Kerst plog, van chique tot fout!

Een kerst plog vol foto’s. Kijk je mee hoe wij de kerst hebben gevierd? Van galajurk tot foute kerst truien. En van kerstkaartenswap voor de kinderen tot kalkoen.

Kerstkaarten

swapkerst

Wij hadden dit jaar geen kerstkaarten aan familie en vrienden gestuurd. Wel hadden we ze een kerstwens op Facebook en Whatsapp gestuurd. Het geld wat we normaal gesproken uitgaven aan kaarten en postzegels hadden we dit jaar aan de Clinic Clowns gedoneerd.

Bij Mamascrapelle deden we mee aan een kerstkaarten kinderswap en challenge. Mijn jongens en de dochters van Mamascrapelle en Meisje eigenwijsje hadden kerstkaarten voor elkaar geknutseld en deze op de foto hierboven hadden onze jongens ontvangen! Erg leuk om mee te doen, dankjewel!

Eerste kerstdag 

feestdagenswap

De ochtend zijn we begonnen met een kerstontbijtje thuis. Daarna hebben we een feestdagenswap uitgepakt. Dit was de inhoud, helaas heeft een pot zelfgemaakte jam de reis niet overleefd. Wat swappen inhoud lees je hier.

plog1

De eerste kerstdag hebben we in de middag en avond doorgebracht bij familie in Bad Bentheim. We hebben een wandeling gemaakt in de buurt van de molen.

IMG_0628

Mijn oom voor een supermooi versierd huis, wat een lichtjes ongelooflijk! Het was echt sprookjesachtig om dit te zien.

IMG_0630

Heerlijk buffet gegeten met familie. Voor ieder wat wils. Dit hoorde bij de hoofdgerechten. Er waren ok nog heerlijke voor en nagerechten. Iedereen had iets meegenomen.

wijn

Een lekker alcoholvrij wijntje erbij. Ik had de andere 3 flessen wijn meegenomen om samen te proeven. Meer over alcoholvrijewijn lees je in de eerste week van januari op Volgmama.

Dit hondje is zo lief!

Eind van de avond weer terug naar huis gereden.

Tweede kerstdag

trui

Deze dag was totaal anders maar net zo leuk als de eerste kerstdag. We vierden kerst met een thema: foute kerst! Hier zie je dat we allemaal foute kerst truien dragen. Niet iedereen wilde met hun hoofd op Volgmama dus ik heb alle hoofden er even digitaal afgeknipt. Oh wat klinkt dit fout haha! Met een selfiestick hadden we ook groepsfoto’s gemaakt ze zijn zo leuk geworden maar ik mag ze hier helaas niet delen.

IMG_0664

Cadeautjes voor iedereen onder de kerstboom!

plog3

Guus had een foute strik met pailletten om zijn nek en had ook cadeautjes gekregen.

IMG_0705

Een goed glas wijn erbij, dit keer niet alcoholvrij maar een Barolo. Deze wijnstopper is zo grappig!

IMG_0715

Kalkoen gegeten. Dit was veels te veel voor ons allen, maar erg lekker!

IMG_0711

Iedereen blij met hun cadeautjes. Mijn dochter heeft hier haar eerste handtasje gekregen.

Dit waren onze kerstdagen en zoals jullie zien hadden wij veel lol en plezier!

Hoe hebben jullie kerst gevierd?

 

 

 

2 thoughts on “Kerst plog, van chique tot fout!

Geef een reactie