8 x Kerstcadeaus voor mannen: dit vinden ze leuk!

Nog een paar weekjes en dan is het kerst. Dan moeten er natuurlijk ook weer cadeaus gekocht worden. Maar wat voor soort kerstcadeaus koop je nu voor een man? Ik zou het zelf niet weten en vroeg daarom een aantal mannen wat hun cadeauwensen waren en maakte er een leuk lijstje van.

Voor vrouwen en kinderen vind ik cadeaus shoppen toch wel een stuk makkelijker. Voor mannen zou ik het soms echt niet weten en daarom schakelde ik hulp in om tot een handig lijstje vol leuke tips met jullie te kunnen delen. Verschillende typen mannen met verschillende wensen, dat maakt het een beetje lastig. Daarom deel ik eerst een paar tips/vragen waar je op kunt letten voordat je daadwerkelijk gaat shoppen.

Voor welk type man zoek je een kerstcadeau?

Zoek je een cadeau voor je man, vriend, huisgenoot, collega, vader, of je broer? Zoek uit wat voor type man het is en wat zijn interesses zijn. Is hij avontuurlijk of houdt hij ervan om lekker cozy thuis te zitten? Sport hij? Heeft hij hobby’s? Met deze vragen kom je al een heel eind.

overhemden-kerstcadeaus-voor-mannen-olymp
Een Olymp overhemd als kerstcadeau voor de man?

8 kerstcadeaus voor mannen

  1. Games. Als de man graag games speelt dan kun je een nieuw spel voor hem kopen. Er zijn tegenwoordig zoveel spellen in allerlei prijsklassen. Mijn man heeft bijvoorbeeld de ps4. Je kunt hiervoor spellen van € 15,- tot ongeveer € 65,- per stuk kopen.
  2. Horloge. Laatst zag ik ergens op een andere blog gave houten horloges voor mannen, deze kun je zelfs laten graveren aan de binnenkant met een leuke boodschap.
  3. Overhemd. Voor de zakenman of een man die graag overhemden draagt is een Olymp overhemd ook een goed idee. Vraag hem voor het bestellen wel even om zijn maten en bestel ze bij de overhemden specialist.
  4. Muts, sjaal en handschoenen. Kijk, het winterse weer staat voor de deur en het wordt kouder. Een extra set handschoenen, een muts en een sjaal komt altijd van pas.
  5. Staatslot of een Oudejaarslot. Altijd leuk. het kost niet veel en het kan met een beetje geluk ook nog eens heel veel opleveren.
  6. Kaartjes voor een voetbalwedstrijd. Moet de man natuurlijk wel van voetbal houden.
  7. Belevenis bon. Deze zijn er echt in heel veel soorten, van actie tot een diner of een weekend weg.
  8. Bier of wijn. Ga naar de slijter voor een goede fles wijn of een bierpakket. Het is maar net waar de man van houdt. Of iets alcoholvrij, dat kan natuurlijk ook!

Welk cadeau zou jij kopen voor een man?

*Dit blog bevat een opgestuurd product. Ook wil ik de mannen bedanken die hun mening hebben gegeven over de kerstcadeaus. Zonder hun had ik dit lijstje niet kunnen maken.

13 thoughts on “8 x Kerstcadeaus voor mannen: dit vinden ze leuk!

Geef een reactie