2018 Negenmaandenbeurs

Inhoud goodiebags en beurstassen op de Negenmaandenbeurs

Zijn jullie ook zo gek op goodiebags? Wij wel! Daarom vandaag speciaal een blog over de goodiebags, beurstassen én de leukste koopjes op de Negenmaandenbeurs 2018. Kijk mee in de tassen van Dikkie Dik, Kruidvat en Mamaloes.

Met een stel mamabloggers en een papablogger ging ik op pad om allerlei nieuwe dingen te zien en om inspiratie op te doen voor jullie. Geloof mij, ik was er de hele dag en ik heb nog lang niet alles van de Negenmaandenbeurs gezien. Aan het eind van de dag deden mijn voeten zeer en mijn hoofd zat vol met informatie en inspiratie. Het was zeker een geslaagd dagje!

Dikkie Dik Negenmaandenbeurs tas van Scoupy

Negenmaandenbeurs Beurstas 2018 Dikkie Dik Goodiebag inhoud

Scoupy kennen jullie vast wel van de fijne geld terug acties. De beurstassen van Scoupy zijn elk jaar weer de meest favoriete beurstassen van de Negenmaandenbeurs en de Huishoudbeurs. 1 op de 4 bezoekers koopt zo’n tas. Je kunt de tassen online bij je ticket mee bestellen voor € 3,50 of op de beurs voor € 5,- kopen. In de tas zit een code waarmee je nog € 1,50 cashback kunt terugvragen op Scoupy.nl

Inhoud Dikkie Dik beursshopper: Ouders en Nu Zwanger editie, Lassie toverrrijst, Dikkie Dik groeimeter, probeerverpakking Newborn luiers Kruidvat, Capri-Sun Fruitwater, M&M’s, Rivella, Sunbreaks, Jillz 0.0, Mars bites, Atkins drankje, Honig Fajita kruidenmix en een paar foldertjes.

Gouden Huishoudbeurs shopper van Scoupy

Huishoudbeurs Shopper Goodiebag Scoupy Gouden Beurstas 2018

De gouden shopper van Scoupy kun je voor hetzelfde bedrag als de Dikkie Dik tas kopen. Ook hier kun je weer met een unieke code € 1,50 terugvragen. Check vrijdag 23 februari ook even de app of de site van Scoupy want dan staan er maar liefst 10 nieuwe (cashback) acties online! Leuk om zo nieuwe producten te proberen die je anders niet zo snel zou kopen.

Inhoud Gouden beursshopper: Sunbreaks, Oreo, Listerine, Capri-Sun Fruitwater, Treaclemoon handcrème, Mentos, Bolletje lichte crackers, Honig Fajitas kruidenmix, Heineken 0.0, Amstel Radler 0.0, Atkins chocolade reep, kleine tube tandpasta en een paar foldertjes.

Kruidvat goodiebag

 2018 Negenmaandenbeurs

Op de Kruidvat stand hebben ze ook een toffe beursaanbieding. Voor € 5,- koop je hier een goedgevulde shopper met voornamelijk Kruidvat eigenmerk producten.

Inhoud Kruidvat beurstas: warmtegevoelige babylepeltjes, Bambino babysokjes, 2 baby potjes vanaf 4 maanden, borstel en kam, wegwerp slabbetjes, verschoningsmatjes, zinkzalf, wegwerp verschoonmatjes, Redband proefverpakking, baby milestone cards, Max factor mascara en een paar foldertjes.

Mamaloes goodiebag

nhoud Mamaloes Goodiebag Beurstas Negenmaandenbeurs 2018
Foto van MrsMama.nl

Bij Mamaloes kun je een leuke goodiebag vol verrassingen kopen. Al die producten schijnen een waarde van ruim € 113,- te hebben en je koopt de tas voor €15,- Wat er allemaal in zit? Dat beschrijft Marije van MrsMama.nl heel mooi op haar blog. Teveel om op te noemen. Ze verloot de tas onder haar lezers/volgers, dus neem zeker even een kijkje.

