig die Pi baan, daar kun je fijn de gewone Lego steentjes bij gebruiken.
  Mijn kids willen er vast fantastisch knikkerbanen mee bouwen dus ik hoop de doos voor ze te kunnen winnen.

  • Reply Kim gerlag november 12, 2019 at 7:26 am

   O super gaaf me zoontje speelt heel veel met lego en hoe leuk is het om een knikkerbaan ervan te hebben. De knikkerbaan van duplo was hier ook al een groot succes. Nu weg gedaan omdat hij er te groot voor werd. Wordt duimen de komende tijd.

 • Reply Linda november 8, 2019 at 4:02 pm

  Oohh wat een super leuk deze gaan we dan weg leggen voor de decembermaand wat zullen ze verrast en blij zijn met zijn mooi kado komt de lego weer tot leven in een andere vorm wat super mijn 2 jongens gaan hier zeker veel plezier aan hebben zeker nu ze weer veel binnen moeten spelen is dit wel heel cool!!!

 • Reply marijke mulder november 8, 2019 at 4:16 pm

  WAT IS DEZE MOOI DE KLEINZOON IS DEZE MAAND JARIG EN ZAL DIT HELEMAAL TE GEK VINDEN

 • Reply Harriët november 8, 2019 at 4:23 pm

  Dit is wel een hele gave knikkerbaan!! Daar zouden mijn jongens heel blij van worden!

 • Reply Karin Schuitmaker november 8, 2019 at 4:36 pm

  Whaw dit zou een super cadeau zijn voor mijn zoontje.
  Ook goed om zijn fijne motoriek te oefenen

 • Reply Sharon v Bregt november 8, 2019 at 4:38 pm

  Wat ontzettend gaaf! Wij doen heel graag mee want zijn hier dol op bouwen en knikkers. Ideale cadeau!

 • Reply NICOLE november 8, 2019 at 4:56 pm

  Heel gaaf materiaal! Ik loot graag mee voor mijn dochter die dol is op bouwen!
  Ze wil architect worden. Laten we dan maar eens starten met de honderden variaties die je hiermee kunt ontwerpen!

 • Reply Daniella november 8, 2019 at 5:35 pm

  Ja super leuk voor mijn zoontje! Ik doe graag mee.

 • Reply anne november 8, 2019 at 5:37 pm

  Ik doe graag mee met de winactie!!
  Lijkt me erg leuk voor de BSO kinderen binnen mijn Gastouderopvang.

 • Reply Miekske Dingens november 8, 2019 at 6:03 pm

  Lijkt me echt zo gaaf! Hebben nu de gewone Hubelino knikkerbaan in huis (met alle uitbreidingen) en daar wordt nog wekelijks meegespeeld, maar omdat onze zoon toch wat ouder wordt, lijkt het me echt leuk, mocht ie met deze nieuwe set aan de slag kunnen gaan!

 • Reply Cox Wim november 8, 2019 at 6:20 pm

  Heel graag doe ik mee voor onze kleinzoon.

 • Reply Jolanda Stevens november 8, 2019 at 6:47 pm

  Ik doe heel graag mee voor onze groep 3 en 4! Dat zou fantastisch zijn! Duimen maar!

 • Reply Mirte Lambeck november 8, 2019 at 7:03 pm

  Leuk zeg!! Daar kunnen mijn meiden zich vast goed mee vermaken!! Ben benieuwd wat ze met deze baan kunnen bedenken, de Duplo Hubelino kwamen al de mooiste creaties:-)

 • Reply Hille Morel november 8, 2019 at 7:14 pm

  ZOu erg leuk zijn voor mijn zoontje!

 • Reply Marian zw november 8, 2019 at 7:17 pm

  Wat een mooi cadeau! Ik doe heel graag mee voor mijn zoon!

 • Reply Cuypers Marita november 8, 2019 at 7:34 pm

  Dit bouwspeelgoed zou fijn zijn voor mijn kleinkinderen, zo kunnen ze een eigen leuke knikkerbaan maken bij hun oma!

 • Reply Ingrid november 8, 2019 at 7:39 pm

  Wat geweldig…een droom, voor mijn jongste zoon. Echtveen gave set!

