Hunkemöller fabrieksverkoop #part 2 + winactie

In dit deel laat ik jullie zien wat ik zoal heb gekocht. Ik laat alles zien aan jullie behalve de lingerie.. dat gaat me net wat te ver, wat ik draag onder mijn kleren gaat jullie niets aan.. haha jammer hè ?! Pech gehad.

In totaal zaten er 15 artikelen in de mooie roze Hunkemöller tas die ik mee naar huis nam. Hou je vast… De totaalprijs zonder korting was 196,28 ! Natuurlijk zou ik nooit zoveel geld hieraan uitgeven, al is de kwaliteit super. Ik heb in totaal maar 36 euro betaald! Dat is een leuk bedrag toch?

 

IMG_9571b

 

Ik heb deze bikini gekocht, ik vond hem best wel apart met die streepjes. Het is een mooie dikke stof zowel het broekje als de top. Een bijpassende pareo die je fijn om je heup kunt dragen als je op vakantie bijvoorbeeld even een drankje bij de bar wilt halen van het zwembad. De ketting is ook erg leuk het is een geknoopt touw met glimmende goudkleurige ringen erom en een sluiting. Staat leuk bij deze bikini. Deze set hing niet zo bij de fabrieksverkoop, ik heb het zelf bij elkaar gezocht, de accessoires kon je in bakken vinden, de bikinislipjes hingen aan rekken en de tops ook apart. Het was een beetje een chaos en ondanks dat ze elke rij de rekken van maten hadden voorzien, hing het nog door elkaar. Een hele uitdaging dus om een setje te vinden. Ik ben blij dat het is gelukt!

 

IMG_9573b

 

Het is trouwens de eerste keer dat ik een hoedje kocht in mijn leven.. Altijd gedacht dat het me niet zou staan. Ik vind de print erg mooi. Er waren geen spiegels aanwezig, dus heb ik met de camerafunctie van de telefoon bekeken of het wat voor mij was. Ik dacht voor die 2 euro neem ik hem mee, ik zie het wel. Vaak heb ik achteraf wel zoiets van… had ik die nou maar gekocht!

Ook zie je een eau de toilette Sweet by Hunkemöller. Deze ruikt heel vrouwelijk en zoet. De teenslippers zijn fuchsia van kleur en zijn voorzien van mooie kraaltjes en glimmertjes.

 

IMG_9575a

Deze blauwe ketting heb ik voor jullie meegenomen, één van jullie kan hem winnen. Hij staat niet alleen leuk boven een badpak of bikini, je kunt hem ook prachtig boven een zwart shirtje met V hals dragen!

Wil jij deze leuke ketting winnen?

Vertel dan hier onder deze blog hoeveel badpakken of bikini’s er in jullie kast liggen?

Voor een extra win kans kun je het bericht op Facebook openbaar delen.

Je kunt tot en met 31 oktober meedoen.

Deze winactie is afgelopen, meedoen is niet meer mogelijk!

Geef een reactie