Samen sleutelen aan een KaboogaBike loopfietsje

uiA0YBSfbT5SGAWONNiqkrig7q5gxthkjLLMIYC2Cf4

 
Deze loopfiets voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar, is gemaakt van bamboe en 100% duurzaam. Hij is ontworpen door Jan Bashaijha Mwesigwa die dit in eerste instantie voor zijn eigen zoontje deed. Maar dit leidde al snel tot meer vraag naar het ontwerp. Reden voor Jan om de KaboogaBike vanaf nu te delen met iedereen die het eerste fietsje van zijn (klein)kind samen in elkaar wil zetten, en daar een memorabel moment van wil maken. Doe deze ervaring daarom cadeau voor kerst en geniet samen in het voorjaar van de eerste ritjes op de enige echte KaboogaBike!

Samen sleutelen aan je eerste fiets

Wie de fiets koopt kan kiezen uit 2 opties; het zelfbouwpakket of meedoen aan een workshop waarbij je dit sámen doet en je je kindje de KaboogaBike eigen laat maken. Samen sleutelen aan het eerste fietsje wordt op deze manier een memorabel moment en dat maakt vanzelfsprekend een memorabel product! De workshops worden onder meer begeleid door ontwerper Jan en orthopedagoog en trainer Lobke Rooswinkel van Held!Training.

Bijzonder vriendelijke fiets

Bamboe is een zeer milieuvriendelijke grondstof. Een gekapt bamboe bos volgroeid binnen een jaar na de kap volledig. Naast het feit dat KaboogaBike waarde hecht aan duurzaam produceren is designer Jan ook maatschappelijk betrokken. Zo doneert hij na zijn workshops altijd de voorbeeldfiets aan een gezin dat het niet zo breed heeft. Daarnaast wordt de fiets milieuvriendelijk verpakt en verzekerd de aanschaf van de KaboogaBike je dagelijkse dosis frissse lucht!

Kortom: de KaboogaBike maakt elke poging van een peuter een veilige en soepele rit te maken een positieve ervaring, en hij ziet hij er ook nog eens enorm stoer uit! De fiets is niet alleen heel duurzaam, maar ook veel comfortabeler dan bijvoorbeeld een plastic fietsje. Bamboe is namelijk een ijzersterk natuurproduct en super schokabsoberend. In combinatie met de luchtbandjes maakt dit de KaboogaBike zeer geschikt voor de ontwikkeling van de motoriek van jonge kinderen.

Waar koop ik de KaboogaBike?

De Kaboogabike loopfiets is nu exclusief verkrijgbaar via hun crowfundcampagne. De fiets kost tot 18 januari 2016 geen € 150,- maar € 120,- euro.

Zie jij je kindje al op dit stoere loopfietsje rijden?

Geef een reactie