Een nieuwe verjaardagskalender van Albelli + Winactie! (gesloten)

albelli2

Sint, kerst.. het is bijna december. Het jaar komt ten einde en met oliebollen en champagne vieren we straks de jaarwisseling. Wat vloog dit jaar voorbij zeg! De kinderen heb ik getrakteerd op een adventskalender en bij Albelli heb ik voor mijzelf een nieuwe verjaardagskalender gemaakt met de leukste foto’s van mijn kinderen. Hebben jullie al een kalender voor 2017? Of is jouw verjaardagskalender ook aan vervanging toe? Doe dan mee aan deze winactie 😉

Onze kalenders

Mijn kinderen krijgen elk jaar een adventskalender. Meestal zo’n goedkope van 1 euro vol met kleine chocolaatjes. Dit is bij ons traditie en de kinderen vinden het altijd erg leuk om elke dag een hokje open te maken tot kerst. Dit jaar krijgt de oudste er een van Pets, de middelste van Bob de Bouwer en de jongste van Hello Kitty.

Aangezien wij een gezin hebben met drie kinderen hebben veel afspraken en dus veel ruimte op een kalender nodig. Elk jaar kocht ik een family planner omdat je er zoveel op kwijt kon. Nu heb ik vorige week een family agenda gekocht. Hier heb je per dag 5 vakjes voor 5 personen om de afspraken te noteren. Een agenda leek mij gewoon handiger zodat ik deze mee kan nemen naar bijvoorbeeld de tandarts om meteen een nieuwe controle te plannen.

En verder hangt er in het kleinste kamertje des huizes een verjaardagskalender. We hebben er een van het merk Lief! Omdat deze er al meer vijf jaar hangt is het ondertussen erg rommelig met namen van ex-familie en mensen die we niet meer zien of spreken en waren we er ook wel een beetje op uitgekeken. Nou kreeg ik de vraag of ik een kalender wilde maken bij Albelli om te reviewen. Hier hoefde ik dus niet over te twijfelen, ten eerste een nieuwe verjaardagskalender konden we goed gebruiken en ten tweede een gepersonaliseerde is toch zoveel leuker!

albelli1Review Verjaardagskalender Albelli

Op de site van Albelli kun je kiezen uit twee formaten verjaardagskalenders, namelijk 20 x 20 of 20 x 30. Een verjaardagskalender kun je al bestellen vanaf € 12,95 exclusief verzendkosten. Ik koos voor de vierkante vorm. Bij de volgende stap kon ik kiezen uit vier ontwerpen. De zwart-witte sprak mij het meest aan, daarom heb ik voor deze gekozen. Helemaal hip dat monochrome.  Online via het fotoprogramma kun je je eigen foto’s toevoegen en bewerken. Zelfs achtergronden, kaders en teksten zijn te wijzigen of toe te voegen. Ideaal!

albelli

Mijn nieuwe verjaardagskalender siert met de foto’s van mijn kinderen die dit jaar zijn genomen. Elke bladzijde heeft een andere achtergrond. Als ik het nog over kon doen dan zou ik de tekst maanden een andere kleur hebben gegeven. Op sommige bladzijden zijn ze hierdoor niet goed leesbaar. Je kan kiezen uit twee soorten fotopapier en ik heb gekozen voor het premium papier, iets luxer maar dit maakt de kalender ietsje duurder.  Een eigen kalender maken is best leuk om te doen.

Wat ik echter jammer vind is dat het beschrijfbare gedeelte voor de jarigen naar mijn idee wat aan de kleine kant is. In mijn handschrift krijg ik er maximaal twee namen op en dan moeten het geen Kimberley en Marianne zijn want dat gaat mij ook niet lukken. Dus als je een verjaardagskalender maakt schrijf de namen dan niet al te groot zodat en nog een beetje ruimte overblijft voor een andere naam.

De foto’s zijn erg mooi op de kalender en verder ben ik er blij mee!

Win een jaarkalender of verjaardagskalender van Albelli

Wil jij ook je eigen kalender maken? Voor jezelf, namens de kinderen voor opa en oma of voor iemand anders? Doe dan mee aan deze winactie want namens Albelli mag ik een tegoedcode weggeven voor een jaarkalender of verjaardagskalender.

Like Volgmama op Facebook.

Laat hieronder of op onze Facebookpagina weten dat je meedoet aan de winactie. Voor een extra lootje kun je het bericht delen op een van onze Social media kanalen.

*Dit blog bevat een opgestuurd product. De winnaar maken we bekend op 20 november. Veel succes allemaal! En pssst.. mocht je nu niet winnen of kun je niet wachten? Met de kortingscode SINT50KA kun je tot en met 28 november een kalender met 50 % korting bestellen.

 Alyt van der Heide-Wijbenga, jij hebt een kalender gewonnen! Gefeliciteerd!

26 thoughts on “Een nieuwe verjaardagskalender van Albelli + Winactie! (gesloten)

 1. Thankxx voor het delen van je leuke en handige ideeën en je duidelijke review! Ben meteen helemaal enthousiast!
  Zo’n jaarkalender lijkt me wel wat! Ik doe daarom graag mee aan je winactie!
  Ga zo door! Ik blijf je zeker volgen!!
  Veel plezier met de gezellige decembermaand…
  Groetjes van Saskia

 2. ik zag van de week bij opa en oma op de toilet de kalender hangen en ondanks dat hij super leuk is, is hij wel hopeloos verouderd want er is inmiddels een kleinkind bijgekomen en de andere kleinkinderen zijn zo gegroeid dat ik wel heel graag zo’n gave kalender zou willen maken voor bij opa en oma!

 3. Waar leuk! Ik doe graag mee daar wij nog geen verjaardagskalender hebben in ons huisje. En een verjaardag vergeten staat zo klungelig…
  Ik heb het bericht gedeeld op Twitter.

 4. Oh wat super leuk !!! Wij zijn een paar maandjes geleden getrouwd en hoe gaaf zou het zijn om een mooie kalender te maken voor mijn overgroot oma met allemaal trouwfoto’s erin . Ze was zo blij en trots dat ze dit mee mocht maken en zal dit zo gaaf vinden ?

 5. Mijn kalender is aan vervanging toe, er staan mensen op die er niet meer op hoeven omdat het contact verwaterd is. 22 augustus is een datum die al helemaal vol staat en ik heb daar nog een plekje nodig en ik heb iemand die daar af kan. Maar om met typ-ex te werken vind ik niet mooi.

  Ook hangt de kalender bij mij net als bij heel veel andere Nederlanders op de wc en ik zou graag mijn wc willen opfleuren. Dus lijkt mij erg leuk om te winnen

 6. Dit zou zo’n leuke verrassing zijn! Na maanden klussen hopen we in januari in ons nieuwe huisje te trekken, waar een gepersonaliseerde kalender een heel leuk plekje kan krijgen! Ik ga duimen!

Geef een reactie