 • Reply Julia Van Empel november 8, 2019 at 7:45 pm

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje

 • Reply Sjoerd hendrikse november 8, 2019 at 7:52 pm

  Dit vinden niet alleen onze meiden, maar stiekem papa ook nog leuk! Wat zouden we hier samen veel speelplezier aan beleven! 😃

 • Reply Marian B november 8, 2019 at 8:30 pm

  Dit staat op het wensenlijstje van mijn zoon. Hij heeft de knikkerbaan bij opa en oma ontdekt en houdt erg van Lego. Hiermee kan hij beide combineren! Leuk en uitdagend! Dit zal heel wat speel- en bouwplezier opleveren, Het lijkt mij ook best leuk, hopelijk mag ik af en toe meespelen 😉

 • Reply Marleen Borst november 8, 2019 at 10:40 pm

  Wat bijzonder leuk,. dat u dit wilt verloten.
  Ik loot graag mee voor twee dondersteentjes, onze kleinkinderen die dol zijn op bouwen en al heel lang naar knikkerbanen kijken, hier kan ik ze mee verwennen en hun uren laten bouwen vol plezier.

 • Reply Nele V november 8, 2019 at 11:00 pm

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje, dit zou hij super leuk vinden!

 • Reply Daan Moerland november 9, 2019 at 8:19 am

  Dat ziet er gaaf uit! Ons stoere meisje is dol op bouwen en knikkers, dit zou ze helemaal te gek vinden🍀 superkado voor der verjaardag

 • Reply Saskia Bogers november 9, 2019 at 8:49 am

  Ik loot graag mee voor mijn 2 lieve jongens! Knikkerbanen vinden ze geweldig.

 • Reply Sara schuitema november 9, 2019 at 9:36 am

  Super leuk cadeau voor mijn jongens 9 en 7 # sint

 • Reply Judith Veldhuizen november 9, 2019 at 10:05 am

  Goedemorgen, Ik doe heel graag mee voor deze prachtige baan om te bouwen! Super leuk !

 • Reply Karin vdRuit november 9, 2019 at 10:25 am

  Dit geweldig voor mijn kids en hun vriendinnen. Zal veel lol opleveren hier thuis

 • Reply Gonny november 9, 2019 at 11:20 am

  Jaaaa mischien is dit wel de uitdaging om mijn zoon van 9 wat meer achter de beeldachermen weg te houden.. ja ik weet het als ouder ben je daar zelf bepalend in maar dan moet er wel iets tegenover staan en dit zal hij super leuk vinden dus ik doe mee voor mijn zoon dylano

 • Reply Els Black november 9, 2019 at 11:26 am

  Ik doe heel graag mee voor mijn jongens!

 • Reply Karin november 9, 2019 at 2:56 pm

  Ik loot mee voor mijn zoontje van 8. Hij knutselt weleens met wc rollen. Knikkerbanen maar deze vindt hij te gek!

 • Reply Carolien k november 9, 2019 at 5:57 pm

  Hubelino pi staat hier hoog op het sintverlanglijstje!! Onze zoon is dol op lego en knikkerbanen, dus een perfecte combinatie in deze set! We loten graag mee 🎉

 • Reply Linda november 9, 2019 at 8:30 pm

  Dit zou echt geweldig zijn om te mogen winnen! Ik begeleid kinderen met ontwikkelings en gedragsproblematiek. Zij komen bij mij aan huis en ik heb zelf twee kinderen van 1 & 3 jaar, dus het meeste speelgoed is niet echt voor de oudere kinderen die ik opvang. Ik weet zeker dat zij hier uren plezier van kunnen hebben!

 • Reply RITA JANSENS november 9, 2019 at 8:47 pm

  Ik doe heel graag mee voor de kleinkinderen!

 • Reply Tamara november 9, 2019 at 9:22 pm

  Wat een coole foto’s. Ik zou Loïs graag verrassen met hubelino, heerlijk banen bouwen!

 • Reply Chelly van Wijk november 9, 2019 at 10:07 pm

  Gaaf!! Dat zou mijn dochtertje echt geweldig vinden en vele uren speelplezier opleveren.

 • Reply Suus november 10, 2019 at 6:01 am

  Wow, wat een supergave winactie, ik waag ook graag een kansje!

