8 x Kerstcadeaus voor mannen, dit vinden ze leuk!

Nog een paar weekjes en dan is het kerst. Dan moeten er natuurlijk ook weer cadeaus gekocht worden. Maar wat voor soort kerstcadeaus koop je nu voor een man? Ik zou het zelf niet weten en vroeg daarom een aantal mannen wat hun cadeauwensen waren en maakte er een leuk lijstje van.

Voor vrouwen en kinderen vind ik cadeaus shoppen toch wel een stuk makkelijker. Voor mannen zou ik het soms echt niet weten en daarom schakelde ik hulp in om tot een handig lijstje vol leuke tips met jullie te kunnen delen. Verschillende typen mannen met verschillende wensen, dat maakt het een beetje lastig. Daarom deel ik eerst een paar tips/vragen waar je op kunt letten voordat je daadwerkelijk gaat shoppen.

Voor welk type man zoek je een cadeau?

Zoek je een cadeau voor je man, vriend, huisgenoot, collega, vader, of je broer? Zoek uit wat voor type man het is en wat zijn interesses zijn. Is hij avontuurlijk of houdt hij ervan om lekker cozy thuis te zitten? Sport hij? Heeft hij hobby’s? Met deze vragen kom je al een heel eind.

overhemden-kerstcadeaus-voor-mannen-olymp
Een Olymp overhemd als kerstcadeau voor de man?

8 kerstcadeaus voor mannen

 1. Games. Als de man graag games speelt dan kun je een nieuw spel voor hem kopen. Er zijn tegenwoordig zoveel spellen in allerlei prijsklassen. Mijn man heeft bijvoorbeeld de ps4. Je kunt hiervoor spellen van € 15,- tot ongeveer € 65,- per stuk kopen.
 2. Horloge. Laatst zag ik ergens op een andere blog gave houten horloges voor mannen, deze kun je zelfs laten graveren aan de binnenkant met een leuke boodschap.
 3. Overhemd. Voor de zakenman of een man die graag overhemden draagt is een Olymp overhemd ook een goed idee. Vraag hem voor het bestellen wel even om zijn maten en bestel ze bij de overhemden specialist.
 4. Muts, sjaal en handschoenen. Kijk, het winterse weer staat voor de deur en het wordt kouder. Een extra set handschoenen, een muts en een sjaal komt altijd van pas.
 5. Staatslot of een Oudejaarslot. Altijd leuk. het kost niet veel en het kan met een beetje geluk ook nog eens heel veel opleveren.
 6. Kaartjes voor een voetbalwedstrijd. Moet de man natuurlijk wel van voetbal houden.
 7. Belevenis bon. Deze zijn er echt in heel veel soorten, van actie tot een diner of een weekend weg.
 8. Bier of wijn. Ga naar de slijter voor een goede fles wijn of een bierpakket. Het is maar net waar de man van houdt. Of iets alcoholvrij, dat kan natuurlijk ook!

Welk cadeau zou jij kopen voor een man?

*Dit blog bevat een opgestuurd product. Ook wil ik de mannen bedanken die hun mening hebben gegeven over de kerstcadeaus. Zonder hun had ik dit lijstje niet kunnen maken.

13 Comments

 • Reply Patricia november 26, 2017 at 10:52 pm

  Bij mij is het heel makkelijk! Mijn schatje heeft onlangs een Xbox one S gekocht, dus ik hoef alleen nog maar uit te vinden van welk nieuw spel hij heel blij zal gaan worden 🙂

 • Reply Aniek november 27, 2017 at 9:47 am

  Dat houten horloge is erg leuk en een overhemd is inderdaad altijd een goed idee! Of mooie sokken, daar wordt altijd naar gevraagd 🙂

 • Reply Cindy november 27, 2017 at 10:05 am

  Geld voor te gaan shoppen. Mijn man moet kostuums aandoen voor zijn job en tja modebewust hij is wilt hij toch graag zot doen :p

 • Reply Leon - Puddifoots november 27, 2017 at 10:24 am

  Kaartjes voor een voetbalwedstrijd, sowieso! AFCA AJAX!!!

 • Reply MC Kleuver november 27, 2017 at 11:18 am

  Ik was toch heel benieuwd wat je in je lijstje had opgenomen. Een nieuw horloge zou goed kunnen, er zit namelijk een barst in. Haha.

  • Reply Nathalie november 27, 2017 at 11:34 am

   Oh wat zonde joh! Dan is een nieuw horloge zeker welkom.

 • Reply Laura Martens november 27, 2017 at 11:27 am

  Wat een super goede ideeën! Vinden ze inderdaad leuk denk ik! Leuk geschreven, ik heb al zin in kerst!

 • Reply Amelie november 27, 2017 at 11:35 am

  Wat een goede tips! Ik neem het zeker mee naar de feestdagen!

 • Reply querine november 27, 2017 at 12:20 pm

  ik zou graag voor het horloge willen gaan maar mijn man heeft alleen maar 1 horloge op zijn lijstje staan en die valt niet binnen het kerst budget haha

 • Reply Merel november 27, 2017 at 1:09 pm

  Goede lijst! Stuk origineler dan de sokken waarmee ik toch over het algemeen aan kom zetten 😉

 • Reply Susan november 27, 2017 at 4:06 pm

  Leuke ideeën, hoor! Die van mij krijgt voor kerst een zoon. Haha! En mini-Adidas-Superstartjes. En een krat bier, ofzo.

 • Reply Malou november 27, 2017 at 6:11 pm

  Leuke ideeën, ik vind het altijd zo moeilijk om iets leuks te bedenken voor mannen!

 • Reply Sherry november 27, 2017 at 7:28 pm

  Leuke tips. Een horloge en een overhemd zijn altijd leuk om te geven aan een man.

 • Leave a Reply