Leukste koopjes op de Negenmaandenbeurs

Speciaal voor de koopjesjagers hebben we leuke acties en aanbiedingen gespot. Zaterdag ga ik nog eens terug met een vrienden en ga ik hier zelf ook nog het een en ander van kopen. Mocht ik dan meer leuke aanbiedingen zien dan plaats ik ze hieronder.

Bulbby Hero beursactie 2018 Negenmaandenbeurs - Speelgoedzakken Opvolgmelk

Bij aankoop van twee pakken Hero Baby opvolgmelk of peutermelk krijg je een grote speelgoedtas van Bulbby cadeau. Zo is al het speelgoed in stijl opgeruimd. Wij vinden ze zo gaaf!

Kruidvat en Etos hebben luiers in de aanbieding, mocht je een voorraadje willen aanschaffen. En bij Etos hebben ze ook pakketjes met 5 eigenmerk babyverzorgingsproducten voor € 5,-

Negenmaandenbeurs 2018 organix Goodies

Bij Organix zijn de Goodies tussendoortjes en babyhapjes in de aanbieding. De knijpzakjes gaan we binnenkort proeven. Heb je dat leuke bordje gezien wat je bij 2 zakken knabbels krijgt?

Gebruiken jullie de app van Scoupy al?

9 Comments

 • Reply Laura / fitfunfab.nl februari 22, 2018 at 2:09 pm

  Wat een leuke goodybags! Ik vind het altijd een cadeautje om dit soort dingen open te maken… dat je niet weet wat erin zit, is toch een soort van spannend 🙂
  Fijn dat het geslaagd was! En ik ga eens kijken naar de app van Scoupy, gebruik hem niet.

 • Reply Malou Rouwhof-Beld februari 22, 2018 at 2:42 pm

  Altijd leuk, die goodiebags. En ze hebben een leuke inhoud!

 • Reply Nicole Orriëns februari 22, 2018 at 4:23 pm

  Ik ken Scoupy wel, maar gebruik de app eigenlijk niet. Leuke goodiebags zeg!

 • Reply Sanne februari 22, 2018 at 4:26 pm

  Wat een heerlijke en goedgevulde goodybags! Dat is genieten.

 • Reply Krystle/Batboy februari 22, 2018 at 8:05 pm

  Wat een leuke goodybags zeg! Klinkt als een super leuk dagje. Die speelgoedtassen zijn leuk! Wil ik ook wel!

 • Reply Daniëlla februari 23, 2018 at 11:14 am

  Ik ben dol op goodiebags. ? Ben nog nooit bij de 9 maanden beurs geweest (huishoudbeurs ook niet trouwens). Zo te zien moet ik er toch eens heen. ?

 • Reply Jamey februari 23, 2018 at 4:11 pm

  Zo dr zit in iedergeval genoeg in! Ik vind het alleen altijd zo zonde als ik uiteindelijk niks gebruik.

 • Reply Rory februari 24, 2018 at 4:59 pm

  Ik hoor er wel regelmatig wat over (Scoupy) maar behalve de beurstas vorig jaar doe ik er eigenlijk niets mee. Wat ik zo op de foto’s zie ziet er goed uit. Alleen ben ik bang dat ik niet alles gebruik en dan stroomt het huis toch erg vol ineens. Nu gebeurt dat eigenlijk sowieso, omdat ik te weinig tijd heb om tussendoor op te ruimen (als dochtertje naar school is werk ik. Ook in avonden en weekends. Toch zou ik ook tijd moeten spenderen aan opruimen). Maar dat is wat off topic.

 • Reply Iris februari 25, 2018 at 2:36 pm

  Mooi opbrengst 😀 Heb je ook bij het duurzame plein gekeken? Liefs Iris

 • Leave a Reply