 • Reply Nelly november 10, 2019 at 9:21 am

  Ik doe graag mee.

 • Reply Marianne van den Hoek november 10, 2019 at 9:34 am

  Jaaaa wat een leuk cadeau is dit voor mijn kleinzoon, ik doe graag mee met deze actie!

 • Reply Marleen november 10, 2019 at 10:16 am

  Wat een geweldig constructie speelgoed. Leuk om te krijgen van Sint!

 • Reply Renate november 10, 2019 at 11:04 am

  Wauw wat origineel! Dit zou bij ons thuis ècht eens heerlijk wat anders zijn. Mijn zoon van 8 zou dit zeker te weten heel interessant vinden dus ik maak heel graag kans. Dit fantastisch leuke speelgoed winnen zou mij eerlijk gezegd ook heel goed uitkomen want dit lijkt me echt iets leuks voor in onze zak van Sinterklaas.

 • Reply Marja november 10, 2019 at 11:24 am

  Ideaal speelgoed om alleen mee te spelen maar ook samen met vriendjes. Zeer welkom dus

 • Reply Carla november 10, 2019 at 11:33 am

  Super leuke actie !
  Doe graag mee om
  m’n kleinkinderen te verrassen!

 • Reply Sofie Mondelaers november 10, 2019 at 2:08 pm

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje en heb het gedeeld op Facebook en vrienden getagd

 • Reply Anneliese november 10, 2019 at 2:21 pm

  Erg leuk voor de jongens, ziet er prachtig uit !!, doe erg graag voor ze mee 🙂 🙂

  Groetjes Anneliese

 • Reply Oma Will november 10, 2019 at 2:34 pm

  Met deze knikkerbaan maak ik mijn kleinzoon heel erg blij.
  Hij heeft nog veel Duplo van Lego en kan dat dan mooi combineren met deze Hubelino knikkerbaan.
  Eerst lekker bouwen en dan knikkers laten rollen. Hoe leuk kan het zijn…!
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje voor mijn kleinzoon.

 • Reply yonina november 10, 2019 at 4:00 pm

  mijn dochter is gek op knikkerbanen, haar neefjes (die hier vaak zijn) ook, wat zou het leuk zijn wanneer ik ze hiermee kan verrassen

 • Reply Jan van Lievenoogen november 10, 2019 at 4:37 pm

  Graag waag ik een kansje voor onze kinderen .

 • Reply Gea Jager november 10, 2019 at 4:43 pm

  erg leuk voor de kids om veel mee te kunnen bouwen en spelen

 • Reply Nina Haven november 10, 2019 at 5:48 pm

  Hier zijn mijn kinderen wel een middagje zoet mee! Erg leuk ook dat ze hun LEGO hierbij kunnen gebruiken. Dus ik maak graag kans op dit mooie sinterklaas-cadeau!

 • Reply Judy van Eijk november 10, 2019 at 6:36 pm

  Supertof, mijn hoogsensitieve zoon van 7 jaar kan uren ontladen hiermee in de binnenspeeltuin maar met Duplo vonden we het te kinderachtig om zelf aan te schaffen. Dit is een supergoed oplossing want Lego hebben we nog wel in huis

 • Reply Judith november 10, 2019 at 7:27 pm

  Super leuk zeg!!! Ik die graag mee met de winactie!

 • Reply Levi november 10, 2019 at 7:34 pm

  Ja super graag voor ons zoontje van bijna 7 hij is autistische en speelt alleen met bepaalde materiaal en dit is er 1 van .

 • Reply Ellen velzeboer november 10, 2019 at 8:19 pm

  Wat een super gave baan. Daar is toch elke legofan helemaal blij mee! Wij loten graag mee!!!

 • Reply anja november 10, 2019 at 9:16 pm

  erg leuk voor de kids om veel mee te bouwen en spelen dus ik doe mee

 • Reply Bodil november 10, 2019 at 9:22 pm

  Super! Mijn dochters zijn dol op bouwen, maar zo’n echte hoge knikkerbaan, dat zouden ze geweldig vinden!

