Een kerstkindje?

kerstkindVorig jaar was ik uitgerekend in december. Toen ik erachter kwam dat ik zwanger was ging ik uitrekenen en  dacht meteen aan december! Een kerstkindje? Het zal toch niet? Echt?!

Volgens de berekeningen op internet, bijvoorbeeld op zwangerschapspagina zou ik 27 december uitgerekend zijn. Bij de gynaecoloog kreeg ik aan de hand van haar berekeningen en verschillende echometingen de datum 23 december. Vier dagen verschil dus. Maar welke datum zou het worden?!

Hét zou dus een kerstkindje kunnen worden. Maar ook zat de kans er groot in dat het kindje op pakjesavond of met de nieuwjaarwisseling te wereld kwam. Misschien komt de Kerstman dan wel een bezoekje brengen in het ziekenhuis? Dat waren mijn schoonouders in ieder geval van plan als ik er de feestdagen zou doorbrengen. Ik vond dat wel een grappig idee. En als het oud en nieuw zou worden dan alcoholvrije champagne en oliebollen!

Ik kon dus vorig jaar niet plannen wat we met de kerstdagen zouden gaan doen. Meestal hebben we bij de ene familie op eerste kerstdag een kerstdiner en op de tweede kerstdag bij de andere familie. Ik vind dat altijd erg gezellig.

Ik ben met 38 weken uiteindelijk bevallen op 14 december 2014 van een gezonde dochter. Leuke datum vind je niet?

Mooi tussen de feestdagen door.

In welke maand(en) was of ben jij uitgerekend?

4 thoughts on “Een kerstkindje?

  1. Hele leuke datum…mooi tussen de feestdagen in 🙂
    Ik was uitgerekend op 4 december…de verjaardag van mijn opa…Lynn is op 2 december geboren….as you know 😉
    Dus de eerste week van december afgesloten met heeeel veel kadootjes 🙂

Geef een reactie