Jongensmama’s opgelet! Er is een nieuw stoer jongenslabel in Nederland: SKURK

Voor meiden is er zoveel leuks maar voor jongenskleding is het meestal even zoeken naar iets stoers en een comfortabel passende look. Ik werd dan ook meteen enthousiast toen ik een mail kreeg dat er een nieuw jongenslabel verkrijgbaar is in Nederland, genaamd SKURK. Kijk je mee naar een deel van hun zomercollectie?

PR4kids_SKURK_S16_Sfeerbeeld_3.png

Over Skurk

SKURK is de Scandinavische vertaling van het woord schurk, boef, bandiet, rebel. De SKURK-jongen is ondeugend maar een hartenbreker.

Het brein achter SKURK heeft jarenlange ervaring in de modebranche. Ondanks hun nuchterheid droomden Marlou en Helga van een eigen jongenslabel. Sinds februari verkrijgbaar in 50 winkels in Nederland. SKURK heeft alles in zich om een absolute favoriet van de jongens te zijn.

De collectie wordt omschreven als commercieel, functioneel, stoer, fun en vooral erg betaalbaar. Items waarin jongens de wereld kunnen ontdekken. T-shirts met frisse kleuren en pakkende prints. Gecombineerd met een coole sweater en sweatshort is een comfortabele outfit zo gemaakt.

SKURK is verkrijgbaar in de maten 92 t/m 152.

skurk
1. T-SHIRT VINTAGE WASSING KORAAL €22.95 2. SHORT GRIJS/KORAAL €29.95 3. T-SHIRT VINTAGE WASSING BLAUW €22.95 4. T-SHIRT VINTAGE WASSING GROEN €22.95 5. T-SHIRT DESSIN KORAAL €24.95 6. SHORT GRIJS/NAVY €29.95 7. SHORT NAVY €29.95 8. T-SHIRT PALM €24.95 9. T-SHIRT STREEP €24.95

 

De kledingstukken zijn onderling goed met elkaar te mixen en te matchen. De stijl is uniek en met deze coole kledingstukken valt je zoon zeker weten op!

Kijk voor de gehele zomercollectie op www.skurk.nl

Wat vind jij van dit stoere label? Welk item uit deze collectie zie jij jouw zoon al dragen?

 

7 thoughts on “Jongensmama’s opgelet! Er is een nieuw stoer jongenslabel in Nederland: SKURK

Geef een reactie