Review | Ice Age 5 Collision Course + Winactie! (gesloten)

iacc_foxmovies_banner_mobile_post_1080x658
© 2016 FOX. All Rights Reserved

Vandaag is de releasedatum van Ice Age 5 Collision Course! Wij hebben de film afgelopen zondag al gezien en het is echt weer een spannend avontuur met veel humor. Deze familiefilm is geschikt vanaf 6 jaar en leuk om op een koude regenachtige dag of straks in de kerstvakantie te gaan kijken. Ik vertel jullie wat wij van de film vonden en bovendien mag ik één van jullie verblijden met de nieuwste DVD!

Het verhaal

Je favoriete Ice Age helden zijn terug en cooler dan ooit in dit nieuwe lachwekkende avontuur met volop kijkplezier voor het hele gezin! Scrat’s epische achtervolging van het ongrijpbare eikeltje zorgt er dit keer voor dat hij in de ruimte terechtkomt waarbij hij per ongeluk een kosmische kettingreactie teweegbrengt die de wereld van Ice Age volledig dreigt te veranderen. Om zichzelf te beschermen tegen dit gevaar moeten Sid, Manny, Diego en de rest van de kudde hun huis verlaten en beginnen aan een reis vol humor en avontuur door nieuwe, exotische landen waarbij ze een groot aantal nieuwe, kleurrijke vrienden ontmoeten.

ia5-006
© 2016 FOX. All Rights Reserved

Wat wij ervan vonden

Toen ik de jongens vertelde dat we de nieuwste Ice Age DVD gingen kijken vroegen ze elke dag of de postbode het al had gebracht. Het duurde even voordat we de dvd kregen maar op zaterdag kon ik hem ophalen uit onze postbus. Zaterdag waren we erg druk en hadden we al het een en ander op de planning dus zondag was een goed moment om de film te gaan kijken met het hele gezin.

ice age 5 review - volgmama
Ice Age 5 kijken 🙂

Ik kan me niet meer goed herinneren waar de vorige Ice Age films over gingen maar één ding wist ik wel, de animaties zijn prachtig en er waren veel grappige momenten. Dat is natuurlijk in deel 5 Collision Course, ook weer het geval! Wat hebben we weer gelachen en wat was de film spannend. Zouden ze de wereld samen kunnen redden?

Op een gegeven moment komen ze in een hele grote magneet waar Sid een dame ontmoet, die wereld vol edelstenen ziet er prachtig uit en vonden we één van de leukste scenes. Van begin tot het einde is de film goed te volgen en niet te ingewikkeld. De Nederlands ingesproken stemmen zijn aangenaam en duidelijk te volgen. Wij gaan de DVD dit seizoen zeker vaker kijken!

ia5-088
© 2016 FOX. All Rights Reserved

Handig om te weten

  • Aanbevolen leeftijd 6+
  • Talen: Engels, Frans, Nederlands en Vlaams
  • Ondertitels: Nederlands, Frans en Engels
  • Speelduur: ongeveer 91 minuten
  • Bonus: Ice Age het verhaal tot nu toe, Scrat in de ruimte, Scratasia Scrat’s solo avonturen en meer
  • Productie: Blue Sky Studios

Win de nieuwste Ice Age 5 Collison Course op DVD

Heb jij deze bioscoophit gemist of wil je de film nog eens kijken? Wij mogen één van onze lezers verblijden met de nieuwste Ice Age DVD. Wat moet je daarvoor doen?

Like onze Facebookpagina en laat daar onder het bericht of hier weten dat je meedoet.

We zouden het leuk vinden als je het bericht op Facebook een like geeft, een reactie achterlaat of het deelt.

*Voor dit blog heb ik een DVD ontvangen. De winnaar maken we bekend op 23 november. Veel succes!

Dorien Van Nijhuis gefeliciteerd!

15 thoughts on “Review | Ice Age 5 Collision Course + Winactie! (gesloten)

  1. Lijkt me een erg leuke en grappige film. nog niet gezien, maar laatst in Moviepark in de attractie hiervan geweest en daarna hebben de kids nog een knuffel hiervan uitgezocht dus de film zien zullen ze erg leuk vinden.

Geef een reactie