 • Reply Miranda wils november 10, 2019 at 11:08 pm

  😍
  dit vind mn meisje helemaal geweldig 😍😍😍😍 ze heeft er pas volop mee gespeeld bij haar vriendinnetje en staat nu natuurlijk op nr 1 op haar lijstje😍😍 zezou er dolblij mee zijn 🍀🍀🍀

  • Reply Joyce Nolet november 11, 2019 at 10:05 am

   Ik wil graag kans maken op de knikkerbaan voor mijn zoon Daimy. Dat zou hij echt super gaaf vinden!

 • Reply Joke november 10, 2019 at 11:19 pm

  Wauwwww wat zal mijn kleinzoon daar blij mee zijn mocht ik winnen

 • Reply Nina Mol november 11, 2019 at 5:15 am

  Ik doe graag mee voor mijn kleinzoons!

  • Reply Denise hendrikse-groffen november 11, 2019 at 9:37 am

   Mijn oudste meisje is dol op constructiespeelgoed.
   Na een dag vol prikkels, kan ze hier heerlijk mee ontladen. Zo mooi om te zien hoe ze hier helemaal in op kan gaan! Dit zou ze echt geweldig vinden en zo blij mee zijn! 😍❤

 • Reply Marieke november 11, 2019 at 6:56 am

  Deze is zo tof, staat hier ook op het verlanglijstje voor de kids! Ik doe dus graag mee!

  • Reply Danielle november 11, 2019 at 1:26 pm

   Wat een leuke actie! Mijn zoon Max zou heel vrolijk van worden!

 • Reply Evelijn november 11, 2019 at 9:30 am

  Ik doe graag mee. Hier waren ze dol op de Hubelino Duplo, maar ze zijn nu wel toe aan iets uitdagenders. Wij gaan duimen.

 • Reply Suus november 11, 2019 at 9:35 am

  Superleuk zeg! Dit zou een te gek cadeautje zijn voor de stoere dochter van mijn beste vriend!

 • Reply maaike beld november 11, 2019 at 9:37 am

  Ik waag heel graag een kans, denk dat mijn dochters dit super tof vinden <3!!

 • Reply Tessa november 11, 2019 at 9:56 am

  Ik loot graag mee voor mijn kinderen, vooral de oudste vindt dit geweldig speelgoed! Bedankt voor de review!

 • Reply Peggy Teunis november 11, 2019 at 10:22 am

  Wat zou ik dit graag winnen, zodat mijn nichtjes bij mij weer eens wat anders te spelen hebben. Ze zijn dol op dingen bouwen en zouden dit geweldig vinden.

 • Reply melissa november 11, 2019 at 12:04 pm

  Ja, erg leuk. iets meer uitdaging dan de ‘gewone hubelino’ die met de duplo matcht, want daar is onze jarno eigenlijk net te groot voor al vindt hij die ook nog wel steeds heel leuk.

 • Reply Marloes Heuker november 11, 2019 at 2:12 pm

  Ik loot graag mee voor mijn tweeling van 7 jaar! Ze hebben ook de gewone Hubelino; ook heel leuk! Alleen zijn ze wel toe aan een iets uitdagender knikkerbaan met legosteentjes!

 • Reply marij brand november 11, 2019 at 3:52 pm

  super gaaf voor mijn zoontje… dol op knikkers en auto banen! dus mooie combi dit

 • Reply Bianca Schonewille november 11, 2019 at 6:47 pm

  Leuk zeg,zeker als het ook samen kan met Lego. Leuk voor mijn neefje.

 • Reply Danielle november 11, 2019 at 7:04 pm

  Ik doe hier graag aan mee. Bouwen is altijd leuk en goed om uit te vinden. Daarbij blijft knikkeren altijd populair 🙂

 • Reply Clau november 11, 2019 at 7:24 pm

  Lijkt me heel leuk om weg te geven tijdens de feestdagen, aan een echte bouwer die wat meer uitdaging nodig heeft

 • Reply Diny Frijters november 11, 2019 at 7:45 pm

  Leuke actie! Natuurlijk doe ik daar graag voor mee.

 • Reply Annelies van Hurne november 11, 2019 at 9:50 pm

  Dit is echt superleuk. Zelf een knikkerbaan maken.. Echt wat voor ons.

 • Reply cindy november 11, 2019 at 10:12 pm

  Leuke actie, wij loten graag mee.

 • Reply Bets november 11, 2019 at 10:19 pm

  Geweldig zeg, echt super leuk voor mijn kleinkind, wat zou dit genieten worden als hij dit ziet staan. Ik doe er super graag voor mee!!

 • Reply chris de haas november 11, 2019 at 11:27 pm

  zou leuk zijn om dit te winnen voor onze dochter die graag met blokjes en knikkers speelt. dus nu kan ze dit combineren en er zelf iets leuks van maken

 • Reply Ellen Pennings november 12, 2019 at 12:04 am

  Wat een leuke set en wat een leuke actie. Daar gaan veel kinderen plezier van hebben als ik win!

 • Reply Alma november 12, 2019 at 8:20 am

  Cool! Plezier voor alle 4.

 • Reply geertje schipper stooker november 12, 2019 at 9:22 am

  Ik doe heel graag mee voor obs de harpoen in Jisp. De groepen 1 t/m 8 kunnen hier nog veel plezier aan beleven. Wij duimen met z’n allen!

 • Reply Marco november 12, 2019 at 10:48 am

  ja wow echt super voor mijn zoon Ilias!!

 • Reply Ilse november 12, 2019 at 1:16 pm

  Mooi uitdagend speelgoed voor onze zoon! Daar is die aan toe ☺
  Wij maken graag kans op deze coole baan!

 • Reply Shiv Chin november 12, 2019 at 2:35 pm

  Wat een mooi model en die kleuren, echt geweldig. Ik waag een kans en doe mee.

 • Reply Lisa november 12, 2019 at 3:09 pm

  Zowel mijn zoon als dochter zal dit super leuk vinden!

 • Reply Iris november 12, 2019 at 4:19 pm

  Wauw, dit zou mijn zoon echt te gek vinden! Fingers crossed

 • Reply Sonja van den Beemd november 12, 2019 at 7:20 pm

  Ik doe heel graag mee voor mijn kinderen ze zouden het geweldig vinden.

 • Reply cindy pater november 12, 2019 at 8:32 pm

  Jaaa, mijn dochter is stapelgek op Hubelino dus ik doe heel graag mee voor wat uitbreiding voor haar knikkerbaan

 • Reply Monique Weber november 12, 2019 at 9:10 pm

  echt gaaf! Daar worden we heel blij van! Dus ik doe mee

 • Reply Kim november 12, 2019 at 10:15 pm

  wow zoveel reacties al! doe enorm graag mee voor Ilias! goed voor uren speelplezier

 • Reply Tamara november 12, 2019 at 10:24 pm

  Wij doen heel heel heel

  graag mee

 • Reply Marloes november 13, 2019 at 1:34 pm

  Hubelino is hartstikke leuk speelgoed en daar zouden de kids zeker blij van worden!

 • Reply janneke november 13, 2019 at 4:00 pm

  prachtig leuke actie waar ik zeker aan mee wil doen al is het maar om mijn neefjes iets nieuws te kunnen geven

 • Reply Peggy november 13, 2019 at 5:15 pm

  Zou zo een leuke sinterklaas verrassing zijn voor mijn zoontje! Hij kijkt op YouTube altijd naar filmpjes van dit soort knikkerbanen, hoe tof als hij zelf ene kan bouwen! 🍀

 • Reply Angela november 14, 2019 at 8:37 pm

  OMG dit is echt iets voor mijn zoontje! Ik doe heel graag mee.

 • Reply Els Timmers november 15, 2019 at 10:45 am

  Gaaf! Hopelijk ben ik nog op tijd want mijn zoontje zou dit zo leuk vinden

 • Reply Priscilla van Dijk november 15, 2019 at 1:10 pm

  Wauw onwijs leuke winactie .
  Hoe blij zal mijn zoon Sami zijn als dit onder de kerstboom zou liggen !!

 • Reply Lesley S november 15, 2019 at 6:35 pm

  Zo! dit is echt super gaaf! ik hoop dan ook dat ik op de valreep nog mee kan doen voor mijn jongens. Wij gaan zeker duimen 😀

 • Reply elisabeth maria martina november 16, 2019 at 6:54 am

  van harte gefeliciteerd

 • Leave a Reply