Industrieel en stoer, een foto op aluminium!

alu4

Yeah wat stoer! Voel ik hier een nieuwe trend aankomen? Industriële en koperen lampen zijn hip.. evenals metalen decoratie voor in huis. Vervang de canvas eens voor een foto op aluminium. Kijk je mee naar onze nieuwe blikvanger?

Foto uitzoeken

Toen ik de vraag kreeg of ik een foto op aluminium wilde testen hoefde ik daarvoor niet lang na te denken. Ik wist alleen niet welke foto ik erop wilde. Gelukkig staan er op de site van fotoopaluminium.nl genoeg voorbeelden. Mijn man en ik waren het al snel unaniem eens dat er een foto van de kinderen op moest. Een foto waar ze alle drie samen opstonden. Doordat de meeste leuke foto’s waar ze met zijn drieën opstaan ’te druk’ waren heb ik mijn fotoapparatuur en een witte achtergrond weer uit de kast gehaald voor een mini fotoshoot.

5884b1f9d06cc-2ac5c184d05697c8d987_thumb
Sfeerfoto als voorbeeld tijdens het bestelproces

Het bestelproces

Van de 30 geschoten foto’s vonden we deze het mooist! De foto had ik zelf al bewerkt naar zwart/wit. Dit kun je ook op de site doen maar je kunt er ook voor kiezen om een foto in kleur af te drukken op aluminium. Je kunt de foto bijsnijden en eventueel nog een tekst toevoegen. Bij het bestelproces geef je het gewenste formaat aan en of je de foto op aluminium op een witte aluminium plaat of een geborstelde achtergrond wilt. Wij hebben voor een geborstelde aluminium achtergrond gekozen.

foto - aluminium - review - volgmama
Je ziet hier goed de geborstelde structuur op de aluminium plaat (Close up)

Als je klaar met bewerken bent kun je het voorbeeld bekijken op een sfeerfoto. Het is aanbevolen om een ophangsysteem erbij te kopen als je de foto op aluminium op wilt hangen. De achterkant is vlak en zonder zo’n set zou ik niet weten hoe ik hem op zou moeten hangen. Omdat wij gaan verhuizen hangen wij de foto nu nog niet op dus het ophangsysteem kan ik niet voor jullie testen.

Aanrader?

Wij vinden de print prachtig en het ziet er precies uit zoals ik mij had voorgesteld. De plaat is niet dik maar ijzersterk. Ik kan niet wachten om er straks een mooi plekje voor te zoeken in ons nieuwe huis. Ik heb al leuke reacties ontvangen op deze aluminium foto dus we gaan een plekje zoeken waar iedereen hem ziet. Je ziet er wel alle vingerafdrukken op dus ophangen, zacht doekje erover en niet meer aanzitten 😉

alu1
Prachtig resultaat! Een echte blikvanger!

Fotoopaluminium.nl is een onderdeel van Fotocadeau.nl, een foto op aluminium bestel je al vanaf € 9,75!

Wat zouden jullie graag op aluminium willen laten afdrukken?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

6 thoughts on “Industrieel en stoer, een foto op aluminium!

Geef